Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal

Mancyy • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 20
Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 8:11
Hei. Js mam en prublem:noo ja jst sm u enga fanta zalublena ze kr neki casa tko 2 let.
Na zacetku fant ni vedu da sm u njega pol je pa zvedu.no in pred tem ko je zvedu sma bla ful dobra prjatla kot brat in sestra.od takrat ko je zvedu sem kr bezala od njega on se je pa hotu z Mano ment.no pol naju je ba moja bf k hot u isto solo ko ta x oseba spet spraula skup da sva bla nzaj frenda in tud jst nism vec od njega bezala!
Pol me je pa preko msnja uprasu ce sm se van zaljubljena in sm mu priznala in od takrat me skoz zafrkava pa sprasuje kuk kej love pa kuk kej moj fant!jst Bo znorela.!!
No ucir smo ble z prjatlco na bazeni ma mu je prjatlca napisala SMS ce na bazen pride?pa on Napise bol tezko pol pa on se prasa ce js tut pridm pa je ona rekla da in da ga js pozdraulam.pol je pa tut on napisu da nazaj pozdraula.in pol kako uro pa pou poznej pride na bazen in jst cist presenecena!no pol sm pa jst u vodo sla frendica je pa zun ostala in pol pride ta x oseba in se PAC z frendico menta in on rece da sm jst cist u ljubezni.pol pa gre pa ko jst pridm back iz vode on pride k frendici pa ji neki modrc odvezuje pa manta se neki mene pa enostauno ignorera.!
ZAKAJ???
Prosim pomagite mi pa mi napiste kaj hoce s tem dosedt in zakaj se tko obnasa do mene!kr men se bo zmesal!Sad
hvala
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 10:11
sploh se mi ne lubi čitat...
Re: Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 10:34
ookej, čeprou ne razumem polovico napisanga, bom tkole powedu: ti pa on sta zdej kao frenda, pol k je pa zwedu d si ti vanga te je začeu pa za*ebawat pa ignorirat? morde zto kr mu nisi ušeč? pač ta x oseba mu je bol prvlačna kokr ti, pa se bol z njo pol pogovarja pa zabava.

znoret ni treba če te to sprašuje kko kei tvoj model pa take fore, ignorirej taka uprašanja al pa sam normalno odgovor na le-ta.
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 11:47
al se sam men zdi al je ta x oseba ta fant u katirga si zaljubljena? in ni nbne druge punce?
Re: Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 12:02
Ne x oseba je moja simpatija pac u njega dm Ane. No pol je pa moja prjatlca ouistvo bf k ni u njega in tut on mnde ni u njo saj tak je reku. Kuk ga nej ignoreram će sm nota na njega.
evvci • Od: 10.6.2010 • Prispevkov: 32
Re: Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 14:51
lej ne sekri se.. če ti take bedne dela...pol to ni tvoj prjatu..pač težka je sam probi ga pozabt ... pa še ti mu dukaž da lohk kerga druzga najdš ;D;D pač tko u njegovi prisotnosti se meč po drugih ptake ;D
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 20:42
Zihr si mu ušjč. Zrd tega kr sm js enkrt mela isti primer. Pač me je skus zafrkavu tk d sm skor znorla, za drugimi se metu, ubistvu je biu pa u mene. **** ga še ti nazaj.Very Happy Pa bo use kul. NE PA U PRIČO NJEGA DRUGIH FANTU USVAJAT KR TO JE LH ŠE HUDO.
pa zihr to ni res d te ne mara oz. d mu nisi ušjč.
upam d sm pumagala
Re: Heelp prosim napiste kr se mi Bo zmesal 11.7.2010 21:44
Hvala usem do zdej.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.