Naslovi znanih oseeb. Help. Pliiis• Jamnik
• Od: 8.9.2010
Naslovi znanih oseeb. Help. Pliiis
8.9.2010 14:44
Živjoo!.
mene pa fuul zanima kje naj jst dubim poštni naslou od kakkšne znane osebe. keer jst že ceu dan brskam po spletu in ne najdem. Namreč pri slovenščini smo dobili nalogo, da se dopisujemo z znano osebo (iz slovenije seveda.) Prosim če mi poveste kje naj jst to dubim. Že za napreej se zahvaljujem. Lep pozdrav Vesna • twix13
• Od: 6.10.2009
Re: Naslovi znanih oseeb. Help. Pliiis
8.9.2010 16:05
haha....lol kira DN....
drgac pa verjetn na spletni strani te "znane osebe". cene je pa ziher objavljen kak mail pa uprasi.... • MilosR
• Od: 16.6.2009
8.9.2010 16:39
Lol, kolko časa pa? Eno leto dost?
Ehm, fan clubi- domač naslov dvomim da boš dobil. Al pa nek uradn email skupine oz karkoli (info@tainta.com) • Jamnik
8.9.2010 16:40
twix13 pravi:haha....lol kira DN....
drgac pa verjetn na spletni strani te "znane osebe". cene je pa ziher objavljen kak mail pa uprasi.... Citat: heh. dost bed je učitlu ja -.-'' drgač pa huala.
• Jamnik
8.9.2010 16:43
MilosR pravi:Lol, kolko časa pa? Eno leto dost?
Ehm, fan clubi- domač naslov dvomim da boš dobil. Al pa nek uradn email skupine oz karkoli (info@tainta.com) Citat: amm. drgač časa mamo 2 mesca. -.-''
• malamalaa
• Od: 29.8.2010
8.9.2010 16:52
Jamnik pravi:Živjoo!.
mene pa fuul zanima kje naj jst dubim poštni naslou od kakkšne znane osebe. keer jst že ceu dan brskam po spletu in ne najdem. Namreč pri slovenščini smo dobili nalogo, da se dopisujemo z znano osebo (iz slovenije seveda.) Prosim če mi poveste kje naj jst to dubim. Že za napreej se zahvaljujem. Lep pozdrav Vesna kero šolo pa delaš • Jamnik
8.9.2010 18:16
malamalaa pravi:
Jamnik pravi:
Živjoo!.
mene pa fuul zanima kje naj jst dubim poštni naslou od kakkšne znane osebe. keer jst že ceu dan brskam po spletu in ne najdem. Namreč pri slovenščini smo dobili nalogo, da se dopisujemo z znano osebo (iz slovenije seveda.) Prosim če mi poveste kje naj jst to dubim. Že za napreej se zahvaljujem. Lep pozdrav Vesna kero šolo pa delaš Citat: Zaenkrat še osnouno.
[/b]
• pk4life
• Od: 20.7.2010
8.9.2010 19:18
lej sj lahk men pošlš kšno pismo.. mene itq usi poznajo .. torej sm znana oseba ne hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jamnik
8.9.2010 20:14
pk4life pravi:lej sj lahk men pošlš kšno pismo.. mene itq usi poznajo .. torej sm znana oseba ne hehe
haha. (: in ti si? • pk4life
8.9.2010 20:20
Jamnik pravi:
pk4life pravi:
lej sj lahk men pošlš kšno pismo.. mene itq usi poznajo .. torej sm znana oseba ne hehe
haha. (: in ti si? znan XD _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jamnik
8.9.2010 21:03
pk4life pravi:
Jamnik pravi:
pk4life pravi:
lej sj lahk men pošlš kšno pismo.. mene itq usi poznajo .. torej sm znana oseba ne hehe
haha. (: in ti si? znan XD Citat: Francee Prašern se je vrnu. hahaha
• pk4life
8.9.2010 22:04
hahahaha mal **** ne hehe.. drgač mam pa od murkota cifro če bi rabla.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.