sovražm svojo višiiino<< | 1 | 2• myself
• Od: 3.4.2010
Re: sovražm svojo višiiino
27.4.2010 8:24
ucauca pravi:usak fnt bo zrastu du 180 cm.... ti pa itaq boš še bl mal rasla.....kr si že dusegla to višino
aha okeeej..hvalla** • myself
27.4.2010 8:25
Rachel pravi:glej glede višine se ne sekirt, tudi jaz sem 1,80
in sem ugotovila da brezveze da se sekiraš, ker itak na to nemoreš uplivat sploh pa, tisti ki gledate That '70s Show, kar pomislite kakšna lepotica je Donna sam mš prou..nwm zka se sploh sekiram.. ja kok pa si stara?? • Rocafella
• Od: 24.1.2010
27.4.2010 12:00
@ lolika in ostali
rasteš takrat ko spiš, za normalen razvoj je potrebno veliko spanca, zdrava prehrana in dovolj gibanja..ampak to je za normalen razvoj.. zdaj če sta starša oba mala, lahko ti nevem kak zdravo ješ pa ful spiš pa neboš zrasla. ra pospešitev rasti pa ne vem • myself
27.4.2010 12:32
Rocafella pravi:@ lolika in ostali
rasteš takrat ko spiš, za normalen razvoj je potrebno veliko spanca, zdrava prehrana in dovolj gibanja..ampak to je za normalen razvoj.. zdaj če sta starša oba mala, lahko ti nevem kak zdravo ješ pa ful spiš pa neboš zrasla. ra pospešitev rasti pa ne vem hvalaa za nasvet.. ja si cer,sta oba moja starša tut tko vlka kot js.. niti nejem tak zdravo..pa niti spim ne veliko..tak da... Hwalla** • Rachel
• Kraj: Ljubljana
27.4.2010 13:29
lolikaa pravi:
Rachel pravi:
glej glede višine se ne sekirt, tudi jaz sem 1,80
in sem ugotovila da brezveze da se sekiraš, ker itak na to nemoreš uplivat sploh pa, tisti ki gledate That '70s Show, kar pomislite kakšna lepotica je Donna sam mš prou..nwm zka se sploh sekiram.. ja kok pa si stara?? 16,5 (: • myself
27.4.2010 18:25
Rachel pravi:
lolikaa pravi:
Rachel pravi:
glej glede višine se ne sekirt, tudi jaz sem 1,80
in sem ugotovila da brezveze da se sekiraš, ker itak na to nemoreš uplivat sploh pa, tisti ki gledate That '70s Show, kar pomislite kakšna lepotica je Donna sam mš prou..nwm zka se sploh sekiram.. ja kok pa si stara?? 16,5 (: aya...fajjn • Insane
• Od: 12.7.2009
27.4.2010 22:49
daaj idi v eno agencijo.. manekensko!
slavili te bodo alo! take rabimo no! visoka moda ****..xD če boš mela interes boš v kratkem v kakem milanu al pa parizu. • myself
28.4.2010 9:48
Insane pravi:daaj idi v eno agencijo.. manekensko!
slavili te bodo alo! take rabimo no! visoka moda ****..xD če boš mela interes boš v kratkem v kakem milanu al pa parizu. hm.mogoč pa bi blo res supr da to nardiim.. ja parizz milaaaaan <33..haha xD • Insane
28.4.2010 12:02
lolikaa pravi:
Insane pravi:
daaj idi v eno agencijo.. manekensko!
slavili te bodo alo! take rabimo no! visoka moda ****..xD če boš mela interes boš v kratkem v kakem milanu al pa parizu. hm.mogoč pa bi blo res supr da to nardiim.. ja parizz milaaaaan <33..haha xD ja res no. tepli bi se za tebe. • myself
28.4.2010 13:27
..
hm.mogoč pa bi blo res supr da to nardiim.. ja parizz milaaaaan <33..haha xD[/quote] ja res no. tepli bi se za tebe. haha< • NothingYours
• Od: 19.3.2010
28.4.2010 15:12
LZyMN pravi:sej majo prov
omajgad.. pa vi ste PRIZADETI.. *** pa te mere.. ne bi bla manekenka za nič na svetu..bleh.. ok no..kot kak model bi te mogoče vzeli..sam tipi pa ne marajo sam kosti&kože.. tipom je všeč če majo kaj za prijet med *****..sicer ne da si debel, sam da maš sam kosti to pa tudi ni ql.. dandanes bi očitno vse punce ble rada anoreksične..al kaj.. bleeh.. • myself
28.4.2010 19:47
NothingYours pravi:
LZyMN pravi:
sej majo prov
omajgad.. pa vi ste PRIZADETI.. *** pa te mere.. ne bi bla manekenka za nič na svetu..bleh.. ok no..kot kak model bi te mogoče vzeli..sam tipi pa ne marajo sam kosti&kože.. tipom je všeč če majo kaj za prijet med *****..sicer ne da si debel, sam da maš sam kosti to pa tudi ni ql.. dandanes bi očitno vse punce ble rada anoreksične..al kaj.. bleeh.. sj maš prau...sam js nočm bit anoreksičnaaaaaaa..in niti glih manekenka..sploh nism tega rekla.. to je ena sam namignla ....in zdj usi mislite d js hočm bit model..in nwm kaj še use...no...! • Insane
28.4.2010 21:33
lolikaa pravi:
NothingYours pravi:
LZyMN pravi:
sej majo prov
omajgad.. pa vi ste PRIZADETI.. *** pa te mere.. ne bi bla manekenka za nič na svetu..bleh.. ok no..kot kak model bi te mogoče vzeli..sam tipi pa ne marajo sam kosti&kože.. tipom je všeč če majo kaj za prijet med *****..sicer ne da si debel, sam da maš sam kosti to pa tudi ni ql.. dandanes bi očitno vse punce ble rada anoreksične..al kaj.. bleeh.. sj maš prau...sam js nočm bit anoreksičnaaaaaaa..in niti glih manekenka..sploh nism tega rekla.. to je ena sam namignla ....in zdj usi mislite d js hočm bit model..in nwm kaj še use...no...! joj kot da so zaj vse manekenke nevem kak suhe al kaj?xD pa jas nevem zakaj vsi takoj začnete s tem da majo fanti radi take ko niso anoreksične itd. kdo je sploh spraševal za fante? mislim jas samo komentiram da bi bla dobra manekenka. • myself
28.4.2010 21:43
Insane pravi:
lolikaa pravi:
NothingYours pravi:
LZyMN pravi:
sej majo prov
omajgad.. pa vi ste PRIZADETI.. *** pa te mere.. ne bi bla manekenka za nič na svetu..bleh.. ok no..kot kak model bi te mogoče vzeli..sam tipi pa ne marajo sam kosti&kože.. tipom je všeč če majo kaj za prijet med *****..sicer ne da si debel, sam da maš sam kosti to pa tudi ni ql.. dandanes bi očitno vse punce ble rada anoreksične..al kaj.. bleeh.. sj maš prau...sam js nočm bit anoreksičnaaaaaaa..in niti glih manekenka..sploh nism tega rekla.. to je ena sam namignla ....in zdj usi mislite d js hočm bit model..in nwm kaj še use...no...! joj kot da so zaj vse manekenke nevem kak suhe al kaj?xD pa jas nevem zakaj vsi takoj začnete s tem da majo fanti radi take ko niso anoreksične itd. kdo je sploh spraševal za fante? mislim jas samo komentiram da bi bla dobra manekenka. Insane :maš prauu..in hvallaa.. • disketa
• Od: 26.7.2009
29.4.2010 10:08
evo, js mam 19 let in 152 cm in mi je čisto kul • shee
• Od: 10.7.2009
25.9.2010 18:05
babylove pravi:
lolikaa pravi:
underberg pravi:
mogoč boš srečna čez par let da si tak douga sam morš tu nek ostat...
muaah..mogoč pa bom rees! ja tak bi rada ustaaLa... sam neki še.. a je to res, ko dobiš pač menzo nehaš rast?? aje to rees? an ne nism sigurna jst sm 176 oz 178 ... in me nič ne mot moja višina ene tablete sm jedla in sm nehala rastet .. drugač sm p jst tezka 47 kg...( debela sm kai čm) Omg ti pa res nisi debela.. Js mam ene dva kg manj kt ti, pa dooost sm manjša in sm presuha! • ImmortalLea
26.9.2010 9:40
jz sm bla pred pou leta metr osmdeset...zdej k sm spet mela tte preglede so mi ugotovil,da sm zrasla za dva cm...2CM ludje..-.-
ka če bo čez pou leta še dva centimetra....? pa čez naslednga pou leta ŠE DVA CENTIMETRA..?!?! ludje pomagite jz nebi rada bla visoka metr devedeset... že tak so skor usi tipi pritlikavi...-.- glede onga "ko dobiš menzo,ne rasteš več" ni res,k jz sm jo dobla,k sm bla stara 12 pa sm bla vlka metr 72 pa sm še zrastla. • myself
26.9.2010 14:15
ImmortalLea pravi:jz sm bla pred pou leta metr osmdeset...zdej k sm spet mela tte preglede so mi ugotovil,da sm zrasla za dva cm...2CM ludje..-.-
ka če bo čez pou leta še dva centimetra....? pa čez naslednga pou leta ŠE DVA CENTIMETRA..?!?! ludje pomagite jz nebi rada bla visoka metr devedeset... že tak so skor usi tipi pritlikavi...-.- glede onga "ko dobiš menzo,ne rasteš več" ni res,k jz sm jo dobla,k sm bla stara 12 pa sm bla vlka metr 72 pa sm še zrastla. ojoj, ka če bom js tut taka ? O.o kok pa si staraa ti ?? • nikecc
• Od: 27.5.2010
26.9.2010 14:22
jst sm 176 oz 178 ... in me nič ne mot moja višina ene tablete sm jedla in sm nehala rastet ..
drugač sm p jst tezka 47 kg...( debela sm kai čm)[/quote] debela???? js sm velka 153 pa mam 48kg pa se mi nezdi d sm debela???? • myself
26.9.2010 14:24
nikecc pravi:jst sm 176 oz 178 ... in me nič ne mot moja višina ene tablete sm jedla in sm nehala rastet ..
drugač sm p jst tezka 47 kg...( debela sm kai čm) debela???? js sm velka 153 pa mam 48kg pa se mi nezdi d sm debela????[/quote] kere tablete? kje si jih dobla ?? js bi tut • ImmortalLea
26.9.2010 16:28
just me pravi:
ImmortalLea pravi:
jz sm bla pred pou leta metr osmdeset...zdej k sm spet mela tte preglede so mi ugotovil,da sm zrasla za dva cm...2CM ludje..-.-
ka če bo čez pou leta še dva centimetra....? pa čez naslednga pou leta ŠE DVA CENTIMETRA..?!?! ludje pomagite jz nebi rada bla visoka metr devedeset... že tak so skor usi tipi pritlikavi...-.- glede onga "ko dobiš menzo,ne rasteš več" ni res,k jz sm jo dobla,k sm bla stara 12 pa sm bla vlka metr 72 pa sm še zrastla. ojoj, ka če bom js tut taka ? O.o kok pa si staraa ti ?? 15...ma sj baje se čez noč tak spočije hrbtenica,da si pol 2cm večji al neki... sj na konc totega mesca mam še eno faking kontrolo in me bojo spet merl...takrat ti povem,če je blo res,da sm 182 al sm ostala na 180. • Jok3r
• Od: 22.7.2009
26.9.2010 21:06
underberg pravi:mogoč boš srečna čez par let da si tak douga sam morš tu nek ostat...
dolge noge,a ? (: • steph
• Od: 15.5.2010
26.9.2010 21:29
vem kk se počutiš -_-
no skor.. pač js sm stara 12 pa velka 167 in to je fuuuul preveč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.