Kakšen je vaš najbolšji prijatelj?• SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
Kakšen je vaš najbolšji prijatelj?
2.5.2009 3:55
Pa dajmo naredit razpravo o tem, kdo je vam pravi Prijatelj.
Kakšne lastnosti mora imeti, da mu zaupate... Ali vas je že kdaj doletela zahrbnost svojega najbolšega prijatelja/ice? Dajmo, malo se razpišimo o tem. Lp, SpeedsterzZ • anchika96
• Od: 10.4.2009
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj?
2.5.2009 13:58
huh...mam dve best frendici. velik smo skupi. sam ena od BFrendic ni glih prava bf. se me nekak izogiba, se mi zdi da ji je en fant k je lubusumn na mene in njo reku, da nej se ne druzi z mano. druga bf je sicer najbl kuL oseba na svetu sam je na trenutke prou smotana. But we know...usak clovk na tem kripi svetu ma napake.
bomo ze zdrzal • lollypop
• Od: 16.3.2009
2.5.2009 16:37
hja jz pa nimam glih najbolše prjatlce. kr pr nam zgleda to tko, da pač eni rečeš bi bla moja bf pol pa sta ubistvu bf pa se nč ne družta. no drgač pa mem 4 res dobre prjatlce k smo skos skupi. so itaq najbolše osebe na svetu. to je najbolš k se pred njimi ni treba pretvarjat pa use jim lahka zaupaš • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
2.5.2009 19:18
moj najboljši prjatu mislm da je kr moi tip.. drgač nimam Bf..
k on ma res use lastnosti kar jih more met best frend res... razn tega da maybe me ne zmiri šteka.. in da ne zmiri reče prave besede.. drgač pa res nism še mela boljše prjatlce alpa prjatla^^ <3 _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • PetraZalokar
• Od: 6.5.2009
6.5.2009 15:44
ja no men je pač frend tist k mu lahk zaupam, pa tist k me bo potolažu pa spodbujal,SIcer nwm kva me še niso izdal. Sm pa jst eno frendico in mi j eful žal ampak sva kljub temu še zdj BF in rada jo mam in upam d bomo še dolg
• Smutzy
• Od: 12.4.2009
6.5.2009 16:43
Mela sm 3 BF, zej pa mam sam še neo kamr je res najnajnajnajbolša n svetu <3333
Ji lohk use povem pa to, me razume itd. Sam bedne reči so pa n meni, in sicer de sm ušasih ko sm u depri lubosumna nanjo. K uana je pač ful sexi pa lepa pa to in jo majo fantje radi....in s emi učasih zdi kkr de sm jst z fante prjatlca od xxxx. Štekateeeee?? Pa tko ne...še kej je sam useenu je moja BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBf. 4ever ♥♥♥♥♥ • lollipop
• Od: 2.12.2008
7.5.2009 11:58
moiii najslajši in najbolšii prijatelj je moiaa ančiii&stopčiii <3
• Nezuu
• Od: 11.5.2009
14.5.2009 16:12
Moj bF je pa en čudovit osebek, UrsHii<3.
Sma tuut sestrični, tk da sma vlko skup pa se na družinskih srečanjih, ki so boring mi2 razsveljujema. bF 4ever. <3 • Mojckix
• Od: 8.5.2009
• Kraj: celje
bf 4ewa
14.5.2009 20:16
jamoja bf je pa res res naj naj na svet
vem da usak tak pravi za svojo sam taka ku je moja ni več nikjer red ko sem bla mala sma se spoznale pa čez leta sma opazle da se vedno dol srečujema pa družima. nikol se nisma uprašala "al bi bla moja bf" ne nikol tak nama je blo namenjen spoznale sma se u 1 razredu pa še vedno se vsak dab pokličeva čeprav se velikokrat ne morema videvati ker zaj ne hodima v isto šola jas pa sem se povrhu teča še preselila ampak razdalja ki je med nama naju je še bolj zbližala. velikokrat so nama ljudje zavidali in so naju hoteli spraviti narazen vendar se predobro poznava in si preveč zaupama da lahko kdorkoli prišel med naju najraje jo imam res vsakič ko sva na trnih si oblubima da naj se zgodi karkoli nikoli se ne bova razšli • nika1995
• Od: 15.5.2009
15.5.2009 21:00
jST MAM DVE FUUUUUL DOBRI FRENDICI K JIMA LAHKO VSE ZAUPAM, PA TUT ONIDVE MENI! • manciii
• Od: 12.1.2009
16.5.2009 8:59
Mela sm 3 bf....ena me je fuuulll razočarala in po domač rečen ****....zdei smo ql sam zrd ta druge bf...sam mam občutk da tud ona nebo več doug bf...
No sam mam pa še eno...k je pa res moiii sonček!! Res dobr da jo mam! <3 • SomeOne97
• Od: 1.7.2009
1.7.2009 10:32
jas mam mojo bf zello rada bf sva že od vrteca • babylove
• Od: 9.5.2009
1.7.2009 11:03
jst mam bestfrenda in bestfrendico ..... Z best frendom sva skus skup z bestfrendico pa ne tako ......
No moj bf mi zaupa use in jst njemu radaaaaaa ga imam zelooooooooooo ....... on ve use moje skrivnoste ......... PRAVI BF JEEEEEEE ON JE NAJBULŠI NA SVETU ZDEJ BOVA ŠE V DRUŽINI KR MOJ FOTER PA NJEGOVA MATKA SE BOSTA POROČILAAAAAA PA TKOOOOOOOO SVA SREČNA DA BOVAAAAAAA SKUPPPPPPPP POVSOD HODIVA SKUP ............ NAJBOL NA SVETUUUUUUU GA OBUŽUJEM ZA NOBENEGA GA NE BI ZAMENJALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ON VE USE O MENI NO ŽE OD MAJHNE SVA SKUPIIIIIIIII TKO DA SE ČIST POZNAVA • carynn
• Od: 16.2.2009
8.7.2009 19:17
Jaz mam 2 best frendici & ju ne bi zamenjala za nič na svetu. Poslušata me vedno ko ju rabim & tut če bluzim tam nekam v tri dni me poslušata.! Z mano sta vedno v dobrem & slabem in se sploh ne ozirata na druge ko gre za mene. Pomagata mi vedno ko ju rabim in se trudita da bi bla vedno boljša oseba, čeprav me nočeta spreminjat. <3 Mam ju najrajši na svetu & sem jima hvaležna za vse.! Čeprav smo na različnih šolah in ne moremo bit dosti skupaj se nič ni spremenilo. <3 <3 <3
• miss12
• Od: 27.5.2009
8.7.2009 21:59
jz sm pa mela bf k mi je res velik pomenla.bf smo ble že od vrtca in še naprej kakih 7 let.res ble smo stalno skup in velik vsga smo dale skoz.pol pa sm jz hitrej odraščla kt ona in smo se tst cajt full oddalile.na koncu pa sm js rekla d ngre tko več in sm jo udje**** še zdj mi je žou čeprou vem da ni bla moja prava bf kr če bi bla prava bi se že pobotle tko p se nismo ampk zdej mam novo frendico k ni glih moja bf(zapleteno vse skp)sam mi je tolk pomagla v lajfi d sm ji res hvaležna in je najbolša oseba do zdej kar sm jo spoznala.čprou nekak čutm d tut z njo nebomo ostali dolgo časa tko blizu skp ampak vsenu je nebom nikol pozabla. pač eni nimamo take sreče z bf.... • fLomaster
• Od: 1.7.2009
23.7.2009 23:43
js mam sam eno bf in poznama se od 5 leta nprej bf sma pa ratale u 1. klasu. in od takrt sma še zmerej. no sicr smo se u nižjih razredih učas skregale zarad čizt neumnih stvari kt npr. kera ma torbo k je kt škatla p ktera jo ma pač normalno pa zarad kenov pa barbik itd. • Trish
• Od: 2.12.2008
24.7.2009 14:29
Js sm mela p svojo ''bf'' pč mojo sestrično pa sve ble res 12 let naaj frende pto, pol je pa ona spoznala eno drugo pa je nekak name pozabla in smo se pač skregale in pol sm najdla drugi dve frendi k so mi ble kul ampk neb nikol rekla d bomo bf. Pa n konc smo ble, p sm misnla d so res t prave pto, sam n konc sta me pa ****. In sestrični je pa ful žou k me je zgubila pto, men pa po en stran tut kr je bla edina k mi je bla vedn ob stran p me trpela in je bla res PRAVA frenda.
In ja, ljudje smo zto d odpuščamo ;D • malavesnika
• Od: 20.7.2009
24.7.2009 17:20
JsT MaM Kr NeKi DoBrIh FrEnDiC NiMaM Pa BF.PrInAs Ni ToK Na TeM KdO Je TvOj BF PaČ Ma VsAk NeKi DoBrIh FrEnDoV Ki JiM ZaUpAš No EnA Ki Bi LaHk ReKlA Da Je BF Je Ki Me Je Z MoJo SiMpAtIjO (SeDaNjO) SpOzNaLa TuT On Je En Od MoJiH DoBrIh FrEnDoV.
• KatkPatk
• Od: 18.7.2009
24.7.2009 18:50
heej!
no ja js sm učeri zgubila mojo najbolšo prjatlco..saj misnla sm da mi je najbolša prjatlca hotla sm se prepisat tud na drugo šolo ker se nism dobr počutla na šoli čeprou sm mela to sošolko k mi je k sestrca pa njo! pa sm se premisnla zarad nje... res ne morm vrjet da se to dogaja..ceu dan sm že čist zmešana :S k sploh ne dojemam kaj se dogaja..in vem tud da se tega kar je blo ne da pozabt v minuti, sam bo treba za druge pa vesela sm da mate svoje bf in da se razumete z njimi js sm se odločla zame ni več bf pa tega sranja pa sm stara 16 in zdej deluje k da na use črno gledam pa se sama seb smilm..nej povem se ne smilm sama seb, sam pač bf je zame larifari iz mojih izkušn ..raj mam taprave prjatle pač tko k mam to sošolko..in ne enih bf pa tega ! mislm sm lahko vesela da mam 1 tok res close prjatlco pa 2 taki k jima lahko zaupam !! ta k mi je close mi je k druga sestra... seveda mam pa še svojo sestro res da sva 12 let razlike in je starejša, sam me res ona kdaj sam razume..pa moja mami ..jah smešn se sliš sam ji lahko use povem in me razume bolš kokr kdorkol drug • ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
25.7.2009 9:36
Ja..
Pomoje da bo to pr men spet eno dougih prispeukou. Za dve frendici wm da sta mi totalne BF. Popoune in tko. Sam za eno k smo nekak že od 1. razreda BLE bf sm pa spoznala da bolš če jo odje*m kt pa da trpim da semi laže. Najprej je lagala o tem da je en k je biu ubistvu skoz vame zdej pa kr že u njo pol da ma cifro od enga k se jo js TOOK trudm dobit ampk itak je ni mela tko sej useen. Pol da gre u ameriko pa sploh ni šla pa da je hodila z enim tipom iz ledine a sploh ni k ta tip neve nč o njej tkoda ja. Sm jo ****&**** + nč mi ni žow. Dor si sam kople jamo sam vajo pade.. Watewr ~ nimebla vredna *** • Tanchykaaa
• Od: 25.7.2009
...
25.7.2009 17:58
No ja...fajn je imet BF...Usee jim lohka zaupaš pa priznaš.Tega ne moreš kar vsakemu k pride mimo an.Seei mam jest tut 2 BF k jima lohka čis use zaupam pa priznam pa nič ne povesta naprej.Pravi prijatelj je tisti,k ne ''zlapa'' usega naprej kar mu poveš. byee* • myself
• Od: 3.4.2010
pomagitee.frendi
26.4.2010 11:06
heii..
js mam 4 BFF.je.. in en se me mau izogiba in nwm zka.. raj se druži s tismi ki jih uredu sploh ne pozna kot pa z mnao.. druge 3 se pa skos družmo.sicer se one med samo tut..ampak samo mene se ena izogiba..in nwm zka? pa še..učash sploh nwm o čem naj se kej pogovarjam z nimi*? fantih?.se niti nočjo o čem?..-nwm in zato sm ves čas sam tiho..in tut one kr tut nimajo kj za povedat.. ampak kako nj začnem se pogovarjat.. in ko grem učash mimo mojih bff- in ene sošolke (npr.)...one pa se skos neki pogovarjajo in se smejiju in js sm LUBUSMNA zto..kr ko sm js poleg smo skos neki tiho.. in prosm pomagitee mi..kaj naj se pogovarjam z njimi..al kaj naj jim povem..al bilo kaj vem da bo mogoč ti malo noro..sam js mam tak problem pač.. HELLP!!!! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
26.4.2010 13:41
močn
• Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
26.6.2010 22:10
am..mam dve tko BF. si zaupamo & vsee. jaz mam njuju radaa, v glavnem se ful razumemo. ker moram povedat da sem v najboljšem clasu kaj bi ga lahko mela.. in v bistvu smo ko ena velikaa družina frendov al pa celo bratov pa sester. zato pač mam 2 BF..ostali so mi pa ko bratje & sestrice |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.