DARILO.!?

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
DARILO.!? 20.9.2010 14:51
RABIM VAŠO POMOČ!NUJNO!
PROBLEM JE PA TAKŠEN:
moj fant ima nasledni teden rojstni dan (15 let).skupi sva pa že eno leto(obletnico mava pa dan po negovem rojstnem dnevu XD)no in rabim vaše predloge.kaj naj mu dam za b-day???
in de vam bo mau lažje:
*zeloooo rad ima ples (pač use kar je s tem povezano)
*njegove naj barve: modra,črna in bela
*ni nevem kaj preveč romantičen tip človeka (tko da kake vrtnice ne pridejo u poštev)
*je nor na raperje (pač 50cent,eminem,akon...pa toti raperji ki so pač ful znani)
ZAJ BI VAS PA LEPO,LEPO PROSILA, ČE BI MI POMAGALI!KER JAS NEA VEM VEČ, KAJ NAJ MU KUPIM!!RABIM ČIM VEČ PREDLOGOV,MNENJ...KARKOLI, SAMO PROSIM POMAGAJTE MI!!!
LP, thedevil Smile
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: DARILO.!? 20.9.2010 16:25
kupi mu majico od 5o centa Very Happy
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: DARILO.!? 20.9.2010 17:21
napiši mu čestitko v obliki repa
eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: DARILO.!? 20.9.2010 18:55
Se strinjam z nakupom majice pa lahk mu kupiš tud kšno cedejko k si jo želi al pa nevem.
Sej lahk mu kupiš tud kšn prfum. Ponavad so boys full veseli kšnga prfumčka. =)) Vem iz lastnih izkušenj. Al pa kšne boksarce. xD Uglaunm upam d sm ti kej pomagala. =))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.