''prvi'' šolski dan
• gossip_girl
• Od: 21.8.2010
''prvi'' šolski dan
31.8.2010 19:29
Mene pa zanima, kaku se boste kej zrihtal za ju3???Ne glede na tto, al greste nazaj v šolske klopi, v novo šolo ali pa ostajate na stari srednji šoli...Boste mel novo frizurco, nove čevlje, nova oblačila...nov imiđ????ali pa boste bli preprost stari jaz?????(vse po starem)pr888 razpište se, kr jst sm še čist zmedena oz. čist na počitncah še_________________ you know you love me xoxo gossip girl • danira
• Od: 16.8.2010
Re: ''prvi'' šolski dan
31.8.2010 19:38
js se bom oblekla letos čeprou grem na sš čist navadnn..učasihh sm nabaulala celo kolekcijo cunj za nou šolsk lett,zdei mi je pa to čistt brezveze
• Gasika
• Od: 7.5.2010
31.8.2010 19:50
am navadn sem ublekla • AnCHiiKa
• Od: 13.7.2010
31.8.2010 19:55
ja js se bom tut čist navadn pač normalno • soonck
• Od: 16.2.2010
31.8.2010 19:58
mah js isto (: neki mam nouga ampak nism spremenila stila al pa kj tazga • pam2
• Od: 12.10.2008
31.8.2010 21:41
jz grem v 1.letnik
Ja jaz se bom pač normalno.V tiste obleke v katerih se ok počutm in so mi lepe • youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
31.8.2010 23:58
jz tut ta problem :/
pa sm tamali rekla nej mi da neki za oblečt pa bom to oblekla kar je ona rekla če bom čudna pa tut prou! drgač pa se na zuni nism spremenila mogoče kkšna nova mau drgačna oblekca.krajša čupa.nauznotr je pa 2stvar xP _________________ bite me.! • mjaw
• Od: 17.1.2010
1.9.2010 13:01
lol .. večina se jih je took paničiral kaj si naj oblečejo dns pa take (na msnju pa tko).. lol no .. jz sm bla lpo to kar sm .. zjutri sm se lpo stuširala,oblekla nove cunje,si zravnala lase,si lakirala nohte in si dala maskaro+eyeliner in šla v šolo .. • gossip_girl
1.9.2010 13:07
jao....polomija...:S....cel razred je že skori dogovorjen s kom bo plesu na valet:S OMFG!!sicer jst še nwm...me pa zanima s kom stee vi plesal na valet???s kakšnim manjšim od vas,nepriljubljenim,frajerjem,bajsijem,koščenm kt trska itd... pa vs je fant/punca vprašala al ste vi njega/njo??? _________________ you know you love me xoxo gossip girl • pam2
1.9.2010 13:36
locogirl pravi:jao....polomija...:S....cel razred je že skori dogovorjen s kom bo plesu na valet:S OMFG!!sicer jst še nwm...me pa zanima s kom stee vi plesal na valet???s kakšnim manjšim od vas,nepriljubljenim,frajerjem,bajsijem,koščenm kt trska itd... pa vs je fant/punca vprašala al ste vi njega/njo???
O ne sprašuj kakšn je biu moj soplesalc • gossip_girl
1.9.2010 13:43
pam2 pravi:
locogirl pravi:
jao....polomija...:S....cel razred je že skori dogovorjen s kom bo plesu na valet:S OMFG!!sicer jst še nwm...me pa zanima s kom stee vi plesal na valet???s kakšnim manjšim od vas,nepriljubljenim,frajerjem,bajsijem,koščenm kt trska itd... pa vs je fant/punca vprašala al ste vi njega/njo???
O ne sprašuj kakšn je biu moj soplesalc Zanima me... _________________ you know you love me xoxo gossip girl • pam2
1.9.2010 15:03
O ne,ne,ni bil moja simpatija,pa čist mejhen pa debel -.- prou brukala sva se :/
• danira
• Od: 16.8.2010
1.9.2010 16:53
oo.a morte pa nujn plesatt?? nam ni blo treba,če nismo hotll*
• gossip_girl
1.9.2010 17:50
danira pravi:oo.a morte pa nujn plesatt?? nam ni blo treba,če nismo hotll*
ne..ni treba pam2-revčk...sm usen bulš k nč _________________ you know you love me xoxo gossip girl |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.