NPZ-ji<< | 1 | 2• anjja
• Od: 11.1.2009
Re: NPZ-ji
5.5.2010 15:16
Insane ti si mela likouno an?Blo še kr easy • Insane
• Od: 12.7.2009
5.5.2010 17:28
anjja pravi:Insane ti si mela likouno an?
Blo še kr easy meni je blo kar nekaj.:OxD taki izrazi so bli ko sem jih prvič vidla & čula.. xD mislim nekaj mi je šlo. malo pa sem tak na bw obkrožla.. kaj vi ste dost delali pri likovni? mi nismo nikoli nič.. nikoli nam ni razlagal snovi pa nič. samo povedal nam je kaj treba nardit.xD pred počitnicami smo šli 2 npz.ja skozi pa mi je blo tisto čist izi ker je blo noter same take o barvah (tople, hladne, komplimentarne, primarne, sekundarne...) zdaj pa kar nekaj no..xP saj kolko smo se menli mam kar dost prau samo sem tak obkroževala na an ban pet podgan..xD • soonck
• Od: 16.2.2010
5.5.2010 17:35
ooo ****. js sm se glih en dan pred NPZ- matematkaa razšla s tipom in sm bla čis o.d.f.u.k. =/ čis sm mela prazno glavo.. še ulomkouu nism kr naenkrat znala seštet. sam zgodlaa je bla pa čiss u izi • Abby
• Od: 21.5.2010
27.5.2010 15:26
No dns smo dobl nazaj eksterce:D Kriza, no Kok ste kej meli točk? Pr men je ful porazno in so usi ful razočarani nad mano, sam kaj čmo. Slovko sm mela 80% (no, ja) Kemo sm mela 77% (khmmm...) Matko pa 59% (ojoooj, ) • Boris
• Od: 17.4.2010
27.5.2010 15:57
Matematka: 69%
Slova:53% Tehnika:66% res je, nč se nism učiu • ImTheOne
• Od: 3.4.2010
27.5.2010 18:34
Matematika 59% mogočee več k so se mi nekii zmotl pa še nvm..**
Slovenščina 82% Zgodovina 50% hahaaaa • RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
27.5.2010 19:43
wow
jst se nism pa nč učila pa sm kar zadovolna z eksterci: matematika: 94% (naravni talent^^) tehnika in tehnologija: 82% (če maš tuk orodja pr hiš kukr jst je pač tko^^) slovenščina: 77% (izhodiščni besedili sta mi silili na bruhanje, sploh pa kar neka uprašanja mislm da morš bit naravni talent) a lahko še kdo napiše svoje rezultate?? firbec jst mam vas rada <3 ;D • hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
27.5.2010 20:51
kemiJa 97 %
sLovenščina 88 % maTemaTika 76 & (ni bLo dosT caJTa..) men so TiLe npz-ji kr neke.. nebi Jih pisaLi sam TisTi ko maJo omeJiTvw... poLek Tega pa sJ večinoma gLedaJo Tak ocene... • Boris
27.5.2010 21:10
hoTdeviLgirL pravi:kemiJa 97 %
sLovenščina 88 % maTemaTika 76 & (ni bLo dosT caJTa..) men so TiLe npz-ji kr neke.. nebi Jih pisaLi sam TisTi ko maJo omeJiTvw... poLek Tega pa sJ večinoma gLedaJo Tak ocene... npzji so letos mnde nazadne... newem. drgač pa npzje upoštevajo na srednih sam če je več kandidatov z istim številom točk. pol pa npz-je pogledajo kdo je meu weč točk. tko jst poznam ta sistem. sam tisti k grejo na tiste šole na katerih so usi sprejeti pol se nimajo kej sekirat • hoTdeviLgirL
27.5.2010 21:22
Boris pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
kemiJa 97 %
sLovenščina 88 % maTemaTika 76 & (ni bLo dosT caJTa..) men so TiLe npz-ji kr neke.. nebi Jih pisaLi sam TisTi ko maJo omeJiTvw... poLek Tega pa sJ večinoma gLedaJo Tak ocene... npzji so letos mnde nazadne... newem. drgač pa npzje upoštevajo na srednih sam če je več kandidatov z istim številom točk. pol pa npz-je pogledajo kdo je meu weč točk. tko jst poznam ta sistem. sam tisti k grejo na tiste šole na katerih so usi sprejeti pol se nimajo kej sekirat Ja sJ wem.. JsT sm Tk spreJeTa... sam useen.. recimo en, k pa ma omeJiTeu, pa Lohk da Lih sLabo piše, pa poL ni spreJeT sam pač zna.. • Boris
27.5.2010 21:24
hoTdeviLgirL pravi:
Boris pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
kemiJa 97 %
sLovenščina 88 % maTemaTika 76 & (ni bLo dosT caJTa..) men so TiLe npz-ji kr neke.. nebi Jih pisaLi sam TisTi ko maJo omeJiTvw... poLek Tega pa sJ večinoma gLedaJo Tak ocene... npzji so letos mnde nazadne... newem. drgač pa npzje upoštevajo na srednih sam če je več kandidatov z istim številom točk. pol pa npz-je pogledajo kdo je meu weč točk. tko jst poznam ta sistem. sam tisti k grejo na tiste šole na katerih so usi sprejeti pol se nimajo kej sekirat Ja sJ wem.. JsT sm Tk spreJeTa... sam useen.. recimo en, k pa ma omeJiTeu, pa Lohk da Lih sLabo piše, pa poL ni spreJeT sam pač zna.. ja sei, glih to je fora... brezweze so ti npzji, enako tud tastari misljo od marsikaterih • hoTdeviLgirL
27.5.2010 21:30
Boris pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
Boris pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
kemiJa 97 %
sLovenščina 88 % maTemaTika 76 & (ni bLo dosT caJTa..) men so TiLe npz-ji kr neke.. nebi Jih pisaLi sam TisTi ko maJo omeJiTvw... poLek Tega pa sJ večinoma gLedaJo Tak ocene... npzji so letos mnde nazadne... newem. drgač pa npzje upoštevajo na srednih sam če je več kandidatov z istim številom točk. pol pa npz-je pogledajo kdo je meu weč točk. tko jst poznam ta sistem. sam tisti k grejo na tiste šole na katerih so usi sprejeti pol se nimajo kej sekirat Ja sJ wem.. JsT sm Tk spreJeTa... sam useen.. recimo en, k pa ma omeJiTeu, pa Lohk da Lih sLabo piše, pa poL ni spreJeT sam pač zna.. ja sei, glih to je fora... brezweze so ti npzji, enako tud tastari misljo od marsikaterih enega oT moJih sošoLčeu Je pč mama prepričaLa d TiLe npz-Ji niso obvezni, poL Je on To po šoLi razgLašau, pa so se učiTLi začeLi dreT na nas p To.. pa še vedn ni nehu, poL mu Je pa raunaTL pred ceLim razredom To povedu... veš kok Je zaFarbau... xD • Boris
27.5.2010 21:37
hoTdeviLgirL pravi:
Boris pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
Boris pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
kemiJa 97 %
sLovenščina 88 % maTemaTika 76 & (ni bLo dosT caJTa..) men so TiLe npz-ji kr neke.. nebi Jih pisaLi sam TisTi ko maJo omeJiTvw... poLek Tega pa sJ večinoma gLedaJo Tak ocene... npzji so letos mnde nazadne... newem. drgač pa npzje upoštevajo na srednih sam če je več kandidatov z istim številom točk. pol pa npz-je pogledajo kdo je meu weč točk. tko jst poznam ta sistem. sam tisti k grejo na tiste šole na katerih so usi sprejeti pol se nimajo kej sekirat Ja sJ wem.. JsT sm Tk spreJeTa... sam useen.. recimo en, k pa ma omeJiTeu, pa Lohk da Lih sLabo piše, pa poL ni spreJeT sam pač zna.. ja sei, glih to je fora... brezweze so ti npzji, enako tud tastari misljo od marsikaterih enega oT moJih sošoLčeu Je pč mama prepričaLa d TiLe npz-Ji niso obvezni, poL Je on To po šoLi razgLašau, pa so se učiTLi začeLi dreT na nas p To.. pa še vedn ni nehu, poL mu Je pa raunaTL pred ceLim razredom To povedu... veš kok Je zaFarbau... xD hahaha |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.