DOMAČA ŽIVAL

<< | 1 | 2

Imate domačo žival?
Da
87%
 87%  [ 42 ]
Ne
4%
 4%  [ 2 ]
Ni moja
0%
 0%  [ 0 ]
Pravzaprav sem jo imel
8%
 8%  [ 4 ]
Skupaj glasov : 48

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: DOMAČA ŽIVAL 13.5.2010 17:42
manDariina pravi:
am..
jst mam pa psičko k ji je ime Ulla.*pasme je pa ..entlebuški planšarski pes xD
to je najbl hiperaktivna zival k jo poznam ;D
pooj..seka ma želvo z imenom Fraanček(:

če bi poznala našo mačko pa psa bi spremenila mnenje o najbl hiperaktivni živali
k naši mački pa psu se reees kr zmeša se..pa laufata pa skačeta pa kr gor pa dol pa u krogu..sploh nwesta kam tečeta..sam da laufata pa sta srečna xD
mancii • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 22
Re: DOMAČA ŽIVAL 13.5.2010 18:32
jz mam pa činčilo (: je moškega spola-ime mu je Mik in res njemu zaupam use slabe stvari use kar se je zgudil ker vem da on nebo nubenmu povedu ^^ skratka obožujm ga...nevem kaj bi brez njega...že tko najprej sm mela zajčka... k mi je biu res skor use... in pol je zajčk nažalost poginu =/ hvala Bogu je mami vidla da mi ni useen in je šla čez tri dni u zotika po zajčka ampak domov ni prpelala zajčka ampak to preleposexizanimivomalplašno živalco(presenečnje je blo to ) ...ta sivo-belo-črna kepica je men usee (: <3
no pr men sta drgač starša ločena...in jz živim pr mami.kle je pa tut Mik (:
pr fotru (tja grem za viknde) mam pa enga belosivga mucka (: pač tm so mački tradicija ...on je pa en tak posebn crkljivčk Wink <3
no neki sm napisala k se mi lih da ^^
peetraax3 • Od: 4.5.2010 • Prispevkov: 53
Re: DOMAČA ŽIVAL 14.5.2010 17:38
jst mam enga psička. Ime mu je BOBII <33 je mešanc med kokoršpanijelom & šnaucerjaam. 1. majaa je biu star 1 leto. ((: drgac je pa zlo prjazn du useeh...sam psu ne mara kr ga je en ugriznu k je biu mejhn:/ psičke ma pa rd ((. pol mam pa se eno podgano...k je pa bele barve pa rdeče oči maa. (: ime ji je pa MICII <33 na zacetku k smo jo dubiil je grizla..sam smo jo pol s sestro navadle da ne grize več...tko d je zdeiii cist kuul
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: DOMAČA ŽIVAL 14.5.2010 20:45
enkrat smo se pelal h babi z autom.. kr naenkrat je mt zagledala neki zelenga na cesti. k smo ustavl smo vidl da je papagaj. biu je že čis bogi pa zmatran. čeprou sm bla stara komi 3 leta sm zatežila da ga hočm =) in tega papagaja mam še vednoo. je naaaajbolši na svetu Very Happy po muuski vedno pleše pa skos je na men.. sam na ku*ac mi gre k vedno zjutri ob šestih name prleti pa pooje xD sam drgač je pa caar. prou nekak šteka me Very Happy ime mu je pipipiko, kličm ga pa ĐIĐI. nevem zakaj. noo zj ga mam že 12 let, čeprou naj bi skobčouke živele sam 7.
ĐIĐI <3 brez njega prou nemorm hehe.. Cool
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: DOMAČA ŽIVAL 23.5.2010 18:58
mi pa mamo 3 pse: nemško ovčarko, škotskega ovčarja in maltežanko. In tri konje - žrebičko bomo u kratkem prodali. in dve mački. (:
usi se med sabo razumejo in ni problema. živimo pa na podeželju.
Re: DOMAČA ŽIVAL 23.5.2010 21:55
Jst mam enga zajčka, ime mu je Muni. On je skos spuščen po dnevni sobi, pa po kuhni.. kable mamo zaščitene da jih ne pregrizne.. najrajš je brikete. obožuje pa tut čokolado, ampak kr ni lih najbl zdrava, je dobi vsako jutro pou koščka.. tko je zj že tok navajn, da vsako jutro kuj k pru pride u kuhno, gre kr do predala kjer je čokolada, se postav na dve tačke, pa čaka.xD Mamo sicr stanovanje, ampak ga mamo tok radi, da tok lepo skrbimo zan, da ga mamo že 10 let, čeprov te hišni zajčki menda žvijo mn časa.. V kletki ma žagovino, k jo menjamo vsakič k je treba.. Včasih kdr je potrebn se pa sprav tut na mojo bivšo plišasto igračo v obliki zajčka, k jo ma zj kr u dnevni..Very Happy sm mu jo podarila.xD
Mamo pa še 2 papagaja-nimfi, pa eno skobčevko.. nimfi: Piki pa Jaka; Skobčevka: Kepica. Zadne 2 leti jim mau primankuje družbe, k so se preveč navadl sobe v kero zadne 2 leti prhaja sestra sam za vikende.. Drgač pa za njih skrbimo navadn.. v kletki majo časopisni papir, k ga menjamo vsakič k je treba, jejo semena v različnih oblikah, pa včas jim damo v posebno banico, da se mau skopajo, majo vodo za pit.. itd..
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: DOMAČA ŽIVAL 25.5.2010 19:07
No jest mam pa psa oz. psičko k ji je ime šiva je angleški buldog tak mjhn pa usi se jo bujijo sam uresnic je pa ona boječka" se boji sesalca tepiha stopnic.. itd.. ful je luštkana pa rada hod na douge sprehode tko da k pride dam se sam uležee..
poj mam mačkico Muni je pa že stara pa sm jo dobla k sm bla stara 4-5 let je ful prjazna pa ni taka kokr eni mački k sam jest hočjo xDučash me zjutri zbudi tko da men tko čis mal s tačko po nosu pa da jo vn spustim..
poj mam pa u klet tm kj krumpir 2 pajka k sta ugromna pa sama sta se naselila.. Michael pa Jordan sam zj sta ze crknla in so tamali mladiči ud niju ..
toj pa to =)
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: DOMAČA ŽIVAL 25.5.2010 21:10
o ja kuža.... Razz Enga kuža:Penga mešanca....^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.