prosim pomagitee! ;/

myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
prosim pomagitee! ;/ 2.10.2010 16:51
heej.

js mam eno težavo , ne.

pač moja najbolša prjatlca je zalubleeenaa ful u enga fanta, kater je pa u mene.
in me je že povabu vn, ampak takrat pač nism mogla it.
amm problem je u tem. kr če bo on mene upraašu in mu rečem JA bo prjatlca ful žalostna in to, kr ona je pa fuuuul fuul u njega zatreskana.

in ta fant men skos sms-je pa na msn me skos klika.
pa skos mi <3 piše, in to je prjatlca že widla, in je ful bla tak.. žalostna al kk naj rečem?

pač ka nej nardim, nočem izgubit prjatlstva zarad tega.!

ka naj narejim. ?? prosim pomagaaajte!
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: prosim pomagitee! ;/ 2.10.2010 17:01
zdaj ne razumem ali si ti tudi v njega?
No očitno se mi zdi da si xD

Em hmm kaj bi naredla: ja pač prijatelci boš mogla razložit to nekak pač da si ti tipu všeč on pa tebi in pač če ti da nekako ''moralno'' al kak bi reko dovoljenje pač da lahko hodita da nebo misla da hodiš z njim da bi njej kao fanta v katerega je zatreskana kao speljala pa to...
Pač ful težko no upam da bo prijatelca razumela xD =)

L.P.
Re: prosim pomagitee! ;/ 2.10.2010 17:16
Pačupa pravi:
zdaj ne razumem ali si ti tudi v njega?
No očitno se mi zdi da si xD

Em hmm kaj bi naredla: ja pač prijatelci boš mogla razložit to nekak pač da si ti tipu všeč on pa tebi in pač če ti da nekako ''moralno'' al kak bi reko dovoljenje pač da lahko hodita da nebo misla da hodiš z njim da bi njej kao fanta v katerega je zatreskana kao speljala pa to...
Pač ful težko no upam da bo prijatelca razumela xD =)

L.P.

ups, jaa, amm men je tut ušeč ja. .
:$
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: prosim pomagitee! ;/ 2.10.2010 22:59
prjatelstvo na 1. mesto punca Wink
tipi grejo in pridejo Wink
kukuc • Od: 27.9.2010 • Prispevkov: 54
Re: prosim pomagitee! ;/ 3.10.2010 0:08
js bi se na tvojem mestu najprej s prjatlco pogovorla..(;
juli • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 13
Re: prosim pomagitee! ;/ 3.10.2010 0:47
se strinjam z princessme Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.