Kakšen je vaš najbolšji prijatelj?

SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 2.5.2009 3:55
Pa dajmo naredit razpravo o tem, kdo je vam pravi Prijatelj.

Kakšne lastnosti mora imeti, da mu zaupate... Ali vas je že kdaj doletela zahrbnost svojega najbolšega prijatelja/ice?

Dajmo, malo se razpišimo o tem. Smile

Lp, SpeedsterzZ
anchika96 • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 42
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 2.5.2009 13:58
huh...mam dve best frendici. velik smo skupi. sam ena od BFrendic ni glih prava bf. se me nekak izogiba, se mi zdi da ji je en fant k je lubusumn na mene in njo reku, da nej se ne druzi z mano. druga bf je sicer najbl kuL oseba na svetu sam je na trenutke prou smotana. But we know...usak clovk na tem kripi svetu ma napake.
bomo ze zdrzal Laughing Wink
lollypop • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 14
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 2.5.2009 16:37
hja jz pa nimam glih najbolše prjatlce. kr pr nam zgleda to tko, da pač eni rečeš bi bla moja bf pol pa sta ubistvu bf pa se nč ne družta. no drgač pa mem 4 res dobre prjatlce k smo skos skupi. so itaq najbolše osebe na svetu. to je najbolš k se pred njimi ni treba pretvarjat pa use jim lahka zaupaš Laughing
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 2.5.2009 19:18
moj najboljši prjatu mislm da je kr moi tip.. drgač nimam Bf..
k on ma res use lastnosti kar jih more met best frend res...
razn tega da maybe me ne zmiri šteka.. in da ne zmiri reče prave besede..
drgač pa res nism še mela boljše prjatlce alpa prjatla^^ <3
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 6.5.2009 15:44
ja no men je pač frend tist k mu lahk zaupam, pa tist k me bo potolažu pa spodbujal,SIcer nwm kva me še niso izdal. Sm pa jst eno frendico in mi j eful žal ampak sva kljub temu še zdj BF in rada jo mam in upam d bomo še dolg
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 6.5.2009 16:43
Mela sm 3 BF, zej pa mam sam še neo kamr je res najnajnajnajbolša n svetu <3333
Ji lohk use povem pa to, me razume itd.
Sam bedne reči so pa n meni, in sicer de sm ušasih ko sm u depri lubosumna nanjo. K uana je pač ful sexi pa lepa pa to in jo majo fantje radi....in s emi učasih zdi kkr de sm jst z fante prjatlca od xxxx. Štekateeeee??
Pa tko ne...še kej je sam useenu je moja BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBf.
4ever ♥♥♥♥♥
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 7.5.2009 11:58
moiii najslajši in najbolšii prijatelj je moiaa ančiii&stopčiii <3
Nezuu • Od: 11.5.2009 • Prispevkov: 11
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 14.5.2009 16:12
Moj bF je pa en čudovit osebek, UrsHii<3.
Sma tuut sestrični, tk da sma vlko skup pa se na družinskih srečanjih, ki so boring mi2 razsveljujema. Razz Je pač tk da se že ceeL liFee poznama pa je fajn. Very Happy

bF 4ever. <3
Mojckix • Od: 8.5.2009 • Prispevkov: 9 • Kraj: celje
bf 4ewa 14.5.2009 20:16
jamoja bf je pa res res naj naj na svet
vem da usak tak pravi za svojo sam taka ku je moja ni več nikjer
red ko sem bla mala sma se spoznale pa čez leta sma opazle da se vedno dol srečujema pa družima.
nikol se nisma uprašala "al bi bla moja bf" ne nikol tak nama je blo namenjen
spoznale sma se u 1 razredu pa še vedno se vsak dab pokličeva čeprav se velikokrat ne morema videvati ker zaj ne hodima v isto šola jas pa sem se povrhu teča še preselila
ampak razdalja ki je med nama naju je še bolj zbližala.
velikokrat so nama ljudje zavidali in so naju hoteli spraviti narazen vendar se predobro poznava in si preveč zaupama da lahko kdorkoli prišel med naju
najraje jo imam res
vsakič ko sva na trnih si oblubima da naj se zgodi karkoli nikoli se ne bova razšli
Smile Very Happy Razz Exclamation Exclamation Exclamation
nika1995 • Od: 15.5.2009 • Prispevkov: 2
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 15.5.2009 21:00
jST MAM DVE FUUUUUL DOBRI FRENDICI K JIMA LAHKO VSE ZAUPAM, PA TUT ONIDVE MENI! Very Happy FUUL SMO SKUPI POSEBNO MED POČITNCMI-PARKRAT SMO ŽE SKP PRESPALE. POMAGAMO SI PRI ŠOLI PA TUT PR LJUBEZNI-FANTIH (zakomplicirana tem)[color=indigo]RES JU MAM ZELOOOO RADA IN STA MOJI MOJI MOJI.
Wink [/color]
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 16.5.2009 8:59
Mela sm 3 bf....ena me je fuuulll razočarala in po domač rečen ****....zdei smo ql sam zrd ta druge bf...sam mam občutk da tud ona nebo več doug bf...
No sam mam pa še eno...k je pa res moiii sonček!! Very Happy <3 in si use zaupava in pomagava!!
Res dobr da jo mam! <3 Very Happy
SomeOne97 • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 1.7.2009 10:32
jas mam mojo bf zello rada bf sva že od vrteca Very Happy glavno je da se ji veliko krat meša Shocked pa da rada kej vštima Twisted Evil mam pa še neke drugih prijatelc ki smo si tudi zello dobre Cool samo zadnje čase je vse čudno nevem
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 1.7.2009 11:03
jst mam bestfrenda in bestfrendico ..... Z best frendom sva skus skup z bestfrendico pa ne tako ......
No moj bf mi zaupa use in jst njemu radaaaaaa ga imam zelooooooooooo ....... on ve use moje skrivnoste .........
PRAVI BF JEEEEEEE ON JE NAJBULŠI NA SVETU
ZDEJ BOVA ŠE V DRUŽINI KR MOJ FOTER PA NJEGOVA MATKA SE BOSTA POROČILAAAAAA PA TKOOOOOOOO SVA SREČNA DA BOVAAAAAAA SKUPPPPPPPP POVSOD HODIVA SKUP ............ NAJBOL NA SVETUUUUUUU GA OBUŽUJEM Wink Razz

ZA NOBENEGA GA NE BI ZAMENJALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ON VE USE O MENI
NO ŽE OD MAJHNE SVA SKUPIIIIIIIII TKO DA SE ČIST POZNAVA
carynn • Od: 16.2.2009 • Prispevkov: 26
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 8.7.2009 19:17
Jaz mam 2 best frendici & ju ne bi zamenjala za nič na svetu. Poslušata me vedno ko ju rabim & tut če bluzim tam nekam v tri dni me poslušata.! Z mano sta vedno v dobrem & slabem in se sploh ne ozirata na druge ko gre za mene. Pomagata mi vedno ko ju rabim in se trudita da bi bla vedno boljša oseba, čeprav me nočeta spreminjat. <3 Mam ju najrajši na svetu & sem jima hvaležna za vse.! Čeprav smo na različnih šolah in ne moremo bit dosti skupaj se nič ni spremenilo. <3 <3 <3
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 8.7.2009 21:59
jz sm pa mela bf k mi je res velik pomenla.bf smo ble že od vrtca in še naprej kakih 7 let.res ble smo stalno skup in velik vsga smo dale skoz.pol pa sm jz hitrej odraščla kt ona in smo se tst cajt full oddalile.na koncu pa sm js rekla d ngre tko več in sm jo udje**** še zdj mi je žou čeprou vem da ni bla moja prava bf kr če bi bla prava bi se že pobotle tko p se nismo Sad
ampk zdej mam novo frendico k ni glih moja bf(zapleteno vse skp)sam mi je tolk pomagla v lajfi d sm ji res hvaležna in je najbolša oseba do zdej kar sm jo spoznala.čprou nekak čutm d tut z njo nebomo ostali dolgo časa tko blizu skp ampak vsenu je nebom nikol pozabla.
pač eni nimamo take sreče z bf.... Sad
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 23.7.2009 23:43
js mam sam eno bf in poznama se od 5 leta nprej bf sma pa ratale u 1. klasu. in od takrt sma še zmerej. no sicr smo se u nižjih razredih učas skregale zarad čizt neumnih stvari kt npr. kera ma torbo k je kt škatla p ktera jo ma pač normalno pa zarad kenov pa barbik itd. Laughing pa nvem. njo med počitncam vidm dost več kt ude druge sošolce skup.p še ena dobra stran je d sta najine mame dobre frendice p očita sodelauca in se tut tku dost vidva. Smile hm. da jo mau opišm: prouzaprou sma si precej podobne po značaju pa čizt različne po videzu. Smile am. ja. je precej jezikava in ma tak supr glasen smeh, da se morš začet režat že zto kr jo vidš, pa ja ma zlo dobr posluh [js ga žau nimam /:] pa supr lepo poje, pa res se lhku zaneseš nanjo čprou je učas mau zmedena.xD pa obužuje dojenčke. Smile nvem no. z njo je tku supr ocenjevt fante pa razmišlat kko bomo hodile po svetu ko bomo študirale p nama nbo treba poslušat staršeu pa ko grema u kino in reees čiizt zmerm film zamudima za 15 minut kr morva še prej na wc in pol k nore tm drviva pa se reživa, pa ko sm ceu dan pr njej pa ma njen strejši brat svoje frende na obisku pa se pol pr njih kregava z njimi pa take no. z njo res nikol ni dc. sam ma pa tut napake: zlo je občutljiva in ljudem hitro zameri [čprou men lih ne] in pol morm js to reševat, pa še ena napaka: sam dvakrat u žiulenju je bla zares zaljublena. dost fantou ji je kul pa to sam ni u nobenga zaljubljena ko si pa enga zbere je u njega tm dve leti.xD sam sm pa zto js večrat zaljublena in pol skup noriva.xD no uglaunm je reees najnajbolša bf kr jih lhku mam. Smile
Trish • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 18
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 24.7.2009 14:29
Js sm mela p svojo ''bf'' pč mojo sestrično pa sve ble res 12 let naaj frende pto, pol je pa ona spoznala eno drugo pa je nekak name pozabla in smo se pač skregale in pol sm najdla drugi dve frendi k so mi ble kul ampk neb nikol rekla d bomo bf. Pa n konc smo ble, p sm misnla d so res t prave pto, sam n konc sta me pa ****. In sestrični je pa ful žou k me je zgubila pto, men pa po en stran tut kr je bla edina k mi je bla vedn ob stran p me trpela in je bla res PRAVA frenda.
In ja, ljudje smo zto d odpuščamo
;D
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 24.7.2009 17:20
JsT MaM Kr NeKi DoBrIh FrEnDiC NiMaM Pa BF.PrInAs Ni ToK Na TeM KdO Je TvOj BF PaČ Ma VsAk NeKi DoBrIh FrEnDoV Ki JiM ZaUpAš No EnA Ki Bi LaHk ReKlA Da Je BF Je Ki Me Je Z MoJo SiMpAtIjO (SeDaNjO) SpOzNaLa TuT On Je En Od MoJiH DoBrIh FrEnDoV.
KatkPatk • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 1
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 24.7.2009 18:50
heej!
no ja js sm učeri zgubila mojo najbolšo prjatlco..saj misnla sm da mi je najbolša prjatlca Confused najbolše prjatlce sva od začetka sredne šole res da je to šele en let sam sva se res zaštekale, uno tko full ona mi je bla use k sm bla slabe vole me je vedno spraula u dobro volo..tko res štekale sva se! nisva sošolke sva pač sošolke iz paralelke, spoznale sva se pa tko prek facebooka pa to ane in se je začel msn pa to..js sm iz ljubljane ona je pa dolenski konc! sam to naju ni oviral, k mam js viknd na dolenjskem ane in in sva ble oddaljene samo 10 minut, kkšn viknd je ona ostala pr men u ljubljani al pa na vikndu kdaj pa tud js pr njej, večinoma js pr njej (zarad njenih tastarih) Smile in tko res mele sva plane da greve na morje pa pol na eno fešto k bi bla avgusta in bi bla js pr njej en tedn pa za nou let sva se že menile res uno tko like sisters ! začel se je pa pred dvema tednoma k sva se začele usakodnevno kregat, ona je pač bla zalublena in je še v enga tipa 2 leti :/ itak spet TIP umes..in mi smo se enkat začel pogovarjat tko prek msnja k je bla ona pr men in je bla valda spletna kamera, ona njemu ni bla nikol ušeč, pa on ma še punco k je tud iz naše šole..in js sm ratala njemu ušeč..njo je to ful motil (logičn sej mene bi tud če bi se moj chrush zalubu vanjo) okej je dubu mojo cifro od nje začeu pisat, js sm mu dala vedt danočm met nč z njem zarad nje..pa še punco je meu, on tega zgleda ni dojel..in js sm bl njej govorila lej ni mi ušeč ona tko ja okej, js bl sm ji dokazvala bl sm se počutla k en luzr k govori to u tri pmje! Crying or Very sad Crying or Very sad pol je pršu spet en dan k mi je povedala neki glede njega kao da je sprašvou kje js žvim pa to pa sm ji rekla da ni moja stvar karkol on sprašuje, in res k da bi u prazno govorila..skregale sva se tist dan...js se nism hotla pobotat ona je sam rekla ajde, in začela pol po eni uri pisat smse da noče zgubit tega prjatlstva pa to..js uno wauu pa še usen ne popustim..sam itak mi je preprosto tok pomenla da sm ji rekla ja okej uredu je Smile in zmenile sva se da se bova ta tedn k je pršu spremenile da se bo ona spremenila..js sm ji valda vrjela Sad bla je res super punca uno wauu! in u soboto sm js njej prvič poslala sms kokr sva se zmenile trudle se bova obe..mene ni blo u lj nje ni blo doma..in sva misnle da bo use kul! in tko js ji pišm u soboto,nedelo,pondelk,.ampak umes me je že **** zakaj vedno JS prva?? zakaaaj..še eni prjatlci pač k je tud moja sošolka sm use povedala use je vedla o men k midve sva pa k sestrce ona je usak viknd skor pr men zdej bo pršla k men za 2 tedna k sm sama doma..res uno k sestrce <3 mi je začela govort lej spremenila se je.. pa js lej usi majo slabe dneve pa sm jo sam opravičvala nism mogla vrjet kaj se dogaja.. :S in se nisva slišale ne tork ne sredo..in pršu je četrtk Sad ona men napiše sms kao če sm pisala js o njej na fb..js sam KAAAJ!! ne in čiist **** napišm kaj a mislš da se svet okol tebe vrti al kaj lej ne vrti se...pa ona jah sej vem , sam sm misnla, pa js narobe si misnla..a zato si mi lahko napisala sms za kako si al pa kaj kej delaš pa ne a je tok težko..napisala sm ji še da najin prjatlstvo razpada..pa ona ja opazla sm da razpada Confused pa js sam da..pa ona pol neki hinauskega prbije če še usen pridm k njej avgusta za en tedn..pa sm rekla a mislš da bom pršla lej ne pogovarjava se sploh ne zaupaš mi..vedno pač k se je ona s tem moddelom pogovarjala je mene klicala in mi govorila kaj se pogovarjata da sm ji pomagala, ampak on je mene u dan kliknu pa reku da se pogovarja z njo in jo **** u glavo..in tkt sm že vedla da itak mi ne zaupa ne vrjame mi , da mi ni nč do njega ne nč..sm ji to učer napisala sam ne ona je napisala js ti čist vrjamm..napišš ji tud da do torka k so bli uni smsi pa na kooncu najraajš<3 da je biu ta najrajš fejk..pa ona da zanjo ni biu fejk in da ma ona še vedno mene najrajš in je vesela da me je spoznala..napisala ms ji ja lej to ne more bit res kr če bi blo bi ble midve uredu..sam mi ne zaupaš! pa ona ja okej pol pa ni res...napisala sm ji da folk nama je zavidu ta friendship res nama ga je..midve sva ble popolne k sva vidle ena drugo..sam kaj nama je zavidu njen odgvor kako razpadave :/ aha okej, razpadave! v enmu dnevu sva se razbile čiist! napišm ji da je ta mudel legenda da naju je razbil da naju je skregu da je ona kriva..pa da nej se ga kr drži kr je res car! ona men oo ne skrb držala se ga bom sploh ti ni treba skrbet..in še na konc **** ga kar je blo je blo.,..trajal je dokler je trajal Sad zgleda da ji je blo lahko to rečt..tkt so se mi prvič ulile solze..nism mogla vrjet en let je igrala fejkala ta prjatlstvoo..za ĐABE je blo use vs trud k sm ga mela..k sm jo zagovarjala pred usakim človekom !!! še una ta druga prjatlca ane k sm jo omenla je rekla pač da eni znajo igrt..in pr njej sm vidla to ..če bi mela grammyja bi ji ga podarila..1 let je šou u kurac...to kar je blo ni več, odločla se je za enga mudela k je ne **** niti 1% ! vesela sm da mam še eno prjatlco k me pa ni nikol **** in vem da jo mam vedno ob seb k jo rabm Smile od tega sm se naučila da je najbolš bit best frend sam s sabo, in da človeka ne spoznaš po enmu mescu ampak saj po 3 letih al pa več..al pa po enmu letu..sprašujm se a mi je žou če sm jo spoznala al ne..?? nevem res ne..vem sam da tazga IZRODKA kakršna je ona še spoznala nism..!! in upam da se mi nikol u lajfu to ne zgodi več..ena dobra lastnost je da je to ena izkušna več..in člouk k ti deluje nwm kok prjazn da se skriva za tako masko da joj :/
hotla sm se prepisat tud na drugo šolo ker se nism dobr počutla na šoli čeprou sm mela to sošolko k mi je k sestrca pa njo! pa sm se premisnla zarad nje...
res ne morm vrjet da se to dogaja..ceu dan sm že čist zmešana :S k sploh ne dojemam kaj se dogaja..in vem tud da se tega kar je blo ne da pozabt v minuti, sam bo treba Crying or Very sad men je žou ..ampak sej pač tud iz svetle strani ena nova izkušna...

za druge pa vesela sm da mate svoje bf in da se razumete z njimi Wink

js sm se odločla zame ni več bf pa tega sranja pa sm stara 16 in zdej deluje k da na use črno gledam pa se sama seb smilm..nej povem se ne smilm sama seb, sam pač bf je zame larifari iz mojih izkušn ..raj mam taprave prjatle pač tko k mam to sošolko..in ne enih bf pa tega ! mislm sm lahko vesela da mam 1 tok res close prjatlco pa 2 taki k jima lahko zaupam !! ta k mi je close mi je k druga sestra...
seveda mam pa še svojo sestro res da sva 12 let razlike in je starejša, sam me res ona kdaj sam razume..pa moja mami ..jah smešn se sliš sam ji lahko use povem in me razume bolš kokr kdorkol drug Smile
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 25.7.2009 9:36
Ja..
Pomoje da bo to pr men spet eno dougih prispeukou.
Za dve frendici wm da sta mi totalne BF.
Popoune in tko.
Sam za eno k smo nekak že od 1. razreda BLE bf sm pa spoznala da bolš če jo odje*m kt pa da trpim da semi laže. Najprej je lagala o tem da je en k je biu ubistvu skoz vame zdej pa kr že u njo pol da ma cifro od enga k se jo js TOOK trudm dobit ampk itak je ni mela tko sej useen. Pol da gre u ameriko pa sploh ni šla pa da je hodila z enim tipom iz ledine a sploh ni k ta tip neve nč o njej tkoda ja.
Sm jo ****&**** + nč mi ni žow.
Dor si sam kople jamo sam vajo pade..
Watewr ~ nimebla vredna ***
Tanchykaaa • Od: 25.7.2009 • Prispevkov: 2
... 25.7.2009 17:58
No ja...fajn je imet BF...Usee jim lohka zaupaš pa priznaš.Tega ne moreš kar vsakemu k pride mimo an.Seei mam jest tut 2 BF k jima lohka čis use zaupam pa priznam pa nič ne povesta naprej.Pravi prijatelj je tisti,k ne ''zlapa'' usega naprej kar mu poveš. Very Happy
byee*
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
pomagitee.frendi 26.4.2010 11:06
heii..
js mam 4 BFF.je..
in en se me mau izogiba in nwm zka..
raj se druži s tismi ki jih uredu sploh ne pozna kot pa z mnao..
druge 3 se pa skos družmo.sicer se one med samo tut..ampak samo mene se ena izogiba..in nwm zka?

pa še..učash sploh nwm o čem naj se kej pogovarjam z nimi*?
fantih?.se niti nočjo
o čem?..-nwm
in zato sm ves čas sam tiho..in tut one kr tut nimajo kj za povedat..
ampak kako nj začnem se pogovarjat..

in ko grem učash mimo mojih bff- in ene sošolke (npr.)...one pa se skos neki pogovarjajo in se smejiju
in js sm LUBUSMNA zto..kr ko sm js poleg smo skos neki tiho..

in prosm pomagitee mi..kaj naj se pogovarjam z njimi..al kaj naj jim povem..al bilo kaj

vem da bo mogoč ti malo noro..sam js mam tak problem pač..
HELLP!!!!
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 26.4.2010 13:41
močn
Rjavolasaa • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 44
Re: Kakšen je vaš najbolšji prijatelj? 26.6.2010 22:10
am..mam dve tko BF. si zaupamo & vsee. jaz mam njuju radaa, v glavnem se ful razumemo. Smile pač.. sej se nea ceel čas samo z njima družim..probamo se čim več ampak se tudi z drugimi puncami & tudi fanti družimo. Very Happy
ker moram povedat da sem v najboljšem clasu kaj bi ga lahko mela.. in v bistvu smo ko ena velikaa družina frendov al pa celo bratov pa sester. zato pač mam 2 BF..ostali so mi pa ko bratje & sestrice Cool sem res vesela da mamo taki odnos..sej se skregamo tud pa vse. ampak se pobotamo. kar je pune fajn. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.