Zeeelo zapleten odnos• Trish
• Od: 2.12.2008
Zeeelo zapleten odnos
8.12.2008 17:58
Okej, js mam en problem.
Pač js sm pred dvemi leti hudila z enim tipom pa sva ful tko pač kunčala pa spet zčela pa to..in pač enkrt umes k sva končala je njegou frend ful tko po msnju men nek in nvem zgleda d je mislu d sva mutila. In pol sm pač čz približn en tedn spet začela z unim tipom in mi je ta njegou frend ful zameru pa to.. ampk to je blu kr nek časa nzaj sam ta frend oz. ga bom poimenovala J je pa skoz nek name padu pa tut drugi so mi rekli d je sigurn vame pa to. No in pol, k smo na začetk tga šolskega leta šli s šolo na pohorje smo mele z frendicami neko stavo d dubim js J in sm ga pol nek pustila pozdravt pa to. In k smo pršli iz Pohorja je on nek tm men po msnju spet in sva začela mutt sam ta stava je pa že tkrt odpadla sam midva sva mutila in js nism misnla resno k nevem nism bla vanga (TKRT) in sm mu rekla d bolš de ostanva frenda in je blu use ok. Čeprou mi je žou full z to kar sm rekla. Sam pol čz en mesc sm pa js zčela padt na njega in sva zčela iz moje strani res mutt in sva tut po msnju pa po smsjih mua pa to si pošiljla k vidla se itk nisva k so ble počitnce sam gdaj pa gdaj no k so meli trening.In pol k je en dan pršlu du tega č bi mela midva kej sva ugutuvila d bi mela oba sam on je reku d more premislt k je pred kratkim hodu z eno iz LJ in d ji je ublubu d č se še kej vidsta d bosta spet začela in d umes ne sme nuben od njiju met tipice oz. tipa. In pol pač pride on po nekmu času in reče d bolš d ustanva frenda. Ampk js sm bla pa tkrt vanga in mi je blo full uno in nevem kukr d bi se mi maščevau pa nevem no.No in pol sm pa js pa moja frendica en dan nek kao d mamo tipe pa nevem kaj pa je biu ful lubusumn pa to ma sej pol smo mu n koncu povedle d ni res. In pol je pršla sreda k so šli oni s klubom smučat in pol zvečer k je pršu n msn mi reče nek č že vem in js sam unu kaj in je reku d ni nč d se **** in je blu ok sam pol pa nsledni dan u šoli zvem d on hodi zdej s eno tipico tm in pol sm mu rekla d tnx k se mi je lagau in nvem pač tok ud frenda in to in je on full tm d mu je žou d noče d sva skregna in nvem kaj. No pol je biu u petk ples pa sva se menla po msnju in sm rekla d č bi on šou z mojo frendo plest k ona ful če pa to in je reku d sam č js pridm n ples in pol sm pač privolila..No pol k je biu ples sm bla tm in je pršu du mene č grem plest in sm pač šla in sm rekla d zkua če on mene **** k hodi s to k pač on nikol ni kr čez noč zčeu z nubeno in pol je on reku d on noče nubenga **** in d edinu kar čm js je d ju čm dat narazn in mi je ful dopi**** in sm se obrnla in šla in pol sm mu u soboto rekla d kaj on kr nek tm in d mu ful zmerm k je tu reku in pol sm pač na koncu mu dala še eno šanso. No pol sm bla pa u nedeljo pr moji sestrični k je ud njega sošolka in pol je pršlu du tega d je rekla d se je menla z njim u petk in je reku d sploh ne hodi z njo z res. In pol k sm šla domou sm mu poslala sms d sva kunčala k sm use zvedla in pol mi je puslau sms nzaj d kaj sm zvedla in k mu pol nism udpisla me je klicu in d se bova u šoli pumenla pa to.. in pol sm pršla n msn in je reku d on se ful neb kregu in d mu je ful žou k se je tkrt unu zlagau ampk zdej pa on res hodi z njo in d si bo kej nredu k ma poun kufr tga lajfa in d njemu ful mankm js u lajfu z frendo in to in pol sm mu rekla d se bova u šoli pomenla in sm mu dala zadno šanso. No in pol k je miniu en tend sve se glih z frendico menle d se je ful spremenu odkar hodi s to tipico in pač pol sm mu po msnju rekla d je čizz drug člouk in d nej razmisli in pol se je ful nek tm razpi*** in sva se nasledni dan ful kregala in še dobr d se je moja sestrična menla z njim in mu je svetovala k drgač bi si tipo kej nredu. In pač pol sva se pobotla in to. No naslednu dan sm se menla z mojo sestrično in je rekla d po njenu oba čutva nek več k frenda sam pač on mi po eni strani vrača. No in u šoli me tut ful **** pa nek tm in pol sva se dns menla spet po msnju in sm rekla d pridm n trening jih gledt in pol on ma ne dej no plis pa itk nimš nobenga z gledt pol sm rekla ja pa bom gledla koga druzga č tebe nesmem XD no sam pol sm rekla d mam itk js svojga tipa in on ful tistuu koga pa plissss povejj pa to:S ampk sej ga nimm ne sam nvem js sm vanga ampk nvem zkaj on dela take men č ma tipico _________________ True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget! <3 • Funky
• Od: 11.12.2008
Re: Zeeelo zapleten odnos
11.12.2008 3:41
am moški majo en svoj ego.pač kao oni niso tok čustveni pa te vrjante.lej ponavad ampak ponavad to užge da se ne trudš preveč zanga.pač tko nared da nej se on zate podrut magar mu zažel srečo pr tem in onem.pa boš edin tko vidla kok mu je do tebe. kaj češ stalno dvomt k je brezveze.al pa ga vpraši kar te zanima.srečno
• fromsaratotheworld
• Od: 17.12.2008
17.12.2008 14:37
Tipi ponavat sami nwejo ka hočejo in pol se dogajajo te čudne stvari.Mogoč bi se res mogla mal stran odmaknt in bi vidla, da bo najbrš začeu iskat tvojo pozornost. • Trish
17.12.2008 20:59
Heeh, sej sm se pa je tkoj uno..Sam res nevem kaj čuti do koga k skuz uno nek za mano pa se skregva nek kao z zmer pa mi pride čez 3 dni č se pobotva :S Nevem kaj mu je sej ma tipico :S • fromsaratotheworld
17.12.2008 21:30
tip bi najbrš rajš meu tebe pa nwe kak bi ti to pokazu in zto to dela.:S
• Trish
17.12.2008 22:15
Sam .. zandč sva se nek menla pa je reku d je prespau in d ni vame in d nisva z skup.
Mi pliss poveš kaj nej nrdim? • fromsaratotheworld
18.12.2008 16:49
jah..to je možno, da je res po drugi strani pa si mogoče..nwem..na kak način ranla njegou ponos al pa bilokaj in zdj iz enga razloga "laže".in zavrača..in te hoče prizadet..jst tipou ne razumem in prau malokrat jih lahko ugotoviš ka mislijo tam notr k majo uno nihovo utekočinjeno slamo u glavi..učas tut eno čutmo pa drugo rečemo..useno bi ga lahko mal na "hladno" dala pa bi vidla kaj bo delau..meni recimo je tip reku d je use z mano brezvezno pol pa je meni frendica rekla d je njegova kolegica slišala od njega pa njegouga frenda d govori d sm mu kul..kr nekj no.morš ga mal skužit. • Trish
20.12.2008 15:12
Ej tnnx ful k mi pomagaš (:
Pa ej smo mel pless učer pa pol se mi je nek zmešlu pa sm zginla in pol je zvedu d sm šla nek ke na hrib in to in baje d je biu ceu poun souznih oči pa tko :S Sam itk se je pa tm na plesu ceu čas nek muckau z njegovo.. _________________ True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget! <3 • fromsaratotheworld
20.12.2008 15:28
mogoč te je skušu nardit lubosumno..al je pač hotu videt kak se boš odzvala..če te bo bolel...
• thegirl
• Od: 28.12.2008
29.12.2008 19:26
jaz mam en drugačen problem..in res nevem kaj nardit..
s fantom sva skupaj že 1 leto..jazt pa že od samega začetka razmišljam skoz na drugega.. že os samega začetka nisem vedla al naj sem s tem tipom al ne.. pa sm se navsezadnje odločla da ja,ker nisem hotla zafkrnit vsega zaradi enega ki mi je všeč ne.. ampak sm kasneje ugotovila,da mi ni sam všeč.. pač sva se ful zaštekala..vsak dan sva klepetala po msnju..v šoli sva se vedno spogledovala pa pozdravljala..kakšen krat tudi rekla kakšno.. pisal mi je vsak dan.. in jaz sem se zelo navezala na njega..seveda sem vse to prikrila mojemu fantu,ker da bi to zvedu..ne bi bilo glih prijetno bila sem že na robu ko nisem vedla kaj nardit..pustila sem fanta..pa se je začel jokat pa nevem kaj vse..pa nisem vedla kaj nardit :s in sem se vrnila nazaj k njemu.. sej ga imam rada..vendar ga ne ljubim ! vsaj ne več .. mogoče sem ga ljubla..ampak mi je ta drugi tip ceu čas v misih..hudo mi je fuul ! še večji problem je pa da.. mi vsi govorijo da sem temu drugemu všeč..da se vidi pa to,da mu ni vseeno zame in vse to :/ jaz pa nevem kaj nardit.. enostavno nisem dovolj močna da bi pustila fanta zaradi njega.. zakaj ne ? a vsak dan si domišljam kako bi blo z tem drugim tipom in sem vedno nasmejana ko govorim o njemu..govorijo mi da sem zaljubljena v tega drugega in kaj da delam še vedno s tem..ampak js še vedno vztrajam:S zakaj? mislim,da se bojim,da bom samo še bolj trpela..če me ta drugi ne bo hotel.. kaj da nardim?:O mi lahko kdo svetuje prosim kolegica mi je reku,da naj ga pustim in da naj poslušam srce in vem,da srce vodi k temu drugemo fantu..ampak še vedno stojim na isti točki :/ bojim se da bi trpel fant zaradi mene.. .. in še vedno po enem letu si pišem skoraj vsak danz njim in sem zaradi njega skoraj vsak dan slabe volje in žalostna.. joj :S prau sovražim se zaradi tega :// ker vem da si moj fant se zasluži tega :S • Nusii
29.12.2008 20:33
Sorii sam js nč ne zastopm k je tok***** pa usga tk da ti ne morm pomagat!!!
• cebelca14
• Od: 13.12.2008
29.12.2008 23:11
thegirl pravi:jaz mam en drugačen problem..in res nevem kaj nardit..
s fantom sva skupaj že 1 leto..jazt pa že od samega začetka razmišljam skoz na drugega.. že os samega začetka nisem vedla al naj sem s tem tipom al ne.. pa sm se navsezadnje odločla da ja,ker nisem hotla zafkrnit vsega zaradi enega ki mi je všeč ne.. ampak sm kasneje ugotovila,da mi ni sam všeč.. pač sva se ful zaštekala..vsak dan sva klepetala po msnju..v šoli sva se vedno spogledovala pa pozdravljala..kakšen krat tudi rekla kakšno.. pisal mi je vsak dan.. in jaz sem se zelo navezala na njega..seveda sem vse to prikrila mojemu fantu,ker da bi to zvedu..ne bi bilo glih prijetno bila sem že na robu ko nisem vedla kaj nardit..pustila sem fanta..pa se je začel jokat pa nevem kaj vse..pa nisem vedla kaj nardit :s in sem se vrnila nazaj k njemu.. sej ga imam rada..vendar ga ne ljubim ! vsaj ne več .. mogoče sem ga ljubla..ampak mi je ta drugi tip ceu čas v misih..hudo mi je fuul ! še večji problem je pa da.. mi vsi govorijo da sem temu drugemu všeč..da se vidi pa to,da mu ni vseeno zame in vse to :/ jaz pa nevem kaj nardit.. enostavno nisem dovolj močna da bi pustila fanta zaradi njega.. zakaj ne ? a vsak dan si domišljam kako bi blo z tem drugim tipom in sem vedno nasmejana ko govorim o njemu..govorijo mi da sem zaljubljena v tega drugega in kaj da delam še vedno s tem..ampak js še vedno vztrajam:S zakaj? mislim,da se bojim,da bom samo še bolj trpela..če me ta drugi ne bo hotel.. kaj da nardim?:O mi lahko kdo svetuje prosim kolegica mi je reku,da naj ga pustim in da naj poslušam srce in vem,da srce vodi k temu drugemo fantu..ampak še vedno stojim na isti točki :/ bojim se da bi trpel fant zaradi mene.. .. in še vedno po enem letu si pišem skoraj vsak danz njim in sem zaradi njega skoraj vsak dan slabe volje in žalostna.. joj :S prau sovražim se zaradi tega :// ker vem da si moj fant se zasluži tega :S ojej boga tole je pa hudo.. kok se boš vn s tega spravla ne vem sam lahk ti probamo pomagat. lej ful nepravično je da maš fanta če ga nimaš rada... sj vem da ti je ful žau k ga boš ranla pa use sam lej a ni useen bolš da ga prej pustiš k pa da ga ne vem še en let vlečeš pa mu pol rečeš da je konc...? pa tko lepo ga pust k mu bo ful hudo... mislim ne sms al pa msn.. na to niti ne pomisl.. če ti je kdaj kj pomenu mu ne tega nardit. pa pol s temu tadrugmu še tut počaki.. vsej mesec. k če ne bojo usi misnl ker kreten je da si ga skos okrog prnašala... tko da res pust ga pa mu ne tega delat k bo še sam hujš... pol pa en mesnc al pa kej počaki pa pol uživi s temu.. sam da ti ne bo žau. to je use kar ti lahk pomagam nč velik upam pa da bo useen okej velik sreče _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • thegirl
30.12.2008 1:31
cebelca14 pravi:
thegirl pravi:
s fantom sva skupaj že 1 leto..jazt pa že od samega začetka razmišljam skoz na drugega.. že os samega začetka nisem vedla al naj sem s tem tipom al ne.. pa sm se navsezadnje odločla da ja,ker nisem hotla zafkrnit vsega zaradi enega ki mi je všeč ne.. ampak sm kasneje ugotovila,da mi ni sam všeč.. pač sva se ful zaštekala..vsak dan sva klepetala po msnju..v šoli sva se vedno spogledovala pa pozdravljala..kakšen krat tudi rekla kakšno.. pisal mi je vsak dan.. in jaz sem se zelo navezala na njega..seveda sem vse to prikrila mojemu fantu,ker da bi to zvedu..ne bi bilo glih prijetno bila sem že na robu ko nisem vedla kaj nardit..pustila sem fanta..pa se je začel jokat pa nevem kaj vse..pa nisem vedla kaj nardit :s in sem se vrnila nazaj k njemu.. sej ga imam rada..vendar ga ne ljubim ! vsaj ne več .. mogoče sem ga ljubla..ampak mi je ta drugi tip ceu čas v misih..hudo mi je fuul ! še večji problem je pa da.. mi vsi govorijo da sem temu drugemu všeč..da se vidi pa to,da mu ni vseeno zame in vse to :/ jaz pa nevem kaj nardit.. enostavno nisem dovolj močna da bi pustila fanta zaradi njega.. zakaj ne ? a vsak dan si domišljam kako bi blo z tem drugim tipom in sem vedno nasmejana ko govorim o njemu..govorijo mi da sem zaljubljena v tega drugega in kaj da delam še vedno s tem..ampak js še vedno vztrajam:S zakaj? mislim,da se bojim,da bom samo še bolj trpela..če me ta drugi ne bo hotel.. kaj da nardim?:O mi lahko kdo svetuje prosim kolegica mi je reku,da naj ga pustim in da naj poslušam srce in vem,da srce vodi k temu drugemo fantu..ampak še vedno stojim na isti točki :/ bojim se da bi trpel fant zaradi mene.. .. in še vedno po enem letu si pišem skoraj vsak danz njim in sem zaradi njega skoraj vsak dan slabe volje in žalostna.. joj :S prau sovražim se zaradi tega :// ker vem da si moj fant se zasluži tega :S ojej boga tole je pa hudo.. kok se boš vn s tega spravla ne vem sam lahk ti probamo pomagat. lej ful nepravično je da maš fanta če ga nimaš rada... sj vem da ti je ful žau k ga boš ranla pa use sam lej a ni useen bolš da ga prej pustiš k pa da ga ne vem še en let vlečeš pa mu pol rečeš da je konc...? pa tko lepo ga pust k mu bo ful hudo... mislim ne sms al pa msn.. na to niti ne pomisl.. če ti je kdaj kj pomenu mu ne tega nardit. pa pol s temu tadrugmu še tut počaki.. vsej mesec. k če ne bojo usi misnl ker kreten je da si ga skos okrog prnašala... tko da res pust ga pa mu ne tega delat k bo še sam hujš... pol pa en mesnc al pa kej počaki pa pol uživi s temu.. sam da ti ne bo žau. to je use kar ti lahk pomagam nč velik upam pa da bo useen okej velik sreče ej povsem se strinjam s tabo..in vem da ne delam prau..vendar mi je tako težko.. jaz pomojem si želim preko mojega fanta pozabiti tistega drugega.. nočem še 1x trpet..se bojim da bom trpela s tem fantom..oz.. da sploh ne bom z njim,ker on ne bo hotel pa to :/ sej sploh nevem kaj razmišljam :S ne najdem moči,da mu rečem konec..tip mi je grozil,da se bo ubit šel če ga pustim :/ haloo !!! sej potem bom jaz kriva vsega .. in nočem da bi trpel zaradi mene.. vedno je tako..vedno mislim na druge in ne na sebe .. :S zakaj počnem to !?? se pa strinjam s tabo in jaz bi čisto enako nekomu svetovala s takimi problemi.. tako,da resnično ti hvala ! in bom probala to nekako izvest.. samo da končajo vsi tej prazniki pa to :/ joj.. pretežko bo .. ker sva dobra prijatelja kljb temu da sva fant in punca.. in vem,da bom zgubila tudi to prijateljstvo,ko bova nehala.. zato se morem počasi na to navadit..pa še v enaki družbi sva..ful nas je kolegov pa kolegic..če končava niti se nebova mogla družit vsi skupaj zaradi njega pa to :S .. bom mogla malo začet razmiošljat nase,pa mi bo mogoče uspelo hvala še 1x • JUSTkid
• Od: 27.10.2008
2.1.2009 21:07
thegirl pravi:jaz mam en drugačen problem..in res nevem kaj nardit..
s fantom sva skupaj že 1 leto..jazt pa že od samega začetka razmišljam skoz na drugega.. že os samega začetka nisem vedla al naj sem s tem tipom al ne.. pa sm se navsezadnje odločla da ja,ker nisem hotla zafkrnit vsega zaradi enega ki mi je všeč ne.. ampak sm kasneje ugotovila,da mi ni sam všeč.. pač sva se ful zaštekala..vsak dan sva klepetala po msnju..v šoli sva se vedno spogledovala pa pozdravljala..kakšen krat tudi rekla kakšno.. pisal mi je vsak dan.. in jaz sem se zelo navezala na njega..seveda sem vse to prikrila mojemu fantu,ker da bi to zvedu..ne bi bilo glih prijetno bila sem že na robu ko nisem vedla kaj nardit..pustila sem fanta..pa se je začel jokat pa nevem kaj vse..pa nisem vedla kaj nardit :s in sem se vrnila nazaj k njemu.. sej ga imam rada..vendar ga ne ljubim ! vsaj ne več .. mogoče sem ga ljubla..ampak mi je ta drugi tip ceu čas v misih..hudo mi je fuul ! še večji problem je pa da.. mi vsi govorijo da sem temu drugemu všeč..da se vidi pa to,da mu ni vseeno zame in vse to :/ jaz pa nevem kaj nardit.. enostavno nisem dovolj močna da bi pustila fanta zaradi njega.. zakaj ne ? a vsak dan si domišljam kako bi blo z tem drugim tipom in sem vedno nasmejana ko govorim o njemu..govorijo mi da sem zaljubljena v tega drugega in kaj da delam še vedno s tem..ampak js še vedno vztrajam:S zakaj? mislim,da se bojim,da bom samo še bolj trpela..če me ta drugi ne bo hotel.. kaj da nardim?:O mi lahko kdo svetuje prosim kolegica mi je reku,da naj ga pustim in da naj poslušam srce in vem,da srce vodi k temu drugemo fantu..ampak še vedno stojim na isti točki :/ bojim se da bi trpel fant zaradi mene.. .. in še vedno po enem letu si pišem skoraj vsak danz njim in sem zaradi njega skoraj vsak dan slabe volje in žalostna.. joj :S prau sovražim se zaradi tega :// ker vem da si moj fant se zasluži tega :S Ej čist ist problem sm mela kokr ti. in pol se mi je enkrat čist strgal..in sm ful jokala.. pol sm se pa odločila da s tem škodujem seb in fantu. In sm šla do njega in mu rekla, da ni več ist kokr je blo.. da je še vedno moj prjatu in oseba k mu zaupam, ampak ni isto kokr je blo. in jokala sm zravn, on tud.. In takoj zvečer ssva šla skp vn, bla sva res dobra prjatla. in rekla sem da naj si najde kakšno dobro punco, in na začetku ni hotu, pol je pa reku da mu je ena ful ured. in da se zastop z njo.in sta se pol še bl zaštekala..in je biu spet veseu. in se mi je tud zahvalu..da sm mu pomagala. Ta drugmu sm pa povedala da mi je že doug časa ušeč, da čeprou me je strah da me bo zavrnu, da sm mu hotla to povedat.. in uglaunm..zej sva 3 leta skp. Res je to težko..ampak enkrat morš zbrat pogum.. fant si tega ne zasluž, pa ti tud ne..uso srečo. • JUSTkid
Re: A mi zna kdo povedat?
2.1.2009 21:11
Trish pravi:Okej, js mam en problem.
Pač js sm pred dvemi leti hudila z enim tipom pa sva ful tko pač kunčala pa spet zčela pa to..in pač enkrt umes k sva končala je njegou frend ful tko po msnju men nek in nvem zgleda d je mislu d sva mutila. In pol sm pač čz približn en tedn spet začela z unim tipom in mi je ta njegou frend ful zameru pa to.. ampk to je blu kr nek časa nzaj sam ta frend oz. ga bom poimenovala J je pa skoz nek name padu pa tut drugi so mi rekli d je sigurn vame pa to. No in pol, k smo na začetk tga šolskega leta šli s šolo na pohorje smo mele z frendicami neko stavo d dubim js J in sm ga pol nek pustila pozdravt pa to. In k smo pršli iz Pohorja je on nek tm men po msnju spet in sva začela mutt sam ta stava je pa že tkrt odpadla sam midva sva mutila in js nism misnla resno k nevem nism bla vanga (TKRT) in sm mu rekla d bolš de ostanva frenda in je blu use ok. Čeprou mi je žou full z to kar sm rekla. Sam pol čz en mesc sm pa js zčela padt na njega in sva zčela iz moje strani res mutt in sva tut po msnju pa po smsjih mua pa to si pošiljla k vidla se itk nisva k so ble počitnce sam gdaj pa gdaj no k so meli trening.In pol k je en dan pršlu du tega č bi mela midva kej sva ugutuvila d bi mela oba sam on je reku d more premislt k je pred kratkim hodu z eno iz LJ in d ji je ublubu d č se še kej vidsta d bosta spet začela in d umes ne sme nuben od njiju met tipice oz. tipa. In pol pač pride on po nekmu času in reče d bolš d ustanva frenda. Ampk js sm bla pa tkrt vanga in mi je blo full uno in nevem kukr d bi se mi maščevau pa nevem no.No in pol sm pa js pa moja frendica en dan nek kao d mamo tipe pa nevem kaj pa je biu ful lubusumn pa to ma sej pol smo mu n koncu povedle d ni res. In pol je pršla sreda k so šli oni s klubom smučat in pol zvečer k je pršu n msn mi reče nek č že vem in js sam unu kaj in je reku d ni nč d se **** in je blu ok sam pol pa nsledni dan u šoli zvem d on hodi zdej s eno tipico tm in pol sm mu rekla d tnx k se mi je lagau in nvem pač tok ud frenda in to in je on full tm d mu je žou d noče d sva skregna in nvem kaj. No pol je biu u petk ples pa sva se menla po msnju in sm rekla d č bi on šou z mojo frendo plest k ona ful če pa to in je reku d sam č js pridm n ples in pol sm pač privolila..No pol k je biu ples sm bla tm in je pršu du mene č grem plest in sm pač šla in sm rekla d zkua če on mene **** k hodi s to k pač on nikol ni kr čez noč zčeu z nubeno in pol je on reku d on noče nubenga **** in d edinu kar čm js je d ju čm dat narazn in mi je ful dopi**** in sm se obrnla in šla in pol sm mu u soboto rekla d kaj on kr nek tm in d mu ful zmerm k je tu reku in pol sm pač na koncu mu dala še eno šanso. No pol sm bla pa u nedeljo pr moji sestrični k je ud njega sošolka in pol je pršlu du tega d je rekla d se je menla z njim u petk in je reku d sploh ne hodi z njo z res. In pol k sm šla domou sm mu poslala sms d sva kunčala k sm use zvedla in pol mi je puslau sms nzaj d kaj sm zvedla in k mu pol nism udpisla me je klicu in d se bova u šoli pumenla pa to.. in pol sm pršla n msn in je reku d on se ful neb kregu in d mu je ful žou k se je tkrt unu zlagau ampk zdej pa on res hodi z njo in d si bo kej nredu k ma poun kufr tga lajfa in d njemu ful mankm js u lajfu z frendo in to in pol sm mu rekla d se bova u šoli pomenla in sm mu dala zadno šanso. No in pol k je miniu en tend sve se glih z frendico menle d se je ful spremenu odkar hodi s to tipico in pač pol sm mu po msnju rekla d je čizz drug člouk in d nej razmisli in pol se je ful nek tm razpi*** in sva se nasledni dan ful kregala in še dobr d se je moja sestrična menla z njim in mu je svetovala k drgač bi si tipo kej nredu. In pač pol sva se pobotla in to. No naslednu dan sm se menla z mojo sestrično in je rekla d po njenu oba čutva nek več k frenda sam pač on mi po eni strani vrača. No in u šoli me tut ful **** pa nek tm in pol sva se dns menla spet po msnju in sm rekla d pridm n trening jih gledt in pol on ma ne dej no plis pa itk nimš nobenga z gledt pol sm rekla ja pa bom gledla koga druzga č tebe nesmem XD no sam pol sm rekla d mam itk js svojga tipa in on ful tistuu koga pa plissss povejj pa to:S ampk sej ga nimm ne sam nvem js sm vanga ampk nvem zkaj on dela take men č ma tipico Jz bi na tvojm mestu šla do njega in mu rekla, da se resn zanimam zanga.. in da vem da ma punco, ampak nism mogla več zdržat. Povej mu zakaj ga maš rada..nvm jz bi rekla da si ugotovila, da si takoj bolše volje k ga vidš, da se rada pogovarjaš z njim.. in da čeprou te je strah kok bo odreagirou, da si mu pršla to povedat. Pa še to, pomoje se on teb ne maščuje..si mogoče pomislna da ima on iste skrbi kot ti? da mu ista uprašanja ne dajo miru? ..mogoče pa ist čut kokr ti. probat ni greh. in jz bi nardila to..pa uso srečo. • thegirl
5.1.2009 18:16
JUSTkid pravi:
thegirl pravi:
s fantom sva skupaj že 1 leto..jazt pa že od samega začetka razmišljam skoz na drugega.. že os samega začetka nisem vedla al naj sem s tem tipom al ne.. pa sm se navsezadnje odločla da ja,ker nisem hotla zafkrnit vsega zaradi enega ki mi je všeč ne.. ampak sm kasneje ugotovila,da mi ni sam všeč.. pač sva se ful zaštekala..vsak dan sva klepetala po msnju..v šoli sva se vedno spogledovala pa pozdravljala..kakšen krat tudi rekla kakšno.. pisal mi je vsak dan.. in jaz sem se zelo navezala na njega..seveda sem vse to prikrila mojemu fantu,ker da bi to zvedu..ne bi bilo glih prijetno bila sem že na robu ko nisem vedla kaj nardit..pustila sem fanta..pa se je začel jokat pa nevem kaj vse..pa nisem vedla kaj nardit :s in sem se vrnila nazaj k njemu.. sej ga imam rada..vendar ga ne ljubim ! vsaj ne več .. mogoče sem ga ljubla..ampak mi je ta drugi tip ceu čas v misih..hudo mi je fuul ! še večji problem je pa da.. mi vsi govorijo da sem temu drugemu všeč..da se vidi pa to,da mu ni vseeno zame in vse to :/ jaz pa nevem kaj nardit.. enostavno nisem dovolj močna da bi pustila fanta zaradi njega.. zakaj ne ? a vsak dan si domišljam kako bi blo z tem drugim tipom in sem vedno nasmejana ko govorim o njemu..govorijo mi da sem zaljubljena v tega drugega in kaj da delam še vedno s tem..ampak js še vedno vztrajam:S zakaj? mislim,da se bojim,da bom samo še bolj trpela..če me ta drugi ne bo hotel.. kaj da nardim?:O mi lahko kdo svetuje prosim kolegica mi je reku,da naj ga pustim in da naj poslušam srce in vem,da srce vodi k temu drugemo fantu..ampak še vedno stojim na isti točki :/ bojim se da bi trpel fant zaradi mene.. .. in še vedno po enem letu si pišem skoraj vsak danz njim in sem zaradi njega skoraj vsak dan slabe volje in žalostna.. joj :S prau sovražim se zaradi tega :// ker vem da si moj fant se zasluži tega :S Ej čist ist problem sm mela kokr ti. in pol se mi je enkrat čist strgal..in sm ful jokala.. pol sm se pa odločila da s tem škodujem seb in fantu. In sm šla do njega in mu rekla, da ni več ist kokr je blo.. da je še vedno moj prjatu in oseba k mu zaupam, ampak ni isto kokr je blo. in jokala sm zravn, on tud.. In takoj zvečer ssva šla skp vn, bla sva res dobra prjatla. in rekla sem da naj si najde kakšno dobro punco, in na začetku ni hotu, pol je pa reku da mu je ena ful ured. in da se zastop z njo.in sta se pol še bl zaštekala..in je biu spet veseu. in se mi je tud zahvalu..da sm mu pomagala. Ta drugmu sm pa povedala da mi je že doug časa ušeč, da čeprou me je strah da me bo zavrnu, da sm mu hotla to povedat.. in uglaunm..zej sva 3 leta skp. Res je to težko..ampak enkrat morš zbrat pogum.. fant si tega ne zasluž, pa ti tud ne..uso srečo. on je drugačen :S on je noro zaljubljen v mene.. in živčen je.. joj kolko x mi je že govoril,da se bo ubil in lala..in ne morem :s se čist zlomim ko hočem rečt tiste besede.. sej sm že rekla konec je.. ampak ne razume :/ ne morem ej.. nikoli nism bla taka.. kolko časa ti je rablo da si mu to povedala? a s tem drugim 3 letA? ajoooj :S .. upam,da bom zbrala pogum ko ti.. samo bo ena razlika.. ne bom prijateljica več s tem fantom, verjemi .. hvala res • Trish
Re: A mi zna kdo povedat?
6.1.2009 15:26
JUSTkid pravi:
Trish pravi:
Okej, js mam en problem.
Pač js sm pred dvemi leti hudila z enim tipom pa sva ful tko pač kunčala pa spet zčela pa to..in pač enkrt umes k sva končala je njegou frend ful tko po msnju men nek in nvem zgleda d je mislu d sva mutila. In pol sm pač čz približn en tedn spet začela z unim tipom in mi je ta njegou frend ful zameru pa to.. ampk to je blu kr nek časa nzaj sam ta frend oz. ga bom poimenovala J je pa skoz nek name padu pa tut drugi so mi rekli d je sigurn vame pa to. No in pol, k smo na začetk tga šolskega leta šli s šolo na pohorje smo mele z frendicami neko stavo d dubim js J in sm ga pol nek pustila pozdravt pa to. In k smo pršli iz Pohorja je on nek tm men po msnju spet in sva začela mutt sam ta stava je pa že tkrt odpadla sam midva sva mutila in js nism misnla resno k nevem nism bla vanga (TKRT) in sm mu rekla d bolš de ostanva frenda in je blu use ok. Čeprou mi je žou full z to kar sm rekla. Sam pol čz en mesc sm pa js zčela padt na njega in sva zčela iz moje strani res mutt in sva tut po msnju pa po smsjih mua pa to si pošiljla k vidla se itk nisva k so ble počitnce sam gdaj pa gdaj no k so meli trening.In pol k je en dan pršlu du tega č bi mela midva kej sva ugutuvila d bi mela oba sam on je reku d more premislt k je pred kratkim hodu z eno iz LJ in d ji je ublubu d č se še kej vidsta d bosta spet začela in d umes ne sme nuben od njiju met tipice oz. tipa. In pol pač pride on po nekmu času in reče d bolš d ustanva frenda. Ampk js sm bla pa tkrt vanga in mi je blo full uno in nevem kukr d bi se mi maščevau pa nevem no.No in pol sm pa js pa moja frendica en dan nek kao d mamo tipe pa nevem kaj pa je biu ful lubusumn pa to ma sej pol smo mu n koncu povedle d ni res. In pol je pršla sreda k so šli oni s klubom smučat in pol zvečer k je pršu n msn mi reče nek č že vem in js sam unu kaj in je reku d ni nč d se **** in je blu ok sam pol pa nsledni dan u šoli zvem d on hodi zdej s eno tipico tm in pol sm mu rekla d tnx k se mi je lagau in nvem pač tok ud frenda in to in je on full tm d mu je žou d noče d sva skregna in nvem kaj. No pol je biu u petk ples pa sva se menla po msnju in sm rekla d č bi on šou z mojo frendo plest k ona ful če pa to in je reku d sam č js pridm n ples in pol sm pač privolila..No pol k je biu ples sm bla tm in je pršu du mene č grem plest in sm pač šla in sm rekla d zkua če on mene **** k hodi s to k pač on nikol ni kr čez noč zčeu z nubeno in pol je on reku d on noče nubenga **** in d edinu kar čm js je d ju čm dat narazn in mi je ful dopi**** in sm se obrnla in šla in pol sm mu u soboto rekla d kaj on kr nek tm in d mu ful zmerm k je tu reku in pol sm pač na koncu mu dala še eno šanso. No pol sm bla pa u nedeljo pr moji sestrični k je ud njega sošolka in pol je pršlu du tega d je rekla d se je menla z njim u petk in je reku d sploh ne hodi z njo z res. In pol k sm šla domou sm mu poslala sms d sva kunčala k sm use zvedla in pol mi je puslau sms nzaj d kaj sm zvedla in k mu pol nism udpisla me je klicu in d se bova u šoli pumenla pa to.. in pol sm pršla n msn in je reku d on se ful neb kregu in d mu je ful žou k se je tkrt unu zlagau ampk zdej pa on res hodi z njo in d si bo kej nredu k ma poun kufr tga lajfa in d njemu ful mankm js u lajfu z frendo in to in pol sm mu rekla d se bova u šoli pomenla in sm mu dala zadno šanso. No in pol k je miniu en tend sve se glih z frendico menle d se je ful spremenu odkar hodi s to tipico in pač pol sm mu po msnju rekla d je čizz drug člouk in d nej razmisli in pol se je ful nek tm razpi*** in sva se nasledni dan ful kregala in še dobr d se je moja sestrična menla z njim in mu je svetovala k drgač bi si tipo kej nredu. In pač pol sva se pobotla in to. No naslednu dan sm se menla z mojo sestrično in je rekla d po njenu oba čutva nek več k frenda sam pač on mi po eni strani vrača. No in u šoli me tut ful **** pa nek tm in pol sva se dns menla spet po msnju in sm rekla d pridm n trening jih gledt in pol on ma ne dej no plis pa itk nimš nobenga z gledt pol sm rekla ja pa bom gledla koga druzga č tebe nesmem XD no sam pol sm rekla d mam itk js svojga tipa in on ful tistuu koga pa plissss povejj pa to:S ampk sej ga nimm ne sam nvem js sm vanga ampk nvem zkaj on dela take men č ma tipico Jz bi na tvojm mestu šla do njega in mu rekla, da se resn zanimam zanga.. in da vem da ma punco, ampak nism mogla več zdržat. Povej mu zakaj ga maš rada..nvm jz bi rekla da si ugotovila, da si takoj bolše volje k ga vidš, da se rada pogovarjaš z njim.. in da čeprou te je strah kok bo odreagirou, da si mu pršla to povedat. Pa še to, pomoje se on teb ne maščuje..si mogoče pomislna da ima on iste skrbi kot ti? da mu ista uprašanja ne dajo miru? ..mogoče pa ist čut kokr ti. probat ni greh. in jz bi nardila to..pa uso srečo. Okej, bom probla č si bom upala Tnx. • JUSTkid
10.1.2009 21:41
thegirl pravi:
JUSTkid pravi:
thegirl pravi:
s fantom sva skupaj že 1 leto..jazt pa že od samega začetka razmišljam skoz na drugega.. že os samega začetka nisem vedla al naj sem s tem tipom al ne.. pa sm se navsezadnje odločla da ja,ker nisem hotla zafkrnit vsega zaradi enega ki mi je všeč ne.. ampak sm kasneje ugotovila,da mi ni sam všeč.. pač sva se ful zaštekala..vsak dan sva klepetala po msnju..v šoli sva se vedno spogledovala pa pozdravljala..kakšen krat tudi rekla kakšno.. pisal mi je vsak dan.. in jaz sem se zelo navezala na njega..seveda sem vse to prikrila mojemu fantu,ker da bi to zvedu..ne bi bilo glih prijetno bila sem že na robu ko nisem vedla kaj nardit..pustila sem fanta..pa se je začel jokat pa nevem kaj vse..pa nisem vedla kaj nardit :s in sem se vrnila nazaj k njemu.. sej ga imam rada..vendar ga ne ljubim ! vsaj ne več .. mogoče sem ga ljubla..ampak mi je ta drugi tip ceu čas v misih..hudo mi je fuul ! še večji problem je pa da.. mi vsi govorijo da sem temu drugemu všeč..da se vidi pa to,da mu ni vseeno zame in vse to :/ jaz pa nevem kaj nardit.. enostavno nisem dovolj močna da bi pustila fanta zaradi njega.. zakaj ne ? a vsak dan si domišljam kako bi blo z tem drugim tipom in sem vedno nasmejana ko govorim o njemu..govorijo mi da sem zaljubljena v tega drugega in kaj da delam še vedno s tem..ampak js še vedno vztrajam:S zakaj? mislim,da se bojim,da bom samo še bolj trpela..če me ta drugi ne bo hotel.. kaj da nardim?:O mi lahko kdo svetuje prosim kolegica mi je reku,da naj ga pustim in da naj poslušam srce in vem,da srce vodi k temu drugemo fantu..ampak še vedno stojim na isti točki :/ bojim se da bi trpel fant zaradi mene.. .. in še vedno po enem letu si pišem skoraj vsak danz njim in sem zaradi njega skoraj vsak dan slabe volje in žalostna.. joj :S prau sovražim se zaradi tega :// ker vem da si moj fant se zasluži tega :S Ej čist ist problem sm mela kokr ti. in pol se mi je enkrat čist strgal..in sm ful jokala.. pol sm se pa odločila da s tem škodujem seb in fantu. In sm šla do njega in mu rekla, da ni več ist kokr je blo.. da je še vedno moj prjatu in oseba k mu zaupam, ampak ni isto kokr je blo. in jokala sm zravn, on tud.. In takoj zvečer ssva šla skp vn, bla sva res dobra prjatla. in rekla sem da naj si najde kakšno dobro punco, in na začetku ni hotu, pol je pa reku da mu je ena ful ured. in da se zastop z njo.in sta se pol še bl zaštekala..in je biu spet veseu. in se mi je tud zahvalu..da sm mu pomagala. Ta drugmu sm pa povedala da mi je že doug časa ušeč, da čeprou me je strah da me bo zavrnu, da sm mu hotla to povedat.. in uglaunm..zej sva 3 leta skp. Res je to težko..ampak enkrat morš zbrat pogum.. fant si tega ne zasluž, pa ti tud ne..uso srečo. on je drugačen :S on je noro zaljubljen v mene.. in živčen je.. joj kolko x mi je že govoril,da se bo ubil in lala..in ne morem :s se čist zlomim ko hočem rečt tiste besede.. sej sm že rekla konec je.. ampak ne razume :/ ne morem ej.. nikoli nism bla taka.. kolko časa ti je rablo da si mu to povedala? a s tem drugim 3 letA? ajoooj :S .. upam,da bom zbrala pogum ko ti.. samo bo ena razlika.. ne bom prijateljica več s tem fantom, verjemi .. hvala res jz vem da je to kruto kar bom zej rekla..ampak a ne morš ti nek narest da bi mu šla na žiuce? sej vem da ni lih neka zamisu..sam da probaš. mah jz sm z njim hodila 1 let pa pou an..ampak kaj k ni več tist kar je blo prej. tk da rabila sm pa zihr 4 mesce da sm povedala.. sam lej, če te ma res rad, ti neb smeu tga rečt..da se bo ubiu al karkol...to je bl hinausk..pač če ne morsta bit prjatla več..pa pač tok je..mogoče se bo pa pol umiriu..sej vem da je to težko..da bi si kej naredu bi skoz sebe krivila..sej štekam, tk da probaj bit čim bl odkrita..povej mu da trpiš.. pa k je karkol nouga, mi povej ti bom pomagala..ker vem kok je.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.