kakšni fantje so ušeč puncam?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6• Arya09
• Od: 18.8.2010
Re: kakšni fantje so ušeč puncam?
29.9.2010 0:13
pk4life pravi:hahahaha končn en k šteka hrbte XD
hahahhahaha j če je pa res!! em čak kva is mislu s tem: ''pa mgoče pa pč nočejo.. sj nwš tipi smo drgačni..''?? in ja... enkrt se bo že našu sej mam še cjt • Arya09
29.9.2010 0:21
Rosieweasley pravi:arya09: sem prebrala to frko z hrbti ja ;D nobenmu nč jasn.;D mislm da so narobe že v osnovi tole razumel...niso neke mišice pa nevem kaj... sam ono da ma lepo široka ramena pa mal ožji pas pa da so lopatice tko lepo poudarjene... sej je hudo, sploh poleti...mmm ;D
pa ubistvo je to da so tipi mn komplicirani itak ena vlka prednost, usaj mal jih štekaš kaj bi! ; ) pk4life: sej nisem rekla da ste krivi zard žil! haha;D men osebno je pč bolše da ni neki ful nabildan tip! to je use... žile pa itk iztopajo smo če tip napne mišice tko da ni panike ; ) zdj te žile me nebi tok motle da neb bla s tipom k se mu vidjo žile k pokaže mišice al pa kj... hahaha;D lej. men je čizt jasno da zrd sebe ne pa zrd mene al pa kogarkoli drugga ;D jz sam povem! ;D je pa fajn da si omenu da se pol u ogledalu gledaš ane. usaj vem da tega ne delamo sam tipinje...;D aja. jz sem istga mnenja glede make-up.a... pa tut ne uporablam neki ful usak dan k se mi preprost ne da k ti ful časa uzame pa pol si ceu dan žiučn če se je kj razmazal. ah dj ne no ^^ pa tut pretiravat ni lih dobr k morš vedet kaj je uredu na tvojem obrazu, ne paše lih usaki neki ful črno al pa nwm... more bit okusno, in s tem morš poudarit svoje prednosti ne pa sm zato da je...moje mnenje... jau. že spet sem napisala ceu roman^^ ej točn tko!!! glede hrbta mislm... to je biu body u V ljudje!!! aja p čist se strinjam s tabo glede mejkapa... men se ful ne da zjutri s tem ubadat ker jst ful ne maram ustt iz postle in pol u jutranjih urah delujm bl počasi... p komu se daa pol mejkap dol djt!! faak kok to traja... nne men se to ful ne da... p ne rečm če bi se bolš počutla če sm namazana... sm se ne tko d... bleh za tipe pa ni vredno, ej če mu nism ušeč sam zrd tega kr se ne mažm nj se pa je.be, ta že ni tprou zame aaa to ful ni več tema kakkšni tipi so ušeč puncam... mal sva zašle kle XD • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.9.2010 18:14
pa ja usi smo zašli hah.. sam to je pč pogowor.. kaj p nj bi se dogajal n forumu??
em čak kva is mislu s tem: ''pa mgoče pa pč nočejo.. sj nwš tipi smo drgačni..''??:: tm k si npisala d pr takih ql nimaš šanse.. mislu sm d p pč uni mgoče nočjo take bl izkušene hah in poudaru sm d smo tipi drgačni.. pa drgač žile mi izstopajo skos.. pa mislm d razlog z to ni nabildanost.. ker sm ih meu že dost prej.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
29.9.2010 20:07
aaaa štekam zdj!!! mja upam no! k jst s tem ful nimam sreče... mi je biu en ušeč p je zdj vanga moja frendica, p še punco (ki ni ta moja frendica) si je najdu med počitncami!!! hhhahaa talk about right choices!! yes its a crazy world out there!
no sej bomo vidl... mu dam še mal časa če ne pa u akcijo... sezona lova se je začela! sam upam d bom kej pamtnga ujela! • Pačupa
• Od: 7.5.2010
29.9.2010 20:23
miaTHEshoe pravi:lepi
hahahahahahahahahahhaa xD Nevem zakaj ampak meni je to taka svetovna izjava xD res najboljši post v tej temi =P _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
29.9.2010 20:25
mhmm.. lej zgodita se lahk sm 2 stwari ne.. al mu boš šeč p bo kej.. alpa pč ne p greš lahk naprej.. pwej kko bo no.. aja pa dej kakšna je zdej scena?.. XD pozabu sm haha a je to uno k ga 2 modelki rajcata?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
29.9.2010 21:44
arya09: uh. mama kr podobn okus, ja... ;D
komu se pa da... tko k si rekla, če bi se bolše zrd tega šita počutla pol mogoče sam k mi je ful bedno k se razmaše pa zbriše pa nevem kua še---> beda :S hah. zrd tipou?! no way! haha;D če mu kj ni nj se odstrani, mazala se pa že nebi s tem zato da bi biu en cepec zadovoln... pa še uničuješ si kožo in use... NE! ;D jz tko vedno zaidem s temi romani... tko da nč nouga... ;D pk4life: whatever! ;D pomoje je mal tut to da ti pol vn štrilijo te žile...haha;D no sej ni važno, kokrkol. z vidnimi žilami al pa ne...haha;D če je uredu karakter in tut drgač bom spregledala tut te žile...haha;D • pk4life
30.9.2010 17:18
kaj je p pol fora mejkapa??.. zkj z racku pa ga pol nucate??_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
30.9.2010 22:05
j jst ga ne nucam!! sam ženske pač misljo kok so lepše z pou kile mejkapa, p dobr mal sam p trepalncah ptko je čist kul, sam pol k se pa namažejo s tok pudra... omg čefursko!!! tko d ne vem, pač a ni tipom ušeč če se ženske mažejo?? p pač se bolš počutjo z mejkapom a ne... sam komu se da nooo!! resno, jst če se namažem je zvečer tok bedno k si tm pou ure dol to pucaš (mičkn pretiravam nooo)... ej se ne splača... kva jbg če tipu ni ušeč če se namažem naj gre u ku.rac!! Rosieweasley čist se strinjam s tabo!! pk4life teb pa na žalost phaha ne morm odgovort čist točn!!
• pk4life
30.9.2010 22:14
sej wečina ws je itq dost lepših brez alpa če že z čiz mal.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
30.9.2010 22:27
ja men se tud tko zdi... jbga sej me je sram d je večina predstaunic mojga spola takih avš!! sam kva morm... tko je...
• pk4life
30.9.2010 22:32
eh sram.. pč ne misljo n isti način.. sej to je p to.. nikol ni tko d smo ludje isti.. p nej bo to za tipe alpa modelke.. usak drgačn.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
30.9.2010 22:34
pk4life pravi:eh sram.. pč ne misljo n isti način.. sej to je p to.. nikol ni tko d smo ludje isti.. p nej bo to za tipe alpa modelke.. usak drgačn..
phehe jst rada pretiravam no!! ni me sram kva duge delajo, tko se pač reče cjoj!!! pja usak je drgačn kva čš... • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
1.10.2010 15:27
Arya09 pravi:j jst ga ne nucam!! sam ženske pač misljo kok so lepše z pou kile mejkapa, p dobr mal sam p trepalncah ptko je čist kul, sam pol k se pa namažejo s tok pudra... omg čefursko!!! tko d ne vem, pač a ni tipom ušeč če se ženske mažejo?? p pač se bolš počutjo z mejkapom a ne... sam komu se da nooo!! resno, jst če se namažem je zvečer tok bedno k si tm pou ure dol to pucaš (mičkn pretiravam nooo)... ej se ne splača... kva jbg če tipu ni ušeč če se namažem naj gre u ku.rac!! Rosieweasley čist se strinjam s tabo!! pk4life teb pa na žalost phaha ne morm odgovort čist točn!!
Se čist strinjam! • pk4life
1.10.2010 22:57
hah znimiw... zle tkoj 3 k im to ni šeč.. u sql pa use ustajajo bl zgodi k jz (pa se kr dalč furam u sql) d si dajo faco gor.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.