Težave z lasmi.

RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Težave z lasmi. 14.6.2010 20:55
No v nekem prejšnem postu sem objavil če mi kdo svetuje za emo frizuro.

Zdaj me pa neki še zanima. Jzt si zdej lase puščam douge in so mi že malo čez ušese. Prej sem si delal irokezo. Sam zdej imam pa jaz na spednjih laseh kravžlje oz. tako rečeno vrtince in to lahka pomen težavo pri emo čupci. A se lahka teh kravžljeu znebiš? Help plz.
nikecc • Od: 27.5.2010 • Prispevkov: 35
Re: Težave z lasmi. 15.6.2010 13:42
ja najlažu je da si jih zlikaš, baje pa obstajajo neke naprave k ti zapl leta zravnajo ali kravžljajo lase sam je pa res da ti to ful škod za lase am nvm al pa kaki spreji za ravnanje las mogoče? želim ti veliko uspeeha hh Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.