Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...?

<< | 1 | 2 | 3 | 4
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 16.5.2010 17:50
Na srečo ne prenesm pogleda na kri. Če ne bi bla tok občutljiva, bi ziher se. Pa ne zdej. Lansklet sm mela en čist tak obdobje ko sm mela totaln kolaps, use se mi je zrušl in sm res bla ful depresivna. Ampak rezala se pa nism. Pa sm velikrat pomislna, ampak na srečo nikol do tega ni pršlo. Uspel mi je nekak se skopat iz depresije. Ko so starši opazl da neki ni ok, so mi hotl na vsak način pomagat ampak nekak jim ni uspeval. Pol so mi pa psa kupl. In takrt sm začela spet normalno žvet Smile

Drgač pa jst ko vidm kri (svojo), me začne kr zebst pa slabo mi rata. Hja, smotan, pa kaj nej. Še bl pa ne prenesm injekcij al pa kej tazga; že u filmih kkšnih ko je kej tazga morm stran pogledat, ker se mi tok gnus, da gre neki u žilo in jo predre in bjaak Shocked Pa kri pa use une infekcije ko ti lohka ratajo. Gnus se mi pač. Na srečo Razz
DzoNiii • Od: 28.2.2010 • Prispevkov: 8
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 17.5.2010 18:09
Jest osebno se tepu še nism.

Sm pa neki stvari razbou od razočaranja/jeze/žalosti.. Very Happy
ninaa93 • Od: 28.6.2009 • Prispevkov: 3
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 17.5.2010 21:15
rezanje je glupo,neumno,bolano (: to je iskanje pozornosti..k se oseba počut osamljeno k bi najraj zginla is sveta.. vem poznam občutk tut js sm se rezala.. ampak to je bolano.. en predlog.. če se režš zrt KAKRŠNEGAKOLI razloga-najd si psihijatra al pa starejšo osebo keri zaupaš in se z njo loh o tem pogovarjaš.. in tisti k osebo k se reže pr temu obsojajo in jih zrt tega zavračajo pa se nevem kok norčujejo iz njih tega pač nerazumejo.. js vem teško je bla sm v tem obdobju .. v enmu letu se mi sesu svet..padla sm 8 razred, z nobenim frendom se nism štekala, starca sta mi šla narazn , fnt me je po 1 letu pustu kr tko k se mu ni dal več.. ampak rezanje ni rešitev.. rezanje je sam ena bedna iluzija k ti use skp olajša za 5-10 min.. ampak noben niti družina niti prjatli še NAJMN pa fnt ni vredn tega.. k se ti sesuje svet ga pač nekak probaš sestavt nazaj.. u žiulenju so vzponi in padci in za džjm VEDNO posije sonce.. pa tut če je to čez 3-4 leta.. enkrat pridejo bolši časi in pol se seveda spet pojaujo uni k bi se najraj ubou.. ampak use punce in izjemoma tut fanti.. k si hočte uzet lajf pa furat safr.. pomislte da ni usm useen za vs čeprou učasih tko zgleda in ni vedno use tok u ku*rcu kokr deluje in kokr se use zdi na prvi pogled.. k začneš počas rešvt probleme je ful teško ampak k ti rata rešt en problem ti je to zagon da rešujš druk problem.. in nakoncu osebo to tok ojača da zna rešt usak problem in se vedno skople vn iz žalosti.. zapomnte si.. kar vs ne ubije vs "otrdi" ..

pamet u glavo.. ni use tok črno kokr se zdi na začetku k se ti use podre (:
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 17.5.2010 21:20
nism se še nikol... mam pa učas take trenutke k bi se najraj zarezu u roko z žiletom... sam pol pa pomislm kua bi moja rekla na to pa tkoj prekinem... drgač pa enako kokr DzoNiii, sm že ene par glažou pa talerjev razbu od žalosti pa jeze... =)

najbolš je pa se dobr dobr zjokat xD (ne res, pomaga Wink), al pa u fitnes it pa na boksarsko vrečo d sprauš to jezo iz sebe. vreča je najbolš za tiste trenutke ko te punca/fant prevara al te pa pusti pa si zamislš d je to ona/on pa ga sam pretepeš ko nemočno bitje xD. (ne zdej mislt d sm nasiln, glih obratno Smile).
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 17.5.2010 21:23
Boris pravi:
nism se še nikol... mam pa učas take trenutke k bi se najraj zarezu u roko z žiletom... sam pol pa pomislm kua bi moja rekla na to pa tkoj prekinem... drgač pa enako kokr DzoNiii, sm že ene par glažou pa talerjev razbu od žalosti pa jeze... =)

najbolš je pa se dobr dobr zjokat xD (ne res, pomaga Wink), al pa u fitnes it pa na boksarsko vrečo d sprauš to jezo iz sebe. vreča je najbolš za tiste trenutke ko te punca/fant prevara al te pa pusti pa si zamislš d je to ona/on pa ga sam pretepeš ko nemočno bitje xD. (ne zdej mislt d sm nasiln, glih obratno Smile).

res je boksna vreka pomaga sam ne vedno.... rezala sm se .... in lajf bi si kmal uzela...sam foter je pol u mojo sobo kamero dal ... Mad .. in psihologa mi poskrbel....
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 21.5.2010 17:16
js sm se ja. pa se ne mislm več.

Nazadnje urejal/a to.sem.jaz 22.5.2010 21:26; skupaj popravljeno 1 krat
wnbbobmarley • Od: 22.5.2010 • Prispevkov: 9
Re: Ste se kdaj rezali zaradi ljubezni, frendov, familije...? 22.5.2010 19:15
budaleeeeeeeeeeeeeeeeee

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.