Prenosnik..

<< | 1 | 2
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: Prenosnik.. 27.4.2010 21:02
tenx vsem..

pa lahko mi kake linke pošlete od prenosnikov, ki se vam zdijo dobri al pa jih mate..
ker moram čimprej nabavit prenosnik.. :/ Smile
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Prenosnik.. 27.4.2010 22:18
Rocafella pravi:
jaz mam hp probook 4510s pa sem ful zadovolna z njim.. tud nasplošno so vredu vsi od hp-ja.. mal je dražji, nevem sicer točno kolko ker sem ga dobla po ful znižani ceni in je te prišel okrog 500 €

jst ma HP probook 4515
FUL ZADOVOLNA Wink
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Prenosnik.. 28.4.2010 9:23
NothingYours pravi:
tenx vsem..

pa lahko mi kake linke pošlete od prenosnikov, ki se vam zdijo dobri al pa jih mate..
kok pa kei mislš odštet zanj? napiš, pa bomo kašnga prlepl, lahko pa že po mnenjih pogledaš kok je ker pa kerga se bol splača =)
anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
Re: Prenosnik.. 28.4.2010 9:33
AMM.. jaz imam DELL.

sicer pa imam en nasvet za vas: ko imate comp na elektriki vam svetujem, da baterijo ven vzamete, ker ni dobro za baterijo, ko pa jo želite napolnit, jo napounite, ko ne uporabljete compa.
HF*
Re: Prenosnik.. 28.4.2010 11:17
Boris pravi:
NothingYours pravi:
tenx vsem..

kok pa kei mislš odštet zanj? napiš, pa bomo kašnga prlepl, lahko pa že po mnenjih pogledaš kok je ker pa kerga se bol splača =)

hmm..nwm..kakih 800-900€.. več ne..
rada pa bi da bi bil kvalititen, da se ne bi že po nekem kratek času pokvaru..
drugače pa bi to mela za sql pa pol za film gledat, msn, itd.
ne rabim pa bit neki feejst vrhunski..
pa niti apple, k plačaš sam firmo..bv..

tak da prosim za pomoč..
drugače pa denar že mam, sam še za comp se moram odločit.
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Prenosnik.. 28.4.2010 12:37
[povezava]

980€, dodaš 80€ pa maš odličn prenosnik. intel i5 430m, 500 gb placa, 4gb rama za tiste k se nekolko weč spoznajo Very Happy xD

za ''pokvarljivost'' xD, ne, to maš pa itak že garancijo uklučeno no3 Wink
Re: Prenosnik.. 28.4.2010 15:06
tudi ta ni slab..tenx..
če še mogoče kakega vidiš kje, mi pošli link.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.