heeeelp!! frendica-:(

myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
heeeelp!! frendica-:( 14.5.2010 17:46
heej-!
prosim pomagajtee

jas imam 4 bff. ampak se ena nekoliko ne druž z mano.
ko sva sami se sploh nč ne pogovarajava.čizZt tih sva,k nobena nima kaj za povedat..js pa tut nwm kaj naj ji rečem.
kr ko jo kaj uprašam mi odgovori ful na izi..no pač npr. ne.. sam nč ne povee.
sploh mi ne zaupa več!!!!!!!!!
Sad
z drugimi se družimo..in ko njih vidim skupi se skos neki pogovarjajoo ko sm pa js zran pa so use tih!!
in ko se je razžla z fantom..sm zvedla zadna..komi čez 3 tedne..pa še to ne od nje!!
čisto nič mi ne pove!
če jo uprašam že vem odgovor :nič ni narobe & nism ti zamerva..
pogovarja se tud z sovražnicami( u bistvu so ble skregane in ji zaupa)..in ji več zaupa k men..
men sploh nee.!!!!

in ko vprašam druge 3 bff . mi use rečejo da ni res,d se men tko sm zdi!
samo se mi nee!
enkrat sm ji rekla če greva v šoping.. a ni želela, zto sm rekla drugi,.. in ona ni vedla d bom js tut šla. ampak sm jo pol vidlla v šoppingu z eno drugo!! meni je reklaa.še tisti dan da gre na rojstni dan.. ampak ni šlaaaa...!!!!!!!!!!!!!!

kaj naj nardiiim?!
a mi lohka gdu pomaga??
prosm.!
nočem je izgubit kr je res vredu.. smo..ni več isto kot jer blo učash!!

pomagite!!!!!!! PROSIIM Sad Sad Sad Sad Sad
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: heeeelp!! frendica-:( 14.5.2010 17:54
mah.. ni ureduu če ti to dela =/ sploh ni vredna tvojga prjatlstvaa. mjbi si kej narobe nardila, sam če je tvoja "bff" bi se s tabo pogoworila in bi skp rešile problem. nwm noo.. če si jo že uprašala kaj je pa ti je rekla da je use ql je res mauu bedna frendica. js mam eno najbolšo prjatlco in mi je več kokr ush miljon frendic. vedno mi pove kaj je narobe, js njej. vem za use njene probleme itd.. nikol se še ni zgudil da bi me ignorerala pa mi nebi zaupala. vedno sva se pogovorile =) js mislm da pust take prjatlcee pa si najd eno k bo res tvoja NAJBOLŠA. ampak takih ne najdš čez noč... <3
usoo srečo Very Happy
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: heeeelp!! frendica-:( 14.5.2010 20:55
soonck pravi:
mah.. ni ureduu če ti to dela =/ sploh ni vredna tvojga prjatlstvaa. mjbi si kej narobe nardila, sam če je tvoja "bff" bi se s tabo pogoworila in bi skp rešile problem. nwm noo.. če si jo že uprašala kaj je pa ti je rekla da je use ql je res mauu bedna frendica. js mam eno najbolšo prjatlco in mi je več kokr ush miljon frendic. vedno mi pove kaj je narobe, js njej. vem za use njene probleme itd.. nikol se še ni zgudil da bi me ignorerala pa mi nebi zaupala. vedno sva se pogovorile =) js mislm da pust take prjatlcee pa si najd eno k bo res tvoja NAJBOLŠA. ampak takih ne najdš čez noč... <3
usoo srečo Very Happy

hej ej sonck.. huaLLa ti..!.. ti si prav sončk! Smile
Wink
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: heeeelp!! frendica-:( 15.5.2010 21:21
Kolikor jaz dojemam ženski svet, so (ste?) ženske med puberteto nekoliko nestabilne za prijateljstvo.
Re: heeeelp!! frendica-:( 15.5.2010 21:40
ej ti rakuun to pa sploh ni res Very Happy js mam najbolšoo frendico že 1o let. še nikol se nisva skregale na pouuno. če sva že kj mele, sva se tkoj pogoworile in je blo ql (: na ku*ac mi pa grejo une k so neki "high" pa majo usak dan "BFF". Rolling Eyes kr neki.. polulam se na te.. noo ja. usak ma svoj lajf. kokr usakmu paše. vem sam, d je res lepo met eno osebo k ji loh use poveš, te razume, ti pomaga.. js sm res srečnaa da jo mam k je naaaaajbolša prjatlca. <3
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: heeeelp!! frendica-:( 15.5.2010 22:27
@ soonck

mislm da je mislil na prijateljstvo fant - punca Smile če ni naj me popravi Smile
Re: heeeelp!! frendica-:( 15.5.2010 22:35
aja noo ups Embarassed .. čeprou nima to mislm d nubene veze. če si dobr prjatu, si dobr prjatu. bl je prublem u tipih. sploh ne znajo met punce radi... Rolling Eyes sam sexsexsex. za popi*dit. zlooo mau je tipou k majo punco iskreno radi. =/
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: heeeelp!! frendica-:( 15.5.2010 22:52
soonck pravi:
bl je prublem u tipih. sploh ne znajo met punce radi... Rolling Eyes sam sexsexsex. za popi*dit. zlooo mau je tipou k majo punco iskreno radi. =/

Se ne strinjam Wink so tudi taki k jim ni sam do sexa. verjemi sem en izmed teh in jih poznam se kr precej takih Wink drug problem je k nas pa punce take izkoriscajo in pol smo mi na slabsem in vcasih pride tud do tega da se raj ne navezemo na nobeno in mamo mir s tem Smile

But let's stay on topic here Wink
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: heeeelp!! frendica-:( 15.5.2010 23:35
soonck pravi:
aja noo ups Embarassed .. čeprou nima to mislm d nubene veze. če si dobr prjatu, si dobr prjatu. bl je prublem u tipih. sploh ne znajo met punce radi... Rolling Eyes sam sexsexsex. za popi*dit. zlooo mau je tipou k majo punco iskreno radi. =/

ja pa kva še no....

jst eno frendico neki prašam....pa ji uprašane ni ugajou a veš kvaj rekla....drugi frendiici je rekla" a grewa pu čokolado" halooo Razz....pa maš ti kle iskrega fanta frenda....Very Happy čes zaštekala Razz
Re: heeeelp!! frendica-:( 15.5.2010 23:41
ja sj vem d je težkoo najdt tipa (iskrenga prjatla). sam če te ma rd p to, je tut loh. poznam primer =)
noo, me veseli d ste tut taki tipi. rabmo takee! Very Happy js do zj nism še najdla tazga...
mucek • Od: 25.1.2010 • Prispevkov: 22
Re: heeeelp!! frendica-:( 16.5.2010 13:22
Js sm se a z bs-ico full šteku pa use zdj se je pa kr nekej zzačela odaljevat od mene pa tut ne zaupa mi ne več, po tistem k sm ji povedu d sm biu vanjo tko d pomojem pa un prov k je napisu d set punce nestabiln za prijatelstvo s fanti u teh letih ...
p.s.
zarad takih iskušen k ti bf-ica največ pomen pol te pa kr tko ignorira pa pogovor ni obojestranski p to... se tipi nočjo več navezvat ko na frendice...
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: heeeelp!! frendica-:( 16.5.2010 14:48
..če ti ne zaupa jo najprei upraš zka se sploh noče pogovarjat..mogoče si kej tazga nardila al pa kej...pa itak ku boš bla starejša boš nove prjatle spoznavala tku da se ne sekerei preveč..;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.