Fiilmmii & telenovele

SanyŁiŁ • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 28
Fiilmmii & telenovele 17.1.2009 21:29
jes mam zlo rada filme ... pliis povejte mi, naslov kakšnega dobrega filma ... sam nej boje komedije, romantični al pa romantične drame ... res najlepša hvalaa <3 ... btw ... kera telenovela se vam najbolj dopade? men je fuul zakon Victoriaa <3
hvallaa Very Happy ... čauu*
LoQiiita • Od: 7.1.2009 • Prispevkov: 34
Re: Fiilmmii & telenovele 17.1.2009 23:31
Filmi: honey,step up,she's the man,pošast.scary movie.......
Telenovele: Victoria pa Marina (Kdr mam čas gledt)..
Very Happy
reider • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 15 • Kraj: lenart v slo goricah
oj 17.1.2009 23:42
negledam ravno telenovel.sem pa jih nekoč.zdaj jih vedno pozabim tudi če jih začnem.ko pa parkrat pozabim pa mi ni več interesantno.gledo sn vse filme ki je igrala gabriela spanik.ulsurpadora pa intrusa.tehdveh se spomnim.ki gdaj pa še santa barbaro sem gledo.samo tista pa se je res pretirano vlekla.pa mislimda še niti cele niso prikazovali tam kjer sem to gledo.
ja prav maš komedija ali romantična komedija je zakon.
obvezno pa moraš gledati po moji izbiri -neiztrohnjeno srce.špila pa merisa tomej.ta film se mi je poleg terminatorja najbolj vtisno v spomin.mislim da je romantična drama.glej pa mi povej če ti je bil ok.žal ti nebo.ajd piši kaj
Re: Fiilmmii & telenovele 18.1.2009 10:09
oww com'on. O filmih je že tema dejte mal pogledat :/
pa ne da težim sam..
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Fiilmmii & telenovele 22.1.2009 13:20
amm js sm učas gledala čist use telenovele..sam zdei pa nimam več took časa.. pogledam pa si učas še Marino k mi je ful dobra pa Zakleti biseer:D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.