kaj nrest???** helpp

se štekate s sošolci/kami?
a)da
64%
 64%  [ 11 ]
b) še kr
35%
 35%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 17

danira • Od: 16.8.2010 • Prispevkov: 25
kaj nrest???** helpp 2.10.2010 15:47
Žiujo!
mam en velk velk problem:
no z enimi pametnimi novimi sošolkami se ne štekamo splohh...na začetku je blo tko še kr oky,poll se je pa začel..no ubistvu sm jih js začela kenslat in se nism pogovarjala z njimi niti pozdraula jih nism in to sam zto,k so mi mau prweč važne pa pametne..zdej so one to ugototvile in so me začele ****..2x sm čist ****,pa sam nanjensej se s frendi pač tud zaejbavamo pa nkoll ne ****.edin tukile sm..zdej pa ne vem kaj naj nrdim da se bo to nehall..na začetku jih kenslala,pol lpo povedala,poll pa **** - od tega četrka nprei...zdej se pa hočm pobotat znjimi,da bojo nehale,pa nwm kako naj to nrdim k smo skregane.sploh z enoo k je učerr po pouku totalno znorela,k sm ji pač rekla da jo ful souražm(ona je namreč ful samoušečapa misl kok jo majo usi radi itd.)...sej se ne mislm družt z njimi,pa sm zihr d bojo opravlale večno..sam kaj narest d bojo nehale..če bom tih bojo mislle d si neupam,k me majo za tiho k sm jih do amena skenslala :/
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: kaj nrest???** helpp 2.10.2010 16:24
prvo kot prvo se moraš nehat sekirat pa to ker ti to nebo mič pomagalo. pač če praviš da so tak važne se lahko z drugimi družiš če pa se hočeš z temi pa se pač probite nekak pobotat. pač pogovorite se =)
Re: kaj nrest???** helpp 2.10.2010 16:39
tnx:)) sej se družim z drugimi..sam one kr pridejo do mene pa me ne pustijo pr miru..:/
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: kaj nrest???** helpp 2.10.2010 16:47
danira pravi:
Žiujo!
mam en velk velk problem:
no z enimi pametnimi novimi sošolkami se ne štekamo splohh...na začetku je blo tko še kr oky,poll se je pa začel..no ubistvu sm jih js začela kenslat in se nism pogovarjala z njimi niti pozdraula jih nism in to sam zto,k so mi mau prweč važne pa pametne..zdej so one to ugototvile in so me začele ****..2x sm čist ****,pa sam nanjensej se s frendi pač tud zaejbavamo pa nkoll ne ****.edin tukile sm..zdej pa ne vem kaj naj nrdim da se bo to nehall..na začetku jih kenslala,pol lpo povedala,poll pa **** - od tega četrka nprei...zdej se pa hočm pobotat znjimi,da bojo nehale,pa nwm kako naj to nrdim k smo skregane.sploh z enoo k je učerr po pouku totalno znorela,k sm ji pač rekla da jo ful souražm(ona je namreč ful samoušečapa misl kok jo majo usi radi itd.)...sej se ne mislm družt z njimi,pa sm zihr d bojo opravlale večno..sam kaj narest d bojo nehale..če bom tih bojo mislle d si neupam,k me majo za tiho k sm jih do amena skenslala :/

tk je blo pr nas isto.
u našmu razredu nas je 8 punc. in smo ble u 2 skupini.
in smo ble skregane med saabo.
tudi steple smo se kdaj ja. xd
pa to ne malo.
no, in pol so učitli mogli že kr ornk ukrepat ne.!
kr smo se souražle na smrt.!
no in pol je učitlca rekla da če se pobotamo, bo domou klicala al neki, pač kr smo se skos ful kregale in se zmerjale , in učasih je kera ktero pač usipala. in blablabla..
no in pol smo mel razredno uro zrad tega, in smo se mogle pred učitlco in ravnatleeem pobotat, in pol nobena ni hotlaaa.
pol pa smo si pač dale roke pa to. sam nismo ble dougo prjatlce. in pol smo se spet skregale ampak učitlom je pol blo že useen.
ampak pol sm pač js rekla ka če bi se pač pobotale, kr tk neumo nikamor pršle če se bomo neki kregale , zmerjale & teple.
in smo pol nas 4 šle k unim in se jim pač uprawičlee za use. pro se jim je ***** alo,
ampak potem so pačč" okeej , bodmo pa prjatlce ".
to je biu 5 razred.
zej smo pa 9. pa smo frendice pa nismo.
pač eni 2 kr neki naprej tečnarta in sta odzdaj naprej bol zasebe.
drgač pa nismo weč skregane.

pač, pojdi do njiju pa se jima upravič pa pač reč da ti je blo žau. pa tk napre.!

velik sreče! Very Happy
danira • Od: 16.8.2010 • Prispevkov: 25
Re: kaj nrest???** helpp 2.10.2010 17:25
O,najlepša hvala...bom poskusla...upam,da bo ratall Very Happy
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: kaj nrest???** helpp 2.10.2010 19:33
danira pravi:
O,najlepša hvala...bom poskusla...upam,da bo ratall Very Happy

js tut.!
Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.