PierciNg U JeziKU.xD• iRiisMORGAN
• Od: 17.1.2010
PierciNg U JeziKU.xD
17.1.2010 17:35
heeej foolk.*
mene sam neki zanima...js bi si dala pirs u jeziku an...sam men doma ne stijo pto.^^ pa si ga grem js usejn dat.vem daje pru tedn problem ko ješ ša govoriš.. sam me zanima ce ma kera izkusnje s tem da je pirs skrivala.?so ga opazl? ka pa vase mnenje a mislte da bi ga starsi opazl? prosim odgovorte. • LZyMN
• Od: 29.11.2009
Re: PierciNg U JeziKU.xD
17.1.2010 17:42
ja pr meni bi mati zihr opazla zto sm ji tud reku da si ga bom dal in pac **** najprej je bla proti pol k sm si ga pa dal pa itak ni mogla nc vec drgac pa ce bojo opazli je to da bos morala bl kašasto hrano jest kr mas pac otecen jezik in mal bi bolelo ce bi jedla trdo hrano =) ce bos ze hotla skrivat najprej si dej crno kuglco notr kr je itak tmno v jeziku pa manj svetlobe odbija kukr kovinska • iRiisMORGAN
17.1.2010 17:45
LZyMN pravi:ja pr meni bi mati zihr opazla zto sm ji tud reku da si ga bom dal in pac **** najprej je bla proti pol k sm si ga pa dal pa itak ni mogla nc vec
drgac pa ce bojo opazli je to da bos morala bl kašasto hrano jest kr mas pac otecen jezik in mal bi bolelo ce bi jedla trdo hrano =) ce bos ze hotla skrivat najprej si dej crno kuglco notr kr je itak tmno v jeziku pa manj svetlobe odbija kukr kovinska okeej.tenX FUL.^^ sam ka pa tak ko govoris pto...a je fejst opazn? • LZyMN
17.1.2010 17:47
iRiisMORGAN pravi:
LZyMN pravi:
ja pr meni bi mati zihr opazla zto sm ji tud reku da si ga bom dal in pac **** najprej je bla proti pol k sm si ga pa dal pa itak ni mogla nc vec
drgac pa ce bojo opazli je to da bos morala bl kašasto hrano jest kr mas pac otecen jezik in mal bi bolelo ce bi jedla trdo hrano =) ce bos ze hotla skrivat najprej si dej crno kuglco notr kr je itak tmno v jeziku pa manj svetlobe odbija kukr kovinska okeej.tenX FUL.^^ sam ka pa tak ko govoris pto...a je fejst opazn? jst sm mel problem z šumniki tist tedn pac k je bil jezik otecen. pol sm pa zacel normalno govort tko da mislm da ni panike. pac mal manj govoris al pa se izogibas besedam s šumniki • iRiisMORGAN
17.1.2010 17:50
LZyMN pravi:
iRiisMORGAN pravi:
LZyMN pravi:
ja pr meni bi mati zihr opazla zto sm ji tud reku da si ga bom dal in pac **** najprej je bla proti pol k sm si ga pa dal pa itak ni mogla nc vec
drgac pa ce bojo opazli je to da bos morala bl kašasto hrano jest kr mas pac otecen jezik in mal bi bolelo ce bi jedla trdo hrano =) ce bos ze hotla skrivat najprej si dej crno kuglco notr kr je itak tmno v jeziku pa manj svetlobe odbija kukr kovinska okeej.tenX FUL.^^ sam ka pa tak ko govoris pto...a je fejst opazn? jst sm mel problem z šumniki tist tedn pac k je bil jezik otecen. pol sm pa zacel normalno govort tko da mislm da ni panike. pac mal manj govoris al pa se izogibas besedam s šumniki sm neki še (A). pr kujkih letih si si ga dau? k sj sm 15 pa nwem zj ce nucam podpis starsu pto... • LZyMN
17.1.2010 18:16
iRiisMORGAN pravi:
LZyMN pravi:
iRiisMORGAN pravi:
LZyMN pravi:
drgac pa ce bojo opazli je to da bos morala bl kašasto hrano jest kr mas pac otecen jezik in mal bi bolelo ce bi jedla trdo hrano =) ce bos ze hotla skrivat najprej si dej crno kuglco notr kr je itak tmno v jeziku pa manj svetlobe odbija kukr kovinska okeej.tenX FUL.^^ sam ka pa tak ko govoris pto...a je fejst opazn? jst sm mel problem z šumniki tist tedn pac k je bil jezik otecen. pol sm pa zacel normalno govort tko da mislm da ni panike. pac mal manj govoris al pa se izogibas besedam s šumniki sm neki še (A). pr kujkih letih si si ga dau? k sj sm 15 pa nwem zj ce nucam podpis starsu pto... pr 17 • D*
• Od: 22.12.2009
24.1.2010 0:33
bom kar tuki uprašala da nebom nove teme odpiraLa ;D
jz sm si kupla piercing za u jezik pa bi ga daLa u uho kr baje da je boLš ta za u jezik kot uni za u popek. zanima me če mi bo to razšriLo lukno ? kr poL bom težje meLa navadne uhane . HvaLa (: • Southwind
• Od: 23.2.2010
22.4.2010 18:39
D* pravi:bom kar tuki uprašala da nebom nove teme odpiraLa ;D
jz sm si kupla piercing za u jezik pa bi ga daLa u uho kr baje da je boLš ta za u jezik kot uni za u popek. zanima me če mi bo to razšriLo lukno ? kr poL bom težje meLa navadne uhane . HvaLa (: Mislim, da so ti pirsingi za jezik malo debelejši, ampak vseeno neboš imela težav z razširjanjem luknje.. Ko ga daš ven se bo luknja ''zmanjšala'', nebo opazno, da si sploh imela taki pirsing noter. Jaz sem si razširila luknjo z enkrat debelejšim uhanom kot je za jezik, pa sem si čez kakšna dva meseca dala uhan ven in se mi je zarastla na normalno velikost luknje. Lp, Southwind |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.