Kako naj se sprijaznim s tem, da sem majhna?<< | 1 | 2 | 3 | 4• mojcka
• Od: 27.4.2009
Re: Kako naj se sprijaznim s tem, da sem majhna?
19.7.2010 7:50
Eej ne sekirej se. Poglej mene .. stara sm 14 let pa pou .. velka pa 158 cm .. najmanša u classu in u generaciji. Na začetku sm se fuul sekirala k so me usi zafrkaval da sm palčk pa tamala pa gor pa dol zdej mi je pa u bistvu čizt useen.. eni tipi so zrastl čez 2m in majo tut oni probleme. Pa pomožnosti to glih tisti k so me najbl zajbaval --> božja kazn Uživej lajf !! P.S. če bi bla velka ne bi mogla nost 1o cm petk xD xD • miisk
• Od: 15.5.2010
24.8.2010 14:00
Sweety. pravi:sm stara 13 let in zlooo mejhna (to ni fer) ja velika sm 150 cm to res ni pošten.ja in pol so u naši sql itak usi tok zabiti da me izzivajo. in mi res ni niti mal prijetn. kai bo pol šele u srednji sql tm usi veliki jst pa....
moj biuši prau da sm srčkana kr sm mejhna in vrjem zafrkavajo taki k hočjo bit teb podobni al pa k si jim taka cartkana, vidjo pa da ti gredo lahko do žiuga in da te užali NASMEJ SE JIH TJA U FACO !! * srečno, lepo se mej • mojcka
24.8.2010 14:54
miisk pravi:
Sweety. pravi:
sm stara 13 let in zlooo mejhna (to ni fer) ja velika sm 150 cm to res ni pošten.ja in pol so u naši sql itak usi tok zabiti da me izzivajo. in mi res ni niti mal prijetn. kai bo pol šele u srednji sql tm usi veliki jst pa....
moj biuši prau da sm srčkana kr sm mejhna in vrjem zafrkavajo taki k hočjo bit teb podobni al pa k si jim taka cartkana, vidjo pa da ti gredo lahko do žiuga in da te užali NASMEJ SE JIH TJA U FACO !! * srečno, lepo se mej Ja točn tko ! • mjaw
• Od: 17.1.2010
24.8.2010 15:56
aaah..bv d se sekeraš ..
Ja lej od 1klaas do 8klas sm bla mejhna..najmanjša u klasu..in tega sploh nism opazila(nwm kok je blo sploh tega možno)..niso me zafrkaval p to..sploh se nism sekerala pa vse..In pol med poletnimi sm naenkrat zrasla(tut tega nism upazila)..In pridm u šolo..pa usi omg kok si ti velika,kok si ti zrasla..In zdej sm isto visoka kot usi..in tipi so večji za ene 5cm .. In zdej gledam slike razreda..pa omgg kok sm bla jz took mejhnaa..omg madona..sploh nemorš dojet da tega res nism opazila..Tak da pozab na to da si mala in ne sekeri..naenkrat boš velika ;D..Sej isto pr mojmu bratu..Vsi so ga zafrkavel kok je mali..pa use..in ko je šou u 1letniku je zrasel in zdej je velik 187cm .. Jz sm stara 14let in sm velika 165cm .. prej sm bla 145 cm ;D. ti še rasteš tk da ne sekeri ;D. • steph
• Od: 15.5.2010
24.8.2010 19:31
ne veš kaj bi dala da bi bla taka kot ti stara sm 12 let in vlka 165 cm...In ti boš tako ali tako rastla, jaz se pa nebom nikoli pomanjšala več razn ko bom se začela starati...ali pa še tej ne xD uglavnem js bi bla ful rada majhna ampak ka češ... • Bella
• Od: 23.4.2009
24.8.2010 19:42
ma jaa.. ne se sekirat
jz sm 155cm pa mam 14 let. zdej grem u sredno pa me je res mau strah d me bojo izivali pa use. ampak jaz nikol nism tih in jim vrnem.. :* :* • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
24.8.2010 20:03
strinjam se z vsemi pa še to strup je v majhni flaški tok da...XP
• Tassa22
• Od: 4.4.2010
24.8.2010 23:03
kaj se sekirate ko ste bolj mali? :O
jas sn pa vlka :S pa je ku*ac ker sn skor od vsakega deda večja :S kaj bi dala da bi bla vsajo pod 170 :S • Rocafella
• Od: 24.1.2010
24.8.2010 23:26
ps to je ja lepo če si mala. tak srčkano deluje, pa tudi bolj suho oz. drobno zgledaš ker si pač na splošno mala tako v dolžino kot širino.
tako se vsaj meni zdi tak da ni panike • Eay
• Od: 25.4.2010
25.8.2010 13:23
Rocafella pravi:ps to je ja lepo če si mala. tak srčkano deluje, pa tudi bolj suho oz. drobno zgledaš ker si pač na splošno mala tako v dolžino kot širino.
tako se vsaj meni zdi tak da ni panike sam je pa lahk problem če si mali pa pol tud nis tolk suh..npr. 163cm pa 60kil • mojcka
25.8.2010 13:45
Eay pravi:
Rocafella pravi:
ps to je ja lepo če si mala. tak srčkano deluje, pa tudi bolj suho oz. drobno zgledaš ker si pač na splošno mala tako v dolžino kot širino.
tako se vsaj meni zdi tak da ni panike sam je pa lahk problem če si mali pa pol tud nis tolk suh..npr. 163cm pa 60kil ja al pa 158 cm pa 53 kg :/ • Rocafella
• Od: 24.1.2010
25.8.2010 20:46
ne vem no, mam sošolko 158/58 pa mi čist kul zgleda
medtem ko mi ena 173/57 zgleda bolj..no.. večji zalogaj je pa res da odvisno kak se ti maščoba porazdeli po telesu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.