Laganje staršem<< | 1 | 2 | 3
• nejchula
• Od: 30.6.2009
Re: Laganje staršem
5.4.2010 23:49
1.sm se nardila da sm bouna da bi doma ostala..ubistvu sm šla u lj z busom in k sm vedla da me bo mami klicala na domač telefon sm nardila preusmeritu na moj mobitel in k me je klicala sm rekla da sm doma in gledam televizijo 2.najhujša..sm rekla da grem prespat h prjatlci u resnic sm šla na eno ''veselico'' in ga tam pila do zjutrej..in sm pršla čist **** domu -.- • babylove
• Od: 9.5.2009
6.4.2010 10:50
ahh... sei itk usi staršem lažemo... Jst če bi jim use povedala po resnic.. bi bila toliko krat kaznovana .. mislem da niti en dan ne bi mela prosto .. k bi vsak dan znova kei naredila Ampak hvala bogu da ne skrbi zame .. po eni strani je bedno po drugi pa ne .. • Insane
• Od: 12.7.2009
6.4.2010 19:14
zadna: mogli bi it nekam na obisk pa se mi ful ni dalo. pa sem rekla da me tak glava boli in sem lahko doma ostala..
najhujša: hmm.. ma nimam nekih hudih mogoče kaka da še nikoli nisem bla pijana, da še nisem mela fanta..xD pa take no.. • sarcc
• Od: 29.4.2010
4.5.2010 21:24
1.zadnja laž ki ste povedali staršem je...
2.najhujša laž ki ste povedali staršem je... 1. da se s fantom celit edn neoma vidla 3. lansko šolsko letop, da niam popraunih • blondy777
• Od: 4.5.2010
4.5.2010 23:04
1.nazadne sm se zlagala da sm popraula dde ubistvu zvezka še pogledala nism.
2.najhujša is frendico kao ie ona prespala pr men in is pr nej in swa ble celo noč zunni in smo ga pil itd ((: in to sm nrdila že 2x opala.. Live your life ((: <3 • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
13.6.2010 16:01
1. zadna laž: am lih učeri na dones nej bi kao spala pr bf. pa sva ble do 6ih zu3 zuni in smo ga žural na pouno, pa usaka s svojim tipom sva ble in tko.. mah kaj čš, uživat je treba dokler si mlad 2. najhujša laž: js ne kadim, ne pijem, ne spim pr fantu, ne žuram na pouno in zmerej prespim pr frendici s katero sva doma ob 10ih. Js sm nasploh pridna punčka ! _________________ live for the moment. |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.