Lizanje. Ž-Ž . M-M

<< | 1 | 2
valentix • Od: 21.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: Lizanje. Ž-Ž . M-M 7.7.2010 20:35
js sm se trezna z dvema zaliznala...
faak js se enkrat z mojo frendico zaliznem
pa nisma vedle da naju je edn prasec snemu in pol so usi moji
sošolci vidl posnetek...in so sprašval da kak lah z istim spolom to
delam...ma nwm men je čist kul...al z moško ali z žensko osebo XD
cicy • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 28
Re: Lizanje. Ž-Ž . M-M 7.7.2010 21:05
hja sei...ma ludi...js si dopisujem z eno američanko...in pravi da pri njih punce pred se pač žvalijo z fanti sprobavajo med sabo...pa se s tem kao učijo...
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Lizanje. Ž-Ž . M-M 7.7.2010 21:50
js sm se že s tremi frendicami ^^ pa sej ni kej dost drgač k pr tipu no .. ma kul je =)
Re: Lizanje. Ž-Ž . M-M 8.7.2010 0:05
jaz sem se . pa je skoraj isto Very Happy
bibabuh • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 48
Re: Lizanje. Ž-Ž . M-M 8.7.2010 23:27
sm se že z koligico zalizala..u trznem stanju se razume..no men ni to nč takega pač dobr je z obema spoloma..čprou z punco ni nč posebnga je pa res dče sta 2 punce nekak bl vesta kaj hočeta Wink mene so tud ene frendice napadle prvo kako lohk da se z istim spolom zažvalim d se to njim gruža in sm jim sam povedala lj če se tebi se ti meni se ne in toj to men je fajn probej pa boš vidla Very Happy res je pa za Ž-Ž bl spremljiv med ljudmi kukr M-M ker če bi to 2 tipa naredla bi bla pač takoj geja.. Wink Rolling Eyes
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Lizanje. Ž-Ž . M-M 9.7.2010 14:12
cicy pravi:
lei mladi smo...in mladost mormo znoret...kdaj pa se bomo če ne zj...mormo probat čim več stvari...če ne nam bo enkrat tk žau Razz

ja treba ga je srat..zdj dokler si še mlad..če zdj neboš ga srau..še dougo ti bo žau xD..ja itd..
drgač pa js sm se skor z mojo BFF zažvalla k smo ble obe pijane do kome ej..sam sm mogla prej kozlat
upam d bomo obe to pozable xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.