On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala

<< | 1 | 2 | 3
Love15 • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 66
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 30.5.2010 13:35
am...ja....tam bližini Laškega, Celja..pa ti?
afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 30.5.2010 13:39
litija(:
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 30.5.2010 13:58
¸AHA...KAM PA HODIŠ V ŠOLO?
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 30.5.2010 14:00
u gimnazijo.btw: msn?(:
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 30.5.2010 14:01
kajčika.98@hotmail.com

Nazadnje urejal/a Love15 2.6.2010 21:55; skupaj popravljeno 3 krat
sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 31.5.2010 21:09
haha vežda maš šanse;) to jst zmeri nrdim če se skregam s kero punco;) tko da jo mal nrdim lubosummno al pa da zvem kolk ji pomenim;D tko da ja sigurn si mu še všeč in to ZELO tak da v akcijo;) mislim da bota kr lep par če se mata rees rada:D

ps. nism prebrau zgornjih odgovorov tak da oprosti če se ponavlja:D
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 31.5.2010 21:17
aj ****..no zej sm prebrau...kuk pa je star? 14? ej lubica,jst mu na tvojmu mestu nebi vrjeu,če je biu zares u tebe je še kr;) da je v drugo je pa reku zato kot sm že povedu gor,da bi te naredu lubosumno al pa da bi vidu kolk mu pomeniš an;) tk da se še pogovorta:D vrjem da mu ni vseen za tebe:D lah pa obereš drugo pot in se nrdiš kt da ti je useen zanga,in boš vidla da mu ni,kr mu nebo fajn da si čist mrzla do njega in te bo pol on začeu nazaj...arzn če je res trmast:D no upam da sm ti pomagu:D haha sm kreten nda? xD
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 31.5.2010 22:35
sexacko pravi:
aj ****..no zej sm prebrau...kuk pa je star? 14? ej lubica,jst mu na tvojmu mestu nebi vrjeu,če je biu zares u tebe je še kr;) da je v drugo je pa reku zato kot sm že povedu gor,da bi te naredu lubosumno al pa da bi vidu kolk mu pomeniš an;) tk da se še pogovorta:D vrjem da mu ni vseen za tebe:D lah pa obereš drugo pot in se nrdiš kt da ti je useen zanga,in boš vidla da mu ni,kr mu nebo fajn da si čist mrzla do njega in te bo pol on začeu nazaj...arzn če je res trmast:D no upam da sm ti pomagu:D haha sm kreten nda? xD

hehe kok ste tipi smešni hihihi. Very Happy Razz ej drugaač kaja js mislm isto pač sam pomojm se obnaši normaln k veš kko praujo .. when u truly love some1 u're willing 2 let them go .. and when they come back thats true love cause true love is always worth of waiting sorii č sm narobe napisala važn je pomen Very Happy
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 15:20
afna pravi:
sexacko pravi:

hehe kok ste tipi smešni hihihi. Very Happy Razz ej drugaač kaja js mislm isto pač sam pomojm se obnaši normaln k veš kko praujo .. when u truly love some1 u're willing 2 let them go .. and when they come back thats true love cause true love is always worth of waiting sorii č sm narobe napisala važn je pomen Very Happy

nared mu kar sm ti reku!Very Happy ingnoriri ga,pa te bo želeu nazaj;)
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 15:44
to sploh ni res!!! če ga ignoreraš lah dosežš obratn učink in ga zgubiš čizt dokonc
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 16:43
afna pravi:
to sploh ni res!!! če ga ignoreraš lah dosežš obratn učink in ga zgubiš čizt dokonc

ja no sej v tem je fora;) greš na vse ali nič
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 16:48
hh...tnx tut za tvoj nasvet...
sei zdej tko pač v šoli ga pozdravim menim se pa tko bol mal...
in se mi zdi da...nwm no...pa tko al drgač mi postaja že tko bolj manj ušeč...tk da ni neke panike...
une punce pa še tko ni uprašu tk da ni rpoblema...hh...
aja pa še neki zanč je z enim svojim frendom hodu pred mano pa je reku pa sei jo bom uprašu pa u soboto grema u kino... Rolling Eyes
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 17:21
ja greš na use ali nič to je fuul tko ... če ti je bla useba dobr frend pomoje nočš it na nič js sm bla z enmu tipom pou leta pred tem sva bla ku rit pa srajca in pol je on mene pustu in se nisva od tkt naprej nikol menila 3leta je že zdej odtega in mi je še kr žou d sm ga zgubla tko d je to res dost odvisn ... ((:

aah ja muka ane :// sej bo bolž boš vidla da ga boš pozabla pa bolžga najdla alpaneki:PP
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 17:37
kaja15 pravi:
in se mi zdi da...nwm no...pa tko al drgač mi postaja že tko bolj manj ušeč...tk da ni neke panike...
aja pa še neki zanč je z enim svojim frendom hodu pred mano pa je reku pa sei jo bom uprašu pa u soboto grema u kino... Rolling Eyes

ah ja:S no to je pa druga pesm:D se strinjam z osebo nad mano xD bo še velik bolših fantov Wink itk bo pa on spoznau,ka vse je zamudu:D
PRAV MU JE!;D
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 17:49
sexacko pravi:
kaja15 pravi:

ah ja:S no to je pa druga pesm:D se strinjam z osebo nad mano xD bo še velik bolših fantov Wink itk bo pa on spoznau,ka vse je zamudu:D
PRAV MU JE!;D

i win RazzP šala ((: mah tipi ... no comment ||:
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 17:56
ja pač fanti...
njim ni pomoči....heheh
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 17:58
mhhm ((: iz keet ste vi folki keej ? XDD asm to že prašala? upam d ne hihi
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 17:59
ja mene si...hehe....za uunga ku bi je tut komentar napisu pa nwm... Wink
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 18:05
hh sm z okolice Celja;D
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 18:06
eeh usi ste iz tm xDD
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 18:07
heh...Razz
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 1.6.2010 20:41
in drgač kok si pa star?
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 2.6.2010 7:35
14:D ti?

Nazadnje urejal/a sexacko 7.6.2010 16:37; skupaj popravljeno 1 krat
Re: On je povedal nekomu, da hodiva in potem sva se skregala 2.6.2010 7:41
u imenu ji pišeWink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.