Kako shajati kot otrok ločenih staršev?

<< | 1 | 2

Ali so vaši starši ločeni?
Da.
37%
 37%  [ 34 ]
Ne.
57%
 57%  [ 52 ]
Enega od staršev ne poznam.
4%
 4%  [ 4 ]
Skupaj glasov : 90

• metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 20.7.2009 19:46
jaz k sreč nimam problemou bli so pred kakimi 4 leti ko so ateja živci matral pa se je na brudera **** pa ko ga niblo doma na mene zato se je pol bruder odselu sam pol je neke tablete jedu pa je zdej čist ok no bruder zdej živi z punco pa naraščaj pričakuje Smile
• somegirl • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 29
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 20.7.2009 23:43
evo pa da še js povem mojo zgodbo..torej, starša sta se ločila ko sem bila stara 3 leta in zdaj imam 15 let..ko sta mi povedala da se ločujeta nisem ju razumela ampak sčasoma sem razumela..še zdaj mi je hudo in si želim da tega nebi doživela..moj fotr je biu vedn ful do mene grd oziroma se je grdo vedu in me psihično "****" in zato sem bolj občutliva dušca..morala sem se sama znajti in odrasti čimprej..z mami se ful dobr razumeva in ji use zaupam,samo ob ločitvi sem bila s starejšo sestro dodeljena fotru..fotr je oboževal in še vedno obožuje mojo starejšo sestro ki je že polnoletna in zanga je svetnica..js pa vedn use ****..pač črna ouca sm bla in še zmer sm..med odraščanjem sem vedno poslušala grde stvari o mami iz fotrovih ust in ust sorodnikou in znanceu..govorili so mi da je mami varla fotr ampak ni res..resnica je pa bila taka da je fotr meu v času ločitve hkrati poleg moje mami 3 ženske..sedaj pa ima fotr eno **** k hoče sam njegou denar in hoče spravit iz hiše mene in pobrati ves denar..pač keš ****..in fotr ve kašna je in se je idiot šou poročit z njo! si morte predstaulat!js nism vedla kua nej nardim..in ta baba je nastaulala teste da je noseča..še en infarkt..in upam da se bo to kmalu končal..ker js nimam več žiucou da to prenašam.
• XxwnbDeadAnxX • Od: 26.8.2009 • Prispevkov: 31
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 28.8.2009 21:38
Moja stara sta tut ločena...
pa men je ql, zto k preii smo se pa usak dan kregal pto in mi je blo fullll bedn.
drgač sta pa ločene že 2 let al neki tacga Very Happy
štekam se pa z obema... žvim drgač pr fotru, pa se z njim bl štekam k z mtko, k ona je pa full zaščitniška pa mi nč ne dovoli :S
pr mtki sm pa na vsake 2 tedna od petka do nedele, pa usake druge počitnce pa pou poletnih...
sam mi je bet k k sm pr fotru sm tm u enih bednih routah u treh pm, pa nbenga frenda ni okol [najbližja frendica: 2 km :S:S]
pr mtki mam pa full frendou tko iz blokou pto*
drgač mi je pa mtka full zamerla k sm rekla da bom pr fotru žvela... in mi zdeii k se spičiva to napreii meče pto.
drgač je pa fotr čis ql, nč ne zamer mtki pto, ona pa njega ne prebau SPLOH! in to mi je bedn.
no, usaj bolš je kt je blo an**
• la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 10.11.2009 18:26
...

Nazadnje urejal/a la-joie 29.1.2012 0:49; skupaj popravljeno 1 krat
• any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 12.11.2009 13:29
anjja pravi:
moja starša sta narazen odkar sem se narodila.. očeta sem vidla samo enkrat v življenju ( ko sem bla stara 4 leta) tega se edinega jasno spomnim.. drugače ga nepoznam. Živim z mamo & očimom in z polsestro. Za očeta pa nwm klko ma otrok.

Tudi jas nimam nwm kak dobrih odnosov z polsestro ( najrajši bi bla da je nebi blo Wink

drugač pa živim normalno (: še kar sem zadovolna z tem... čeprau me očim obkrivi za vsako stvar. ampak se navadiš Smile to prenašam že odkar sem zvedla da on ni moj pravi oče.

otroci ločenih staršev smo veliko preživeli Smile
zato nam ob nekaterih stvareh ni težko

LP!

se čist strinjam stabo. tut js mam mlajšo pousestro in sm vedn js kriva za use. js bi tut raj da je nebi blo ... Sad maminga partnerja pa SOVRAŽM!!! sj mojga fotra tut... zadnč je pozabu na moj r.d in mi poslou sms en tedn prepozn... sm mu ful zamerla... sj ne zato kr bi mi rd ful pomenu anpak kr sm misla da me ma rt... tut če me pokliče 1 krat na let pa se takrt čez viknd vidva Sad nvm no... z maminim fantom ne govorin že ceu mesc kr sm mu no stvar ful zamerla ... nebom govorila kero... vem pa da učasih razmišlam kko bi blo, če bi ostala moja mt pa fotr skp, pa nebi mela poubratov pa pousestr pa nubenih tečnih partnrjev od mami pa očija... sj kdo pa prau da je lajf fer??? kr večinoma ni, razn če sam poskrbiš za to .
• Tassa22 • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 63
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 5.5.2010 22:41
moja2 tak nikol nista bla poročena sta pa šla narazn ko sn jaz bla stara 7 mesce in to zato ker ga je ena 18 letna šmeknla ovi pa je šo :S neki tak do 5. razreda sma se vidla na vsake tolko pa z njegovo familijo tud pa to Razz pol pa 4 leta nič. lani ko pa sn šla v 1. letnik pa sma se zopet začela tak 1× mesečno videvat, ker mi da dnar za karto za busa Razz preživnino sicer pošila sam ne redno... te ko se mu zazdi.
pač foter ma zaj ono babo že 16 let. sicer je nisn nikol spoznala sam je vseeno ne prebavlam... Very Happy pa tak neki je polsestra bla stara 4 leta... njo pa sn še tud sam enkrat vidla... pa bi še jo rada tak da upam da spet bom počasi Razz
majka pa je prej mela kakih 10 let enga ki je biu fuuuul zakon tak.. mene je meu rad, skor vsaki vikend smo po izletih hodli pa tak. ful zakon Razz sam pol pa sta narazn šla ker je meu drugo. pa mi je ful žau za njega :S
zaj pa ma kake 3 leta že nekiga ko mi re tak na kurac :S vse sn jaz kriva.. še tisto kaj neja narejim... pa si zmisli da kujnekaj narejim pa mami pove pol pa mama se na mene **** :S
pa ful jo prepričuje nekaj proti men.. pa te ko je on na šihtu.. te se mama meni z mano... ko pa prije domu pa ko da sn luft... :S pa dedu nikol ne paše če sn doma.. pa če me ni... pa če sn za kompom... pa če kaj delam ... v glavnem fuuul mu nič neja paše :S tak da ene parkrat sn že razmišlala da bi se k babici preselila... sam... neem...
tak komaj čakam da narejim toto sredno že neki pa **** v lj... pol me pa čez tedn ni... za vikend pa bomo že preživeli Razz
• to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 23.5.2010 18:34
ja moja dva sta ločena od mojga 4 leta. zdej mam pa 14. tko s fotrom nisva mela stikov 10 let. se pravi šele pred kratkih sm ga začela spoznavat in to preko mojega starejšiga brata, ki žvi pr njemu. tko da ja zadnje čase sem pri očiju u Lj za wikende. se vsakič bolj razumeva. živim pa z mami. z njo se ne razumem tko dobr ... ona ma tud enga tipa že kar nek let. včasih mi gre na živce, ker se mora utikat v vsako stvar.
drgač pa moj starejši brat je pa najbolši. z njim se res dobr razumem.
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 28.8.2010 17:58
še bom pa jas napisala mojo zgodbo.

moja starša sta se ločla 3leta nazaj. mma mnda ni več zdržala zraun ateja pa si je drugega najdla. ata je pol na psihiatriji biu pou leta se mi zdi. ko se je to odvijalo sn mela največje sranje jas. mama je ateja obtožla da e spolno zlorabla o__0. kar NIKOL ni blo res in sem mogla hodit na razgovore vsak tedn skor. zaj živim pri ateju pa mi je super. Smile z mamo sem bla v dobrih odnosih dokler naju ni z bratom starejšim enga lepega dneva ven z bajte *****na. in se zaj 3 mesce nismo pogovarjali, pa mi je pred kratkim kolegica povedla da je moja mama NOSEČA. Surprised
mela je sicer enga partnerja prej ampak sta šla narazen, zaj ma pa enga mlajšega ko je vreju. taka faca je =D
in me je klicala včeraj da bi mi rada nekaj povedla in gremo jutri na pijačo. Surprised zanima me kak se bo to odvijalo =D

ata moj je pa kuulj. Very Happy ma partnerco ki je res ono KUL. [včasih jo prime da ni ampak okej ] ne živimo sicer skup ker ma ona tudi 2 odraščajoča sina tak da pride en vikend ona k nam, en tedn moj ata tja. sej bi živeli skup samo smo mi iz štajerske ona pa z gorenjske tak da bi nekak ne bi šlo.

sicer se je ata ful spremeno odkar ma toto [na bolše in na slabše skup ] nikam več me ne pele češ da mam bicikl da naj grem sama -.-
po drugi strani pa mu lahko zaj VSE povem pa nič ne bo Very Happy

to z mamo bom jutri rešla [UPAM] pa pol bo kaj bo Very Happy
• steph • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 32
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 28.8.2010 19:10
moja starša (še) nista ločena ampakk vsak dan bol kaže da se bosta...in vem da se bo slišalo ful noro ampak bi bla kr zadovolna če bi se kr mam fotra povn kufr pa bi rada sam z mamo živela...če vas zanima pač moj fotr zna bit nasiln in tečn in pač ga nemislim več prenašat -_-
• lelzz • Od: 24.2.2009 • Prispevkov: 22
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 28.8.2010 22:56
Moja starša sta se ločila, ko sm bla stara 6 let, pred desetimi leti, ker je fotr alkoholik, u mojem lajfu je blo že kr velik selitev. K fotru in nazaj k starima staršema in tako dalje, živim z mami, glede na to da sta ločena že 10 let fotr še vedno teži kaj use bi lahk blo če bi bli skupi in s tem sam obremenjuje mami, noben nima drugega partnerja, fotr še vedno pije in dvomim da bo kdaj drgač, zadnje čase ga vidim malo bolj pogosto, drugače ga nisem videla tudi po 4 leta. Še vedno teži po telefonu, najrajši sploh ne bi imela stikov z njim, ker preprosto ne čutim do njega nobene očetovske ljubezni, zame ni v življenju narediu nič, razen tega, da vem v kakšno brezno te lahko spravi alkohol... Uglavnem moja zgodba je kar obširna, a vas tako ali tako ne zanima Smile)
Meni je čisto všeč, da sta ločena, hudo mi je le, ker nikol ne bom točno vedela kako je imeti očeta ter kakšna je njegova vloga v mojem življenju, vedno je samo mami skrbela zame, tudi ko grem k očetu, bi bila raje doma, imam odpor do njega, ki ga nekako ne bom nikol spremenila.

Smile
• Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 28.8.2010 23:03
babylove pravi:
Mja starasa sta ločana !!!!

Ampak itaq še od kr sm se rudila zivim z varusko tko da jih videm enkrat na leto al pa še to ne Sad Crying or Very sad
Pravta da me rada apak jim nč ne vramem če bi me imel res radi ne bi me postil s tisto varuško

Kj denar ne pomen nč res je vsak mesec mi pošlata ampak hočem njih videt

Matka ma fanta ki ga tako sovražim

doma zivim z mojo tapravo sestro in eno pol sestro
no pol sestri skus ji postavim pasti kr jo sovražim kr je od mame fant hčerka in od mame

fanta sm ji že speljala in pol zapustila Twisted Evil Embarassed ..........

Muč me to zakajjjjjjjjj glih moji srtarša sta se ločila in zakaj morem glih jst živet z mojo pol sestroooooooooo pa zakaj moja starša skus potujeta in jih nikol ne viidemmmmmmm Sad Crying or Very sad

zanimivo, jaz bi pokal od veselja.
• Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 28.8.2010 23:12
steph pravi:
moja starša (še) nista ločena ampakk vsak dan bol kaže da se bosta...in vem da se bo slišalo ful noro ampak bi bla kr zadovolna če bi se kr mam fotra povn kufr pa bi rada sam z mamo živela...če vas zanima pač moj fotr zna bit nasiln in tečn in pač ga nemislim več prenašat -_-

prvi pameten komentar..(:
žal mi je za une k res trpijo, ampak ne za take k neki nakladajo in se ene revčke delajo..
NOBENEGA OD VAS NE OBSOJAM, samo upam da kdo pozna pregovor: "Kdor najbolj joče, najmanj trpe."
• spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 28.8.2010 23:47
mojadva sta se pa ločila ko sm bla stara ene 10 let?sam takrt tega še ful nism dojemala pa itk sm bla navajena d ga ni k je meu skos druge,prvič me je vidu pa ko sm bla stara kkšn mesc?kr je meu prej preveč dela z eno k*rbo.in pol je lani use za mano pršlo,začela sm se spominjat za nazaj,in pol k sta bla spet skp(in sta še zmer) sm se tko bala d bo meu spet druge d nism zdržala in sm delala samomor.okej,to mi je spodletelu,do konc šolskega leta sm hodila k psihiatru tko d zdej usi misljo d sm okej.sam nism.kr ostaja tist strah.nkol nism bla navajena d bi bli usi srečni kot ena družina.in ubistvu,js bi še ful hodila k psihiatru k mi je pomagalu,sam mat prau d če ga ona ni rabila k je bla tok stara, d ga tut js ne rabm.pač,pomoje bi si tkoj premisnla ku bi zvedla kok izkušn mam zarat teh njunih izpadov z drogo in z usm...ampk okej,recimo d me frendi pokonc držijo.sam če bo on spet drugo dubu js tega nebom zdržala..k sm bla že prevečkrt razočarana...
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 19.9.2010 12:17
hah,mojo zgodbo pa ljudje težku razumejo, nevem zakaj..ampk bom probala razložit čim bol razumljivo Wink

no moj ati je meu pred mojo mami eno ženo s katero ma hčerko (mojo pol sestro) in sva res ful frendice. pol sta se pa z mojo mami poročila in mela mene,pred tem pa je moja mami mela moža s katerim ma mojga pol brata.
in pol smo skupej živel jz,moja mami,pol brt in večinoma časa je bla z nami tud pol sestra.
pol sta se pa ati in mami ločila pr mojih 4 letih. In je meu ati po tem še 1 punco s katero ma sina (mojga polbrata).tud s to je šou narazn in ma zdej punco že kr nekej časa.
lhko rečm da je ''****'' xd ampk je še zmer moj ati in se razumeva,vidva in use.
moja mami ma pa tud zdej fanta, skupej živimo z mami,njenim fantom pa mojim pol bratom.
s sestro pa polbratom in atijem se učasih vidmo pa ns kam pele pa to.
ampk zdej se pa moja mami pa njen fnt učasih kregata zarad njegovga sina k je bil neki časa z nami.

no ja, upam da razumete xd
hf Smile
• eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 19.9.2010 18:05
No moji starši niso ločeni hvala bogu.
Bi pa povedala zgodbo moje sošolke.
No njena dva sta ločena in mama se je preselila v bližnje mesto in se spet poročila z makedoncem. Moja sošolka hodi med vikendi k mami med tednom je pa pr očetu. No vsaj bla je. letos poleti ji je oče umrl. Vsi so mislili d bo šla v mesto v šolo ampak je ostala pr nas. Zdej živi sama in njen sosed je hvala bogu brat od tata tko d tud on mal skrbi zanjo. Zdej si je pa kupla pska in ji je fuul fajn. Ampak morm rečt d je fuuul močna žesnka ker jo niti ločitev niti to d ji je tata umrl ni zelooo zelooo prizadelo. Čeprou da ji je tata umrl pač še zdej ni dojela. =))
• eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: Kako shajati kot otrok ločenih staršev? 20.9.2010 15:20
hej..
moja starša sta tudi ločena.. in nimam problemou s tem
niti nevem kako je met očeta sej sta se ločla ko sm mela šele dve leti.. od takrat živim z mamo in mama se ni nikoli več poročila.. oče pa se samo videva z drugimi ženskami ampak se tut on ni poročil.. pred mojo mamo se je poročil in imel enega otroka( mojo polsestro )
z nijo se dobro razumeva ampak nobena nima stikov z najinim očetom samo enkrat na mesec nam pošlje denar...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.