Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana

<< | 1 | 2
FreakeeGirl • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 10.12.2009 17:42
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
Am jst sm pa z Bizeljskega-- Krško-- novo mesto.! ((: zdj nevem kai poznaš pa sm ti dala bl bližje kraje.
(((:
IN ti bi šla u kozmetično.! (:

Lpoo jst. pa nwm, kr se rada ne učim no sm pa prau dobra pa nep šla rada tam k mi nep šlo..! pa me je mal strah k nevem kam nei bi šla.! Čas pa hiti.!
<3

aja, kaj pa te zanima? mislm kaj bi bla rada po poklicu, ker poklic ti je najbl ušeč?
Smile <3

Looooooool.. nč me ne veseli.! xD
rada pomagam ludem, zlo sem kumonikativna pa tku ... sj ni blema kam bi šla..sam nep šla rada nekam u teško k mi bi šlo bl teško.! (:

no supr pol Very Happy

Ti veš kam greš??????
zdj 7.11 pa pridem u lj k sm šla na državno za sladkorno tekmovanje sam nevem kam u kero šolo gremo pisat k nism bla nč u šoli k sm med počitncam in zdj skos bolana.. =/

ja, na kozmetično Very Happy aja.. nevem pomoje ni na naši šoli =P[/quote]

ist grem tud na to šolo...smer zobotehnik, če le prlezm gor ker bojo letos baje sprejel sam 60 ldi....tko da bo bl **** gor pridt ampak upam da mi bo ratal ki mi je ta poklic fuul ušeč...pa če je kdo k hod na to šolo za ta program nej plizz napiše kko je... Smile
baby1 • Od: 2.11.2009 • Prispevkov: 13
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 10.12.2009 18:06
FreakeeGirl pravi:
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
Am jst sm pa z Bizeljskega-- Krško-- novo mesto.! ((: zdj nevem kai poznaš pa sm ti dala bl bližje kraje.
(((:

Lpoo jst. pa nwm, kr se rada ne učim no sm pa prau dobra pa nep šla rada tam k mi nep šlo..! pa me je mal strah k nevem kam nei bi šla.! Čas pa hiti.!
<3

aja, kaj pa te zanima? mislm kaj bi bla rada po poklicu, ker poklic ti je najbl ušeč?
Smile <3

rada pomagam ludem, zlo sem kumonikativna pa tku ... sj ni blema kam bi šla..sam nep šla rada nekam u teško k mi bi šlo bl teško.! (:

no supr pol Very Happy

Ti veš kam greš??????
zdj 7.11 pa pridem u lj k sm šla na državno za sladkorno tekmovanje sam nevem kam u kero šolo gremo pisat k nism bla nč u šoli k sm med počitncam in zdj skos bolana.. =/

ja, na kozmetično Very Happy aja.. nevem pomoje ni na naši šoli =P

ist grem tud na to šolo...smer zobotehnik, če le prlezm gor ker bojo letos baje sprejel sam 60 ldi....tko da bo bl **** gor pridt ampak upam da mi bo ratal ki mi je ta poklic fuul ušeč...pa če je kdo k hod na to šolo za ta program nej plizz napiše kko je... Smile[/quote]

a za smer kozmetični tehnik jih tut sam 60 sprejmejo??
FreakeeGirl • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 19.1.2010 21:41
baby1 pravi:
FreakeeGirl pravi:
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
vragec pravi:
baby1 pravi:
(((:

<3

Smile <3

no supr pol Very Happy

Ti veš kam greš??????

ja, na kozmetično Very Happy aja.. nevem pomoje ni na naši šoli =P

ist grem tud na to šolo...smer zobotehnik, če le prlezm gor ker bojo letos baje sprejel sam 60 ldi....tko da bo bl **** gor pridt ampak upam da mi bo ratal ki mi je ta poklic fuul ušeč...pa če je kdo k hod na to šolo za ta program nej plizz napiše kko je... Smile

a za smer kozmetični tehnik jih tut sam 60 sprejmejo??[/quote]

oiila...jst tud misllm it na to šolo...smer zobotehnik...pa me fulll zanima kakšn je un preiskus ročnih spretnosti....pa pač če **** šola...k letos sprejmejo 56 ldi...kok točk(prbližn) morš pa met da sploh gor pridš.
princessMJ • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 39
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 21.1.2010 22:20
hei,

jz sm tud na tej šoli Smile
3. letnik - farmacevtski tehnik Smile

no ja na splošno newem kaj nj povem tk da bom kr kumentirala uprašanja iz prvega posta.
- kako zahtevna se ti zdi
tko kt vsaka šola... če se boš ti učiu boš brez problema delou če pa ne pa pač ne...
jz se do zdej nism nikol neki ful pretirano učila pa sem zdelala vse dokaj brez problema... Smile

- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
sanja se mi ne Razz

- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
pr ns farmacevtih je tko, da zloooo velik odneseš od teh strokovnih predmetov. zlo velik življenjskih stvari se naučiš.. veš kko si pomagat pr teh osnonvih stvareh p bla bla Smile

- kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični,
no recimo če vzamemo letos.
najboljši mi je predmet Farmakognotzija ( zdravilne rastline )
najbolj kritičen pa KMF ( kontrolne in analizne metode v farmaciji )

- kako se razumeš s sošolci,
smo kr uredu razred, se štekamo.... nimamo nekih velikih problemou. edino škoda je ker niamo nubenga tipa.... kar sicer ni značilno za farmacevtske razrede. se zgudi...

- kakšne načrte imaš za naprej,
jah prvo seweda mislm probat če me bodo sprejel na faks za farmacijo... če pa ne pridem gor ( ker zna bit zlo težk pridt gor ) pa mislm na visoko zdravstveno...
če pa pač tud to ne uspe pa mam načrte izven te 'stroke'... k so bolj tiste nedosegljive sanje... al pa kkšni študiji v tujini p to Smile

- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
sem zadovolna Smile so včasih kkšni 'težki' dnevi k bi najraiš kr obupala... ampk na drugi šoli si sebe v tem trenutku sploh ne predstavlam.

- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. Razz
hm.... jah vse pohvale za šolo! ful je uredu, prijazna šola, MIRNA, uredu odnos do dijakov... bla bla =P tud profesorji so v redu... ( no seweda se najdejo izjeme )
moteče je edin med 5 minutnimi odmori gužva na stopnicah.. -.-
jz bi tud spremenila to, da bi se halje nosile samo pri praksi, ne pri vseh predmetih... Smile
no ja mislm d je to vse..... če vs še kj zanima prašite Smile

drgač pa mislm da vm nebo žou če pridete...

lp
Snoopy3 • Od: 14.3.2010 • Prispevkov: 16
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 14.3.2010 18:56
a kdo ve kok je blo omejitev točk kdaj za farmacevtski tehnik?
zoryca • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 12
-- 9.4.2010 23:03
ja jst sm pru letnik kozmetične...
am ja prejšn let je blo 134 točk..sam se ns je še enkrt tok prjavl kokr je blo rpostih mest
stojankanika • Od: 25.12.2009 • Prispevkov: 7
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 10.4.2010 17:22
Snoopy3 pravi:
a kdo ve kok je blo omejitev točk kdaj za farmacevtski tehnik?

88toćk---> 7in 8 razred....p sprejmejo 84folkaa♥
stojankanika • Od: 25.12.2009 • Prispevkov: 7
Re: Jz priidem xD upam :D 10.4.2010 17:24
vragec pravi:
TwiX pravi:
Heeii!!
Jz tud namerawam na farmaciji prstat xD
sam zj je odvisn ČE me bojo sprejeŁ...k do zj ni bŁo omejitew sam Łetnik 94 je baje fuuŁ weŁk tk d jih Łohka prčakujemo..aŁi pač ne?? Rolling Eyes

A boste v domoviih aŁ se boste domu vozile ?? Very Happy
ČaučeQ*

Heii.!! in si šla pl u to šolo???? u Farmaceutsko??
Je teško????
IN kak je drgač???
Zanima me k razmišlam in tut sm! (:

hajj,...
jst sm na farmaciji....<3 am..men je ful tško ..u osnowki sm mela zmer 4in5 ...zej se k norc učim nonstop p mam 2.3 krneki....ampak splaća se putrudt..:$
drgaać je pa šola nasploh ureduu..sam k je fuuuuuul preweć folka gor :S hh♥
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 16.4.2010 21:56
gre kera za kozmetični tehnik ?
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 17.4.2010 12:24
nasledn leto bi jz šla u tej sredni šoli smer zobotehnik.in zgleda da ful mal folk sprejmejo tm gor.glede na to da sm 7.klas končala z 3 in zdej sm 8.klas vrjetn bom mela use skup db 3 ?..me bodo tm notr sprejel glede na to da mam ful slabe ocene ?
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 17.4.2010 14:20
mjaw pravi:
nasledn leto bi jz šla u tej sredni šoli smer zobotehnik.in zgleda da ful mal folk sprejmejo tm gor.glede na to da sm 7.klas končala z 3 in zdej sm 8.klas vrjetn bom mela use skup db 3 ?..me bodo tm notr sprejel glede na to da mam ful slabe ocene ?

pomojm da ne =/ js mam slab pravdobr uspeh pa teška da bom sprejeta.
evaTHErainbow000 • Od: 8.3.2010 • Prispevkov: 26
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 18.4.2010 11:45
jst grem tud tja (farmacevstki tehnik)... tok d od 8, 7 razreda bi mogla met več kot 88 točk, mam jih pa 105 tok d ni blema Razz sam skrbi me k se bom mogla dost učit jst pa nism navajena.

Aja pa gre kdo u dic, tok d bom koga poznala Very Happy Razz
sg286 • Od: 23.9.2010 • Prispevkov: 13
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 23.9.2010 15:56
sej je kul šola in use .. sam je pa taka gužva med odmori Evil or Very Mad
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 24.9.2010 19:56
amm..jes bom tui prišla na toto šolo. Wink zaj sn 9 razred osnovne. drugo leto grem 4 lete splošne gimnazije, pol pa na fermacijo. Wink tak da ja. Smile
sg286 • Od: 23.9.2010 • Prispevkov: 13
Re: Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana 16.10.2010 23:55
evaTHErainbow000 pravi:
jst grem tud tja (farmacevstki tehnik)... tok d od 8, 7 razreda bi mogla met več kot 88 točk, mam jih pa 105 tok d ni blema Razz sam skrbi me k se bom mogla dost učit jst pa nism navajena.

Aja pa gre kdo u dic, tok d bom koga poznala Very Happy Razz

ker klas si ?? .. 1fa / 1fb / 1fc =P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.