bele boleče bulice??! HELP!• bibabuh
• Od: 12.11.2009
bele boleče bulice??! HELP!
25.4.2010 20:14
hej hej..mam en upršanje..na splovilu v predelu nožnice sem dobila neke bele pikice k izgledajo kot mazolj in če stisneš priteče gnoj..grozno bołijo..in še posebaj sedej ko imam menstruacijo(2.dan) zelo ečejo..posledicno pečejo tudi če grem urinirati(na wc..veste kaj mislim)dobiła pa semjih tm okoli 5-4 dni predmenstruacijo..še nikolipoporejjih nisem dobila..ponavadi sem dobila sam 2-3 mazołjčka na splovilu(vem fujj :S) ki so po 2 dneh izginili..to sedaj pa je nekaj novegaa..je možno da če ti jo fant "poliže" (moj fant ima probleme s kožo na obrazu...mazoljevost in akne :S) da te s tem lahko okuži s takimi bołečimi belimi gnojnimi bulicamii :S:S..?..moram povedati da se mi je ob vhodu v nožnico naredila neka rzpoka ki peče in je iz nje tekel tudi gnoj na začatkuna koncu pasamo še prozorna lepljiva tekočina :S:S..ta rzpoka pečee..ob njej se mi je je pojavil kot neksirčekkot skutica..in naj povem da na začetku sem imelato rzpoko nato pa so se mi pojavilebulice..rzpoko sem dobila6 dni pred menstruacijo :S:S...zanima me če je imela katera kdaj podobne probleme? če kaj este kaj bi to lahko bilo? ...jaz summ vnetje nožnicee smonisem prepričana..naj pa povem da te bulicevčasih tudi srbijo :S:S:S* odločila sem se da bom ta teden tudi odšla po nasvet h svoji osebni zdravnici..da jo povprašam o tem..in še nekaj nevemkako naj fantu rzložim da sem dobila takšne bulicee :S:S kajče mevprša od česa..?saj še sma nevem od česa to pride :S:S...in še eno vpršanje ałi katera pozna kakšno dobro ginekologinjo v ljubljani ali kranju?..hwała vm že unprej za krkšnekol odgovore s čimer kol boste zelo pomagałe*
• BuBu
• Od: 25.3.2009
Re: bele boleče bulice??! HELP!
25.4.2010 21:57
ma nimam pojma..sam weš lah je reakcija pr menstri in bo zginl.. drgač pa ja zdraunica al pa ginekologinja. za naslowe pa na netu poglej ;D uso srečo ;*
• bibabuh
• Od: 12.11.2009
Re: bele boleče bulice??! HELP!
25.4.2010 23:08
BuBu pravi:ma nimam pojma..sam weš lah je reakcija pr menstri in bo zginl.. drgač pa ja zdraunica al pa ginekologinja. za naslowe pa na netu poglej ;D uso srečo ;*
d bi bla reakcija pr menstri an..je ful tko čudn ann k v 4 letih ud kr jomam še nikol ni blo tko..mislmm faq an ful bołi -.-'pa pečee... res nevem..jaz naslove sm pana netu gledala sm kr neki vn vrže s5 za te ginekologinje -.-' |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.