PIERCING POD JEZIKOM VPRAŠANJE..<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5• valentine666
• Od: 13.7.2010
Re: PIERCING POD JEZIKOM VPRAŠANJE..
19.8.2010 20:37
mjaw pravi:Si bom sposodila temo,če ne bo nobenega odgovora si bom novo temo naredila ..
Pač jz bi fuul nardla uhan u ušesu..(sama) Nekaj takega:
sam d bi jz mela samo dva uhana..ta zgori nebi mela..zastopte al pač? In kako naj naredim tako da si sama vbizgam (al whatever že) dva luknja u ušesu ?..S navadno šivanko in limono..kot u filmu al pa ne ?..Eni ki mate izkušnje prosm povejte.. Zlo vam bom hvaležna.. lei priporočam da raje greš v zlatarno pa daš 10€ za dve luknci ;d bo man bolel pa še medicinske uhane ti da notr... čez 2 tedna pa si jih lahko zamenjaš _________________ Listen, are you breathing just a little and calling it a life? ******************************************************************* • Lalala3
• Od: 21.7.2010
20.8.2010 11:45
valentine666 pravi:lej je čist enostavno (:
kot je že vse napisano maš pač iglo al šivanko razkuženo...pičiš.. jas mam nekje na sredini pa 3-4 mm nazaj .. xD pirsa pa dobiš pač v trgovini s pirsi pa pač vprašaš če ma palko za obrv sam daljšo kak 1 cm.. pa bunkice in to to ;D (sama delala že 3x) A to si nrdiš tam kjer je še una tanka kožica (pa bol zgorei?) ? • Insane
• Od: 12.7.2009
21.8.2010 22:28
valentine666 pravi:
alenkaplos pravi:
Ej župnika boš spoštovala to sem hotela preverit kakšne odnose mate do drugih in dosežti to da se izboljšajo
ja ka pa te si ti ka boš meni gučala koga bon jas spoštovala pa koga ne? krava munjena >.< pa župnik je peder ( evo ka mi moreš) hahah b I t c h GET A LIFE eej pa ka si ti tak tečna? f u k a t e ne dobiš? pa kaki peder bi te še od odzade...od spredi pa itak nebi dobla ka si pregrda 0o ej od kod si ti?>.< jas te vse razmin. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.