Nanizanka Svingerji• dolce
• Od: 26.9.2008
Nanizanka Svingerji
2.10.2008 15:17
Oj!
Sm pravkar videla plakat za neko zadevo SwingerjiXXX ali nekaj takega. Pa sem mal boljše pogledala pa vidim da so neke znane face gor... Nino Osenar sem prepoznala pa še enga tipa. A kdo ve za kaj gre? Je to kaka erotična zadeva? • kitty
• Od: 28.9.2008
Re: Nanizanka Svingerji
2.10.2008 15:26
mislm da razen plakata ne bo nč kej tko pikantnega • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.10.2008 23:15
mah... neki pari živijo u nekm mestu al neki takga... en tipo u nanizanki je emo... je neko spogledovanje in osvajanje in tko tud notr...
kei več pa nvem neki piše u eni reviji... nvem al je cool al pil+.. • LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
9.10.2008 21:30
Jas sem gledala zaj v torek ko je biill.. menii je totalna BEDA!!! Rees.. sej skooraj vse kaj je slovensko je za en drek.. slovenci neznamo delat filmov .. no kaj se tiče svingerjev.. kr nekaj.. dva para sta in pač so pač met saboo skupaj! kr nekaj
• Nincy
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 15:48
ma js sm gledala u torek....kr neki...BV...pa ful majo perverzne fore...ni vredno ogleda_________________ live your life crazy and enjoy every second of it... • sara
• Od: 24.10.2008
8.11.2008 13:13
meni so pa fajn pa jih redno gledam • Thisis
• Od: 17.10.2008
8.11.2008 13:30
jst gledam vsak del te nanizanke ker mi je res v redu.Samo vleika kritika leti na tole nino Osenar ki ne zna igrt.Nek ise afna pa neki shos dela:"Mhhhhm!" in to mi gre tolk na živce.Drgač je pa supr
• bnika
• Od: 6.1.2009
17.1.2009 15:17
Zakooon so!
The best! • bnika
17.1.2009 15:21
MaanDariiina pravi:Jas sem gledala zaj v torek ko je biill.. menii je totalna BEDA!!! Rees.. sej skooraj vse kaj je slovensko je za en drek.. slovenci neznamo delat filmov .. no kaj se tiče svingerjev.. kr nekaj.. dva para sta in pač so pač met saboo skupaj! kr nekaj
S tabo se pa niti najmanj ne strinjam! Slovenci ZNAMO delat filme, a kaj ko Slovenci to premalo cenimo...In se ne zavedamo, da imamo nekatere stvari res kvalitetne & super narejene. Tko je v Sloveniji, namesto, da bi stvari cenl, da jih sploh lahko mamo, za tako malo državo, še pljuvamo po njih... Res žalostno... In če misliš, da je tisti Rebelde kaj boljši, se motiš! • LiL`Piaa
17.1.2009 15:32
bnika pravi:
MaanDariiina pravi:
Jas sem gledala zaj v torek ko je biill.. menii je totalna BEDA!!! Rees.. sej skooraj vse kaj je slovensko je za en drek.. slovenci neznamo delat filmov .. no kaj se tiče svingerjev.. kr nekaj.. dva para sta in pač so pač met saboo skupaj! kr nekaj
S tabo se pa niti najmanj ne strinjam! Slovenci ZNAMO delat filme, a kaj ko Slovenci to premalo cenimo...In se ne zavedamo, da imamo nekatere stvari res kvalitetne & super narejene. Tko je v Sloveniji, namesto, da bi stvari cenl, da jih sploh lahko mamo, za tako malo državo, še pljuvamo po njih... Res žalostno... In če misliš, da je tisti Rebelde kaj boljši, se motiš! jas sem paĆ samo povedLa. LOL. ! Pa niti ne gLedam rebeLde. • bnika
17.1.2009 19:27
MaanDariiina pravi:
bnika pravi:
MaanDariiina pravi:
S tabo se pa niti najmanj ne strinjam! Slovenci ZNAMO delat filme, a kaj ko Slovenci to premalo cenimo...In se ne zavedamo, da imamo nekatere stvari res kvalitetne & super narejene. Tko je v Sloveniji, namesto, da bi stvari cenl, da jih sploh lahko mamo, za tako malo državo, še pljuvamo po njih... Res žalostno... In če misliš, da je tisti Rebelde kaj boljši, se motiš! jas sem paĆ samo povedLa. LOL. ! Pa niti ne gLedam rebeLde. Ne razburjam se, človek. Samo povem, da ni treba use stvari popluvat, kokr jih je... xD • LiL`Piaa
18.1.2009 12:07
bnika pravi:
MaanDariiina pravi:
bnika pravi:
MaanDariiina pravi:
S tabo se pa niti najmanj ne strinjam! Slovenci ZNAMO delat filme, a kaj ko Slovenci to premalo cenimo...In se ne zavedamo, da imamo nekatere stvari res kvalitetne & super narejene. Tko je v Sloveniji, namesto, da bi stvari cenl, da jih sploh lahko mamo, za tako malo državo, še pljuvamo po njih... Res žalostno... In če misliš, da je tisti Rebelde kaj boljši, se motiš! jas sem paĆ samo povedLa. LOL. ! Pa niti ne gLedam rebeLde. Ne razburjam se, človek. Samo povem, da ni treba use stvari popluvat, kokr jih je... xD Ti si povedLa pa jas sem povedLa. tak da je ok. =P paĆ meni se tak zdi tebi pa paĆ ne.. kaj naj zaj. vreo. jee.. • Pix
• Od: 14.1.2009
18.1.2009 13:53
Men so bli res hudi^^
škodda da jih je zej konc |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.