Nujno rabim dobre komade

carry • Od: 19.12.2009 • Prispevkov: 34
Nujno rabim dobre komade 16.6.2010 22:33
nujno rabim neke komade kere koli sam da so dobri
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: Nujno rabim dobre komade 16.6.2010 22:44
[link]

Men je tale dobr. Smile
Liiiiiiiia • Od: 17.12.2009 • Prispevkov: 32
Re: Nujno rabim dobre komade 17.6.2010 15:39
Zakaj pa?
za kakšen party al sam tak..? Smile
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Nujno rabim dobre komade 19.6.2010 9:31
jao ja js tut nucam par komadou k nameravam cd narest k ga bom dala vozniki busa ko bomo šli v gardaland Very Happy
js sm si bol predstaulala kašne party komade al pa kej tazga..tnx kr unaprej
primzy • Od: 27.11.2009 • Prispevkov: 1
Re: Nujno rabim dobre komade 19.6.2010 13:37
moj nasvet--> [link] na dnu strani maš rubrike top10 lestvic...poglej mal -----skos prhajajo nove pesmi----- naslou pa izvajalca prekopiraš u youtube pa pogledaš kaka je pesn-če ti je fajna si jo pač dol potegneš xD upam da najdeš kej za sebe Wink
iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
Re: Nujno rabim dobre komade 19.6.2010 13:57
Green Day - BouŁevard of Broken Dreams
Sum 41 - Pieces
Sum 41 - In too deep
Sum 41 - Over my head
ApriŁ - Sam boš šel domov
Bijelo Dugme - Hajde u pŁanine
Dubioza KoŁektiv - Błam
Denis Poštrak - Povej mi, Marina
Ke$a . Tik tok
One repubŁic - All the right moves
Duran Duran - Ordinary worŁd
Owł city - FirefŁies
David Guetta - Sexy bitch
EcstasyKittie • Od: 11.6.2010 • Prispevkov: 14
Re: Nujno rabim dobre komade 19.6.2010 15:57
FM Static - Tonight ♥
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Nujno rabim dobre komade 19.6.2010 18:01
drugače pa idi na stran od mtv hits, pa poglej malo lestvice pa maš najnovejše.. ;D
Re: Nujno rabim dobre komade 20.6.2010 15:19
Poglej vse videospote od SKUPINE CASANOVA. Ni jih velik, men so všeč. Wink
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Nujno rabim dobre komade 20.6.2010 15:19
Dash Berlin - njegov novi album seka
Ferry Corste - All I Want
Armin Van Buuren
Deadmau5 - Medina - You & I (Deadmau5 Mix)
Dash Berlin feat Emma Hewitt - Waiting
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
To je bolj kvalitetna glasba, ki jo poslušam jaz. Za normalno frocovje in neodrasle ter tiste brez okusa za glasbo je to seveda neposlušljivo, ampak vseeno poizkusi...
metalfreak • Od: 25.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: Nujno rabim dobre komade 20.6.2010 18:06
shakira - gypsy.. (donc mij najhujšiSmile

drgač, poslušam bl rock, hard rock, metal.. sam mam umes tud take dneve. usak jih ma, pa če prizn al pa ne. njah, deep purple, guns n' roses, iron maiden, metallica, evanescence, type 0 negative, sirenia, eluvietie, bon jovi, green day, yogurt, big foot mama, siddharta, zablujena generacija, billy idol, metalstell... skupine kot so te ugl:) pjd mau na youtube gledat..

drgač, če m,aš pa kšn tak party, kjer te bojo čudn gledal če boš dala gor smoke on the water, pa usem razlagala, d te rifi u kitare rajcajo... no na takih partyih, pa vn res ustreza shakira, rihanna.. kej tazga.. k je u splošnem za moje pojme brezveze...

u sj se čudn sliš., sam amrta zore - le s teboj. lep je:) Exclamation

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.