sramne dlake

<< | 1 | 2
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: sramne dlake 17.8.2010 17:36
14- 80/85 B

Brijem drgač pa trakou še nism probala sam baje ful boli.
Niukoo • Od: 9.8.2010 • Prispevkov: 33
Re: sramne dlake 17.8.2010 18:16
Živjo, glih sem vidla to temo.. pa se mi zdi, da še nobena ni omenla pincete.. okj mogoč se vam bo zdel čudn ampak.. 1x mi je blo ful doukcajt in sem šla po pinceto in si začela (tm udspod) usako dlako posebj vn pipat xD ker sm slišla 1x mojo frendico d una to dela in pol sevede sm mogla js tud probat ker me je zanimal.. Razz
In morem povedat da.. je zdle že kakih 10dni od tega.. in se dlake še sploh ne vidijo.. niti rdeče pikice se mi niso pojavle.
Res pa je, da kr dost časa porabiš če se spraviš to delat, heh.

Drugač se pa js z britvico p vodo pa mal šampona zravn... mal ublaži..

stara sm pa 14 in mam B75.

Lp =)
tjasolino • Od: 19.3.2009 • Prispevkov: 8
Re: sramne dlake 17.8.2010 20:15
mjaw pravi:
js mam tut 13let...pa normaln d si tm spod brijm..z britvico ja..ka se eni kompiricate a bolš z britvico,a bolš blabla,.-.-" enostavno z britvico če pa govorš k je fuj k se pol vid pikice..a boš se pr 13leth sexu al kaj? a kažeš vagino tipom? NE.no pol kdo vid pikice razn ti.?..
št modrčk..75a.

pa tudi tote rdeče pikice ko vse pravijo se dajo odpravit Smile jaz jih nimam nikol ker si po britju takoj namažem z niveo lepo vse Smile in pol pikic ni ..
Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: sramne dlake 17.8.2010 22:35
Niukoo pravi:
Živjo, glih sem vidla to temo.. pa se mi zdi, da še nobena ni omenla pincete.. okj mogoč se vam bo zdel čudn ampak.. 1x mi je blo ful doukcajt in sem šla po pinceto in si začela (tm udspod) usako dlako posebj vn pipat xD ker sm slišla 1x mojo frendico d una to dela in pol sevede sm mogla js tud probat ker me je zanimal.. Razz
In morem povedat da.. je zdle že kakih 10dni od tega.. in se dlake še sploh ne vidijo.. niti rdeče pikice se mi niso pojavle.
Res pa je, da kr dost časa porabiš če se spraviš to delat, heh.

Drugač se pa js z britvico p vodo pa mal šampona zravn... mal ublaži..

stara sm pa 14 in mam B75.

Lp =)

sm se tut že z pinceto sam res porabš dost cajta pa boli fuull..
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: sramne dlake 18.8.2010 0:43
alenkaplos pravi:
Če si boste brili sramne dlake bodo punce izgledale kot fantje

kaj, če se briješ ti pol zraste kaj med nogami? :O
hvala za opozorilo.. res..

kaj pa če si slučajno fantje? pol pa jim odpade pa zgledajo ko punce?

P.S. hvala že vnaprej za vse nadaljne nasvete!

hahahaha xD mogla sem no xD
alenkaplos
Re: sramne dlake 18.8.2010 10:06
Nisem mislila tega saj sam na to mislite pravim z britjem je isto ko s striženjem ko si punca ostriže lase zgleda kot fant z britjem pa je isto. Zakaj kar naprej pomislite na spolne organe. Ni vse v spolnih organih. Da tebi ne bo kaj zrastlo in da ne boš kej odpadla. Svetujem ti da ne boš izgledala kot fant si rajši ne brij, če pa kot punca pusti dlake, isto je pri laseh, če se pa že briješ si ostriži lase, da boš nečemu podobna.
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: sramne dlake 18.8.2010 12:35
bad0girl pravi:
no js mam pa en problem stara sm komi 13. pa mam že fuulllll teh sramnih dlak mam pravo "šumo" tm dol zanima me če mate to tut ve k ste 13. stare že?? pa še zanima me kolk mate pr 13. številko modrca k js mam komi a70 kolk mate pa ve?? pliss čim prej odgovorte

jst sm stara 13 pa mam isti problem k ti tko da ne se sekirat
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: sramne dlake 18.8.2010 13:21
alenkaplos pravi:
Nisem mislila tega saj sam na to mislite pravim z britjem je isto ko s striženjem ko si punca ostriže lase zgleda kot fant z britjem pa je isto. Zakaj kar naprej pomislite na spolne organe. Ni vse v spolnih organih. Da tebi ne bo kaj zrastlo in da ne boš kej odpadla. Svetujem ti da ne boš izgledala kot fant si rajši ne brij, če pa kot punca pusti dlake, isto je pri laseh, če se pa že briješ si ostriži lase, da boš nečemu podobna.

ma resno ženska, kje maš pamet? britje in striženje las nimata p res nč skupnega...zakaj bi punce, če si odspodih pobrijemo, zgledale kt fantje? a bi nam doolih začel neki rastit? wtf? stvar usakega posameznika če se brije al p ne, nam puncam (nekaterim) je pč bol ušeč, in se bolš počutmo če nimamo tam dolih "goše" ... teb res ni pomoči ej. -..-'
alenkaplos
Re: sramne dlake 18.8.2010 13:59
Tako z mano ne boš govorila še mnenja ne smem povedat gošarka
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: sramne dlake 18.8.2010 14:58
alenkaplos, nism rekla d ne smeš svojga mnenja povedt, ampk jzt sm sam napisala kaj si jzt mislem o vsem tem kar ti govoriš... bluzš d sam na sex mislmo, ubistvu pa se dben tle ne pogovarja o sexu ampak kr ti začneš o tem, tko d edino ti tle misleš sam na sex... men pravš gošarka? če si ti prot britju tam spodej? tko d zihr se TI nea briješ, tko d šuti...
dj se pojt dat z enim dol p nehi nam nabijat d sam o sexu mislmo... -.-'
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: sramne dlake 18.8.2010 21:08
Super-Jok3r ---> odporen proti vsem Very Happy. ne bo se razseksal Very Happy
Gaja • Od: 24.4.2010 • Prispevkov: 17
Re: sramne dlake 18.8.2010 21:10
okei..

Nazadnje urejal/a Gaja 18.8.2010 21:21; skupaj popravljeno 1 krat
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: sramne dlake 18.8.2010 21:20
Gaja pravi:
hahahha...;D..alenka mas fb?*..hahha...1 slism za zensko k se ne brije ..jaakfuuj..pol si lah kr frizurco dels..joke(;

ja ma fb, dej no nehimo jo mal **** , resno ma eno bolezen...
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: sramne dlake 18.8.2010 21:22
Jok3r pravi:
Gaja pravi:
hahahha...;D..alenka mas fb?*..hahha...1 slism za zensko k se ne brije ..jaakfuuj..pol si lah kr frizurco dels..joke(;

ja ma fb, dej no nehimo jo mal **** , resno ma eno bolezen...

pa alo če ma bolezn še ne pomen,da nas more **** kle?
daj prid raj na msn.če me nisi dau na blok.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: sramne dlake 18.8.2010 21:31
nisem, nisem (:
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: sramne dlake 18.8.2010 21:33
Jok3r pravi:
nisem, nisem (:

hh.(:
alenkaplos
Re: sramne dlake 19.8.2010 8:05
Vi imate eno bolezen in nehajte brskajti po zasebnih rečeh npr fb to je isto kot bi mi vi rekli za gesla prenehjte

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.