Prvi poljub

<< | 1 | 2 | 3 | 4

Koliko ste bili stari, ko ste doživeli prvi poljub
manj kot 10
4%
 4%  [ 13 ]
10-12
18%
 18%  [ 55 ]
13
27%
 27%  [ 82 ]
14
21%
 21%  [ 64 ]
15
12%
 12%  [ 36 ]
16-18
12%
 12%  [ 38 ]
19+
1%
 1%  [ 5 ]
Skupaj glasov : 293

whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: Prvi poljub 14.8.2009 23:16
Emm, prvi prvi je biu ko smo bili na enem bd-ju pa so naj s sošolcem zaprl u omaro in pol sva nekak zabluzila. Ni blo nč posebnga, nič posebnih filingov pa nč. Very Happy
Drugače ta prvi iz ljubezni pa 13.8.2008 (L) in res je biu nekaj posebnega. To je pomoje tisto kar se šteje za 1. Smile
Pa ne se sekirat pa si mislit joj kak bo, ker vam bo potem res šlo use narobe pa boste trde pa take. Zaupaj fantu pa bo... Wink
bellaswan95 • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 1
Re: Prvi poljub 15.8.2009 1:38
Jz sm se pri 13-tih. Blo je tko z tipom ki sem ga poznala komaj en dan in je blo bolj zaradi tega ker so se use moje prijatlce že, jz pa ne in on je biu tam lih na razpolago... Confused Takrat mi sicer ni blo žau ker mi je use dol padl da sm končno dala to čez in da ni nič kej tko groznega. Ampak zdej mi je žau kr je biu moj prvi poljub in ob njem nism čutla nič in še kasneje se mi je use zagablo ko sem ugotovila kaj sem nardila. Ne priporočam da svoj prvi kiss zapraute in grete to nardit kr z enim zarad radovednosti. Je vaš edini prvi kiss in naredte ga tko kot je prou. Iz ljubezni. Very Happy
In btw strah je čisto odveč. Gre res samo od sebe. Razz
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Prvi poljub 15.8.2009 14:19
mah.. moj je bil katastrofa.. x)
se je zgodil z enim dečkom, s katerim sva bla skupaj samo zato, da si nabereva izkušnje.. čeprav je on hotu drugačne izkušnje kot jaz.. khm, khm..
in uglavnem.. zalizala sva se pa to.. ni blo lih nekih čustev zraven.. tako da to ni blo to Very Happy
pol so sledili še tisti pijanski.. pol naslednji, ki je že bil malo iz ljubezni do človeka je bil boljši.. ampak vseeno spet ni blo to to, ker sem tipa na koncu pustla.. tko da še vedno iščem tistega pravega za te podvige Laughing
caj
Re: Prvi poljub 15.8.2009 19:38
jaz sem mu ga pa kar v usta porinil

jezik seveda
Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: Prvi poljub 15.8.2009 20:09
Torej..Moi prvi poljub še ni "pršo"
Zanima me..pač ok če je tip starejši p pač bol to obvlada a ne? potem je logično d je bolš..
sam ka pa če sta oba neizkušena..mislm a ni to pol BEDA...
?
ok..nima veze. Shocked
caj
Re: Prvi poljub 15.8.2009 20:11
Nikea pravi:
Zanima me..pač ok če je tip starejši p pač bol to obvlada a ne? potem je logično d je bolš..
?
ok..nima veze. Shocked

kokr se jst spomnm mi je blo glih zarad tega ušeč ker ni ne punca znala ne jaz tako da(tukaj moj normalen post...)
Little Billy • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 28
. 15.8.2009 22:08
Nikea pravi:
?
ok..nima veze. Shocked

Pa ti si looliš...
bolš d čakaš, pa dočakaš taprauga,
kt pa neki na vrat na nos letiš z glavo u zid,
pa kušneš ta1. ko ga vidiš.(neki podobnga
kt jzz.xDD.)
Sj ne sam.pč ni fajn če se pol spominjaš
za nzj, pa ugotoviš d ubistvu sploh nis
nč čutu do tistga človega.(sux.Sad.)
SomeOne97 • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: Prvi poljub 16.8.2009 13:01
po frasncosko se še nisem poljubila čakam na pravega navaden poljub pa mi je kr en fant dal 1 dan sem ga poznala pa je bil obupen beks fant mi je bil grd pol me je poljubo pa sm misla da bom kozlala Sad no to se je zgodlo ko sm bla stara 12 Embarassed
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: Prvi poljub 11.7.2010 21:53
ufff blo je najlepš Embarassed
učeri torej Smile oz. dns zjutri XD
no blo je čist preveč lepo
tko je biu en party in z unim tipom k mik je ušeč sva šla za uno stavbo k je biu ta party in sva se najprej neki menila..pol me tko čez rame objame in me kuušne..pol sva pa pač še jezik uklučla in to...blo je najlepš
Re: Prvi poljub 12.7.2010 14:25
tut jst sm stara 13(pa pou skori xP) pa še usen nism dožvela tistga prauga 1. poljuba :/
sam nemorem si pomagat. use moje sošolke so zalublene usaj 1 tip na šoli jim je ušeč men pa preprost nuben ne pali. ;S ne izpounjujejo mojih meril (;
pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Re: Prvi poljub 12.7.2010 14:40
ja, jst pa pravm tko, ne se sekirat zard tega.......(najbrš se bote zdej uprašal zaka??))
ka pa jst k nimam fanta, noben se ne zanima za mene, sm najbl grda,nč komutaktivna, nč si ne upam rečt, kr em je sram,..............................
ja,pol je tak in tak logičn de te noben noče... pa vsi tisti k bi jst rada, majo punco in absolutno niso zainterisiran.......
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Prvi poljub 13.7.2010 9:24
jst sm pa stara 13 pa čez točn pou leta bom 14 =/ in je bedn k se še nism zalizala.sej sm mela že neki šans zdei sam problem je k si sploh ne upaam.pa sj nism tok sramežliva.sam me je STRAH DA BI KEJ ZASRALA.:S sicer tut dobena od mojih sošolk se ni.čist dobena, edino ena je izjema k je itak ful tipov mela pa se nonstop s kakim liže,ena si pa neki namišljuje.ostale pa so brez izkušenj pa itak so use ful otročje -.-'''

Nazadnje urejal/a Rexona 24.7.2010 15:19; skupaj popravljeno 1 krat
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: Prvi poljub 13.7.2010 10:33
Rexona pravi:
jst sm pa stara 13 pa čez točn pou leta bom 14 =/ in je bedn k se še nism zalizala.sej sm mela že neki šans zdei sam problem je k si sploh ne upaam.pa sj nism tok sramežliva.sam me je STRAH DA BI KEJ ZASRALA.:S sicer tut dobena od mojih sošolk se ni.čist dobena, edino ena je izjema k je itak ful tipov mela pa se nonstop s kakim liže,ena si pa neki namišljuje.ostale pa so brez izkušenj pa itak so use ful otročje -.-''' sj po eni strani fajn da nism edina sam 14 bom, lahk bi se že :/ sicer pa upam da se bom zdei u 8.klassu (:

ja sj pr ns se je tut sam 1 že žvalila ena pa tut bluzi pa si zmišluje kao da se je že :S
drgač sm pa jst z enmu hudila čist tko za foro (brez lizanja pa kušvanja nasploh)k mi je biu gadn Shocked sam sm pč hotla met fanta ane Cool poj mi je pa enkrat reku da se zažvaliva sm mu pa konc dala xD sori sam si ne predstavlam dab se lizala s tipm k mi je grd! Confused
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Prvi poljub 13.7.2010 10:57
KateySixx pravi:
Rexona pravi:
jst sm pa stara 13 pa čez točn pou leta bom 14 =/ in je bedn k se še nism zalizala.sej sm mela že neki šans zdei sam problem je k si sploh ne upaam.pa sj nism tok sramežliva.sam me je STRAH DA BI KEJ ZASRALA.:S sicer tut dobena od mojih sošolk se ni.čist dobena, edino ena je izjema k je itak ful tipov mela pa se nonstop s kakim liže,ena si pa neki namišljuje.ostale pa so brez izkušenj pa itak so use ful otročje -.-''' sj po eni strani fajn da nism edina sam 14 bom, lahk bi se že :/ sicer pa upam da se bom zdei u 8.klassu (:

ja sj pr ns se je tut sam 1 že žvalila ena pa tut bluzi pa si zmišluje kao da se je že :S
drgač sm pa jst z enmu hudila čist tko za foro (brez lizanja pa kušvanja nasploh)k mi je biu gadn Shocked sam sm pč hotla met fanta ane Cool poj mi je pa enkrat reku da se zažvaliva sm mu pa konc dala xD sori sam si ne predstavlam dab se lizala s tipm k mi je grd! Confused

aja ;D kok si stara drgač/ker klass?
hh sej jst se tut ne bi nkol z grdim tipom.sploh ne prvič. Shocked
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: Prvi poljub 13.7.2010 12:11
ammm ja jst bom avgusta 13 pa pou Very Happy pa zj grem u 8. klas (H) ;D
*ja sj jst bi se tt raj u ta prvo zažvalila s tipm k je men ušeč. -_____-

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.