FAZANČKI!• mrswilliams
• Od: 26.1.2010
FAZANČKI!
31.8.2010 15:04
hej! jutr bo novo šolsko leto in nekateri bojo fazančki ! : D
1. se veseliš, prihod v gim oz. sš? 2. kako se boste ukopili v držbo? se bojite tega? kakšen nasvet? 3. kam ste se vpisali? 4. kok časa pred vpisom ste zbrali določeno šolo? 5. kdo vam je pri izbiri šole pomagal? Želim vam lepo novo folsko leto! FRRRRRRRRRRRRRRR! • danira
• Od: 16.8.2010
Re: FAZANČKI!
31.8.2010 15:13
js se prihoda u sš sploh ne veselim,bojim se kko se bom uklopla u družbo pa kako se bomo štekall..vpisala sm se na sredno frizersko u lj in sicer sm si jo izbrala zadnji tedn pred upisi • soonck
• Od: 16.2.2010
31.8.2010 18:21
hej (:
1. ja, veselim se, ampak me je mau strah.. 2. uf. sploh nwm kaj je nej rečm k pridm v razred (nobenga nebom poznala) .. drgač me pa niti ni strah. tistmu k bom uredu okej, ostali nej pa sp.i.z.d.i.jo 3. oblikouna - LJ <3 4. js sm že dost prej vedla. odločala sm se med sredno glasbeno pa oblikouno. (: in se nakonc tut upam da prou odločila 5. noben (: starci so mi mal svetval pa to ampak zbrala sm JS. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
31.8.2010 20:57
mrswilliams pravi:1. se veseliš, prihod v gim oz. sš? 2. kako se boste ukopili v držbo? se bojite tega? kakšen nasvet? 3. kam ste se vpisali? 4. kok časa pred vpisom ste zbrali določeno šolo? 5. kdo vam je pri izbiri šole pomagal? 1. ma ja zakaj se nebi 2. ma se ne bojim tega, pa itak mam par frendov iz šole pa tak... 3. Gimna Ptuj 4. Ma ne dugo saj tak al tak gimna preostane če neveš kaj bi druga šo xD 5. Ma nišče =p _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pam2
• Od: 12.10.2008
31.8.2010 21:40
1. se veseliš, prihod v gim oz. sš? -
ja jaz kar se 2. kako se boste ukopili v držbo? se bojite tega? kakšen nasvet? - ma jaz se niti ne..mislim da sem dost komunikativna in se mi ni problem vklučit kam 3. kam ste se vpisali? Gimnazija Jesenice 4. kok časa pred vpisom ste zbrali določeno šolo? 5 minut 5. kdo vam je pri izbiri šole pomagal? ne,jaz sem se odločla sama • soonck
31.8.2010 21:48
pam2 - jesenice?! oohjaa... poznaš enga marka... ?
• pam2
• Od: 12.10.2008
1.9.2010 13:34
Eeem,ne,ne poznam?Ker oddelk pa je?
• soonck
1.9.2010 16:33
zdj gre u deveti razred. mah sj je usen (: sam tko uprašam ...
• twix13
• Od: 6.10.2009
1.9.2010 21:51
js sm prezvel krst xD
sam tko ene 3 **** sm meu po faci, morje Fjov pa usepovsod ku*cevo koruzo.... ampak sem prezivel • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
1.9.2010 22:44
pam2 pravi:1. se veseliš, prihod v gim oz. sš? -
ja jaz kar se 2. kako se boste ukopili v držbo? se bojite tega? kakšen nasvet? - ma jaz se niti ne..mislim da sem dost komunikativna in se mi ni problem vklučit kam 3. kam ste se vpisali? Gimnazija Jesenice 4. kok časa pred vpisom ste zbrali določeno šolo? 5 minut 5. kdo vam je pri izbiri šole pomagal? ne,jaz sem se odločla sama ker klas pa si? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.