A kdo riše anime a.k.a. manga?• RoaRx3
• Od: 4.3.2010
A kdo riše anime a.k.a. manga?
3.7.2010 19:08
Hi. Zanima me če kdo tle riše anime / manga style? To je japonski stil risanja... Velike oči pa to... No jzt bi zdej začeu mal tole risat kot začetnik ker me je mal zanimat začel, pa jzt velk tega pregledam na TV in bi me verjetno zlo veselil... Zdaj pa a ma kdo kak link od kakšnih strani kjer so nasveti pa postopki risanja ker se pr men ne da na nobenem iskalniku na net poiskat. Ker neki ne dela. :S XD Pa če ma kdo kakaršne nasvete za risanje al pa kaj je dobrodošlo. Hvala. • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: A kdo riše anime a.k.a. manga?
3.7.2010 19:37
če želiš ti lahko na zasebca pošlem link s partisa k sm naložu eno zbirko vodičev. upam d te ne moti kr so u angleščini • RoaRx3
3.7.2010 19:46
Boris pravi:če želiš ti lahko na zasebca pošlem link s partisa k sm naložu eno zbirko vodičev. upam d te ne moti kr so u angleščini
Če ti ni teško bi biu zelo vesel. Hvala. P.S.: Pa to ti tud sam rišeš anime? • Boris
3.7.2010 19:50
Poslano ne, nč ne rišem, nism kei za risanje al pa kašno likouno umetnost • RoaRx3
3.7.2010 19:51
Boris pravi:Poslano
ne, nč ne rišem, nism kei za risanje al pa kašno likouno umetnost Heheh. Okj. Hvala ti. Drgač bom pa jzt mal k sm likouno nagnjen dau kakšne slikice gor na forum ko se naučim risat. Vaja dela mojstra. • Boris
3.7.2010 19:52
no, če te veseli - navali užiwei • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
3.7.2010 21:26
emm.nimam tega,za kar prosiš...
rišem pa ja use po vrsti...(tud si kj sama zmislim...pa živali.pa zmišlene stvari...uglavnem use..) drgač bi ti pa svetovala...amm.ni treba nwem kakih vodičou za to,da se naučiš. ...sam v google slike napišeš "anime." al pač kar hočeš risat...lahk tud ime nwm,enga karakterja k ga češ narisat... in ti vrže pač slikce...pa si naprintaš slikco (al tud ne.po svoji izbiri) in pač na simpl preučiš sliko,pa jo z une male slikice probaš spravit čez ceu vlek list paperja.(lohk tud navadn. skratka prerišeš...nwm no. (jz k sm bla mala sm iz knig(pravlic) prerisvala risbice.. (aja...če ma kdo kako idejo ka risat...jz res nwem ka risat več.xD) • RoaRx3
3.7.2010 22:02
ImmortalLea pravi:emm.nimam tega,za kar prosiš...
rišem pa ja use po vrsti...(tud si kj sama zmislim...pa živali.pa zmišlene stvari...uglavnem use..) drgač bi ti pa svetovala...amm.ni treba nwem kakih vodičou za to,da se naučiš. ...sam v google slike napišeš "anime." al pač kar hočeš risat...lahk tud ime nwm,enga karakterja k ga češ narisat... in ti vrže pač slikce...pa si naprintaš slikco (al tud ne.po svoji izbiri) in pač na simpl preučiš sliko,pa jo z une male slikice probaš spravit čez ceu vlek list paperja.(lohk tud navadn. skratka prerišeš...nwm no. (jz k sm bla mala sm iz knig(pravlic) prerisvala risbice.. (aja...če ma kdo kako idejo ka risat...jz res nwem ka risat več.xD) • sabrina94
• Od: 12.6.2010
3.7.2010 22:25
Boris pravi:če želiš ti lahko na zasebca pošlem link s partisa k sm naložu eno zbirko vodičev. upam d te ne moti kr so u angleščini
alo alo alo, jaz bi tudi to melaa • RoaRx3
3.7.2010 22:26
sabrina94 pravi:
Boris pravi:
če želiš ti lahko na zasebca pošlem link s partisa k sm naložu eno zbirko vodičev. upam d te ne moti kr so u angleščini
alo alo alo, jaz bi tudi to melaa Lahka jzt pošlem če hočeš? Boš ti tud risala že rišeš? • Boris
3.7.2010 22:28
RoaRx3 pravi:
sabrina94 pravi:
Boris pravi:
če želiš ti lahko na zasebca pošlem link s partisa k sm naložu eno zbirko vodičev. upam d te ne moti kr so u angleščini
alo alo alo, jaz bi tudi to melaa Lahka jzt pošlem če hočeš? Boš ti tud risala že rišeš? haha,ni problema, ti kr pošilei • RoaRx3
3.7.2010 22:30
Boris pravi:
RoaRx3 pravi:
sabrina94 pravi:
Boris pravi:
alo alo alo, jaz bi tudi to melaa Lahka jzt pošlem če hočeš? Boš ti tud risala že rišeš? haha,ni problema, ti kr pošilei Hvala. • anjja
• Od: 11.1.2009
3.7.2010 22:52
Men še ! ;D • sabrina94
3.7.2010 23:24
RoaRx3 pravi:
sabrina94 pravi:
Boris pravi:
alo alo alo, jaz bi tudi to melaa Lahka jzt pošlem če hočeš? Boš ti tud risala že rišeš? risala bii • sabrina94
3.7.2010 23:28
sabrina94 pravi:
RoaRx3 pravi:
sabrina94 pravi:
Boris pravi:
alo alo alo, jaz bi tudi to melaa Lahka jzt pošlem če hočeš? Boš ti tud risala že rišeš? risala bii pa ne no • Boris
3.7.2010 23:30
sabrina94 pravi:
sabrina94 pravi:
RoaRx3 pravi:
sabrina94 pravi:
Boris pravi:
alo alo alo, jaz bi tudi to melaa Lahka jzt pošlem če hočeš? Boš ti tud risala že rišeš? risala bii pa ne no na zasebca opiš napako če ti nebo ratalo, bom probu pomagat • sugarhills
• Od: 23.8.2009
4.7.2010 0:00
na deviantArt-u maš tutorials kak se keri del telesa nariše;
vse postopek od začetka do konca • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
4.7.2010 10:33
RoaRx3 pravi:
ImmortalLea pravi:
emm.nimam tega,za kar prosiš...
rišem pa ja use po vrsti...(tud si kj sama zmislim...pa živali.pa zmišlene stvari...uglavnem use..) drgač bi ti pa svetovala...amm.ni treba nwem kakih vodičou za to,da se naučiš. ...sam v google slike napišeš "anime." al pač kar hočeš risat...lahk tud ime nwm,enga karakterja k ga češ narisat... in ti vrže pač slikce...pa si naprintaš slikco (al tud ne.po svoji izbiri) in pač na simpl preučiš sliko,pa jo z une male slikice probaš spravit čez ceu vlek list paperja.(lohk tud navadn. skratka prerišeš...nwm no. (jz k sm bla mala sm iz knig(pravlic) prerisvala risbice.. (aja...če ma kdo kako idejo ka risat...jz res nwem ka risat več.xD) ja tud rišem to..med drugim.xD ja hm.obvladam še zdej ne,ker se mi po pravic povedan neda risat. sej zdej om risala...drgač pa to npar slik prerišeš (2/3) pa že kr no...znaš nekak.xD čeprou zmislit sam je tud teži si pol neki.xD • valentix
• Od: 21.3.2010
4.7.2010 17:09
ka lah men tut kir na zasebca pošle un link??
• Boris
4.7.2010 17:16
valentix pravi:ka lah men tut kir na zasebca pošle un link??
Poslano • RoaRx3
4.7.2010 19:44
Tole nas je pa velik navalil na risanje! Sej to je fajna stvar. Sam je pa zlo težko. Jzt znam zaenkrat samo različne oči pa nos narisat. Sm probu tudi obraz cel pa se je izkazalo za eno jajco namesto glavo potem. XD Drgač pa tko ko je že prej blo omenjeno... Sam zase si je težko kako idejo zmislat... Pa če hočeš obvladat pridejo še tuki obleke pa telo pa ozadja... :S Jao velik je tega ja. :S • ucauca
• Od: 16.9.2009
4.7.2010 23:17
Ej papek dj ti to klele ubjau a ne vidš za usi hočjo ne pa da na zasebca pošilaš pa prekopiri razn če je FILE....
drgač ste pa tut nepameni da utubu je tok tega sranja Da se kr trga:D napište HOW TO DRAW ANIME al pa ANIME DRAWING TUTORIAL ti tok tega vn vrže AJOJ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.