POSTAVA<< | 1 | 2 | 3• Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: POSTAVA
5.9.2010 16:32
mihY014 pravi:star 16 let, 189cm >> okol 85kg
Imam teške kosti, nimam celolita imam pa mišice, nekatere ženske so navdušene nad mojimi bicepsi, pa nad nabildanimi "velkimi joški" Pa odkar sm karate nehu trenirat sm mojo trebuh zapustu pa ni več tok lepo oblikovan in mišičast Btw use ženske katere govorite da ste ful predebele, (kr neki 170cm pa 50kil pa kao predebela) če to mislte se začente z športom ukvarjat, ker večina jih samo hoče slišat tuki kok so suhe, pa majo lepo postavo... Kar se pa tiče hujšana... Kdor ZMANJŠUJE OBROKE nima pojma o zdravju in hujšanj.. Če zmanjšuješ obroke pa izpuščaš obroke, boste kilogramčke slej ko prej prdobile nazai, tak da se vam ne splača matrat z tem. To je bil sam tip za neizobražene ženske peace mihY 16, 180cm, 94kg. 1vs 1 ? (: • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
5.9.2010 18:21
pk4life pravi:
Just Mee pravi:
hm...jaz sem velika 155 in imam 49 kg
s tem je sve uredu ampak imam en veli problemček..okrog trebuha in bokov pa imam 185,5 cm in se tega hočem znebit ampak nikakor negre :SS probala sem že vaje od cindy crawford ko ima en cd..delala sem prb. 1 teden in tudi manj sem jedla ampak nič :SS včasih sem tudi napihnjena in to tudi želim odpraviti a nevem kak..activijo pa si nebom kupovala ker se mi je 2.25€ 2x na teden nesplača davat in pol niti nevem če deluje :SS help mee pliss če ve kdo kakšno rešitev...zdaj bom poskusila stradat + voda in zeleni čaj šit člowk resno.. stradat?.. to resno uzamš?.. uff lej: prwič po enmu tednu se ti nau nč poznal.. jz delam neke waje za mišice že 3 tedne skor p je napredk mejhn sam če nebom nehu bo kmal dost opazn.. mal weč uztrajnosti.. pa drugo: če se ne prehranjujš prawilno (po moji logiki je to tut spuščanje obrokov ipd) ti tut ne pomaga lih z težo pa obsegom.. no p še tretje: woda je p zmeri dobra bla heh.. probi probat kok wode lahk popijš nenkrat.. predn boš res skontala boš spila tut en litr n dan.. n kratko weč uztrajnosti ne se mučt pa pi wodo p bo use ql.. 1. 154/49 je normalno! 2. mal mn k 2 metra maš obseg bokou ane?? haha:D zlo me zabavaš (H) ej. ni možno. če si se tko zatipkala kokr jz mislm in maš 85, 5 cm obsega je to NORMALNO. in obsega bokou itak ne moreš neki ful zmanšat če nisi neki res ful debela in ti nisi, mogoče maš kak kg preveč ampak se od tega še ne umre, usaj mislim 3.stradat?! haha:D še dobr, da se samo hecaš!!! kr ja ful je noro k maš končno anoreksijo al pa bulimijo in maš pol tko ceu lajf uničen, res zakon je! :S in tut pomaga ne kr pol maš jo-jo efekt kar pomeni da se telo navadi na manše količine vnešene energije in zniža razgradnjo maščobe. in pol k spet neki normalno poješ se telo enostavno samo zalaga z dodatnimmi maščobami za hude čase k boš spet stradala... rajši telovadi, tek, kolesarjenje... gibaj se in spij čim več vode... 5 obrokou na dan pa poskusi čim večkrat jest in čim manše obroke, ampak ne pretiravaj... 4. za napihnjenost pa tko. pij vodo in ne baši se s hrano, tko kt sm že rekla, in tko kt je že reku pk4life, se strinjam z njim... • MakeupFan
• Od: 6.9.2010
Lej ane :/
6.9.2010 15:33
Okaaay..
Helou Cm:172 Kg:56,5 In zdej boste rekl d mam čiz obično postavo..PA NIMAAM.! Fakinšit .gremo po vrsti.. ~>Pudbradk mamm.! Čeprou sm ud lan FUL shujšala sm še zmer fat,in mi je ša mau na podbradku ustaaal ~>Joške ma paač..Noja.. ~>Trebuh je ful zavaljen,k se pr kusilu napokam,mi štrli skor 1m od meene! Oki no.mau mn pa res ~>Moj GLAVN prublem pa so boki!Suvražm jih! Odrezala bi si jih!! Fujfujfuj.!!! Tko pa moi trbuh rata še develejših zrd njih.! Pa tko mam..Od jošk vedno oži.In pol kr NAENKRAT boki.In kr skoč vn in ..EEEJ TOK SO ŠITOKI K MOJE RAMEE.!MAU BL..Pa morte vedt d mam ŠIROKE rame.. ~>Moje ''krače'' so pa debele.! Mam tako bedro k udojk ( brez heca .!) ~>Aaaaja,roke mam pa normalne..Kožno gubo mam 15.. Lan sm mela 24 ;S To sm js :LAHKE KUSTI MAM + FUL ŠPEHA.! ČauMjau * • soonck
• Od: 16.2.2010
6.9.2010 22:17
MakeupFan - hmmm.. dvomim da si res taka kokr si se opisala. ponavad ljudje vidmo svoje pomanklivosti miljoooooonkrat večje kokr so. ko pa ns kdo vid se mu sploh ne zdi nč tazga. mogoče bi mogla samo mau utrdit postavo pa bi blo uredu. drgač pa usm tipom tut suhice niso ušeč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.