Kdo vse vs je prašu če bi hodile z njimi!!??<< | 1 | 2• hubabuba
• Od: 4.7.2010
Re: Kdo vse vs je prašu če bi hodile z njimi!!??
28.9.2010 19:16
3.sošolci
1 eno leto mlajši,sicr je ful fajn ampk nism vanga. 1 kreten xd prek skypa,hahah. 1 biuši sosed 1 ful dobr prjatu, tud moj biuši .. xd • Arya09
• Od: 18.8.2010
28.9.2010 22:36
pk4life pravi:že ja.. but then life just wouldnt be fun would it?.. hah sam nehite z temi namigi.. rečte ane.. tipi al ne kontamo namigow al ih spregledamo al ih pa ignoriramo nlš.. sam powej.. ewoti še neki: [link] poglej si prwo prawilo haha (6. po wrsti d nauš iskala..)
haha the best!! tale stran zna bit p še uporabna problem v tem ''povejte tipu k vm je ušeč to d vm je ušeč'' je to d si ne upamo!. okj JST ne upam, ne morm govort lih za use ženske... ne vem noo... jbg pač sm ful prpica al krkol že.. mislm če pa tega ne opaste pol ste pa /sorry/ glupi nooo!! p enako, vi tud ne namigujte... kr punce p lih pr usm kr tip počnejo opazmo namige... phaha mislm parkrt me pogleda p sm že usa naudušena... a veš kao faaak gleda me..hehehe matr kok znam bit jst p.r.f.u.k.n.e.n.a Nazadnje urejal/a Arya09 28.9.2010 22:55; skupaj popravljeno 1 krat • pk4life
• Od: 20.7.2010
28.9.2010 22:40
dej piko umes k preklinjaš.. hahaha d se wid kaj si hotla rečt.. lej raj si reč tko: al mu rečm p mam 50:50 šans d reče ja alpa ne rečm nč pa skor zih nam nikol wedla.. mislm d sm ti dost olajšu blem_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
28.9.2010 23:00
pk4life pravi:dej piko umes k preklinjaš.. hahaha d se wid kaj si hotla rečt.. lej raj si reč tko: al mu rečm p mam 50:50 šans d reče ja alpa ne rečm nč pa skor zih nam nikol wedla.. mislm d sm ti dost olajšu blem
evo sm popraula =)=) mhm u teoriji mi še gre.. sm bi rada vidla dan ko bom jst rekla tipu za katerga se mi sanja ne kva bo reku, d mi je ušeč!! a veš sj je logično d se ti bl splača ga uprašat oz. mu povedat... sm logika pr teh stavreh odpove pr men p drgač a sm p.r.f.u.k.n.e.n.a če me tip tko večkrt pogleda jst pa že usa yeeea?? brez ****.c.i.j.e!! (haha lej k sm te ubogala • pk4life
28.9.2010 23:02
hahaha sej ti je ratal lej.. sam skor.. haha prou zaje.bawa te XD .. mja dgač neki je teorija neki p praxa.. hah lej.. probi.. kaj lahk zgubiš?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
28.9.2010 23:17
pk4life pravi:hahaha sej ti je ratal lej.. sam skor.. haha prou zaje.bawa te XD .. mja dgač neki je teorija neki p praxa.. hah lej.. probi.. kaj lahk zgubiš?
moj ugled... phaha nvm... ok, častna, d bom tkoj naslednič k mi bo en ušeč mu rekla!!! usaj dala bom use od sebe d se prpravm do tega d mu rečm • pk4life
28.9.2010 23:21
hahaha sej morš sm eno piko dt umes.. sam tko d ne nrdiš kletwice.. ah lej če bo šu razglašat po sql d si ga prašala.. pol si lahk usaj zihr d ni praw ne.. pol ne zgubiš časa.. čs.. neki k ne pride nazaj.. ugled pa bo (ČE ga že boš zgubila)_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
28.9.2010 23:33
pk4life pravi:hahaha sej morš sm eno piko dt umes.. sam tko d ne nrdiš kletwice.. ah lej če bo šu razglašat po sql d si ga prašala.. pol si lahk usaj zihr d ni praw ne.. pol ne zgubiš časa.. čs.. neki k ne pride nazaj.. ugled pa bo (ČE ga že boš zgubila)
fak (lej kle ni treba dt nobene pike.. HA se bom poskusla opogumt.. svaka mi čast!! sm... čudn je noo!! a ti kr brez problemou rečš punci: ušeč si mi??? respect • pk4life
28.9.2010 23:42
ne XD sam če maš p tak blem da je pč twoj lajf na holdu zrd tega.. je p treba pč neki nrest ne.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
29.9.2010 0:20
pk4life pravi:ne XD sam če maš p tak blem da je pč twoj lajf na holdu zrd tega.. je p treba pč neki nrest ne..
p ne ssej ne zdj mislt d sm psiho al pkej (hechec) sam tko... nkol mi še ni blo treba men rečt d mi je ušeč pto.. ampk lej jbga kva p lahk zgubim a ne? rečmo d bom zdj zauzela tak stlišče pol p je.beš kr bo pa bo! • pinkmaggot
• Od: 29.9.2010
29.9.2010 14:56
wtf to ne uprasas -.- to se zgodi pač.. to se tko folk v 7. klasu sprasuje in zgleda retardirano o:
• Arya09
29.9.2010 14:59
pinkmaggot pravi:wtf to ne uprasas -.- to se zgodi pač.. to se tko folk v 7. klasu sprasuje in zgleda retardirano o:
pja sej nooo... am p drgač se folk u sedmm klasu prou ne pove tko... krt je bl psst povej frendici, ona še enmu... in pol enkrt pride to taprave osebe! tja p sj en more povedat ane! sam ne jst • pinkmaggot
• Od: 29.9.2010
29.9.2010 19:12
aja no mi smo si.. : D
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.