tečaji, treningi, skupine, aerobika, fitnes...?• nulica96
• Od: 5.4.2010
tečaji, treningi, skupine, aerobika, fitnes...?
9.4.2010 15:35
živjo...
mene pa zanima če kdo god na kašne tečaje, treninge, obiskuje kakršne koli skupine (lahko tud za odvajane od pijače...)če obiskujete fitnes al pa delate aerobiko... karkoli že... zanima pa me tud kako je kej tm...če ti je všeč...in zakaj ste pravzaprav začel kje hodt... hh... • loveyou
• Od: 20.7.2009
Re: tečaji, treningi, skupine, aerobika, fitnes...?
9.4.2010 17:33
no..jaz pa doma delam pilates- imam tiste cd-je MARY WINSOR PILATES ma je full dobr
• MilosR
• Od: 16.6.2009
9.4.2010 20:44
Js hodm na jogo, tko ene pol leta. Začel sem ker sem mel zdravstvene težave in sem si reku da bom probu, čeprov sem že biu dobr k sm začeu. Mi je cool, zato pa še vztrajam. Hodm pa dvakrat na teden, pa doma dost vadim.
• nulica96
10.4.2010 8:21
ja...js hodm pa na trebušn ples...tm je tud fuuul hudo....
in mi gre kar dobr...tako rečen ful dobr... pa s časoma postaneš ful gibčn...hudo... na trebušna pa hodm od januarja 1x na tedn... • 005
• Od: 17.5.2009
10.4.2010 12:15
hodim na treninge hip-hopa.<3
mam jih 2x na teden..po 1,5 ure će pa so kaki pomembni nastopi pa tui večkrat na teden... užiwaam na fuul.* poleg tega še doma obvezno vsak dan pLešem..brez tega ne mine dan.<3 • nulica96
10.4.2010 19:49
005 pravi:hodim na treninge hip-hopa.<3
mam jih 2x na teden..po 1,5 ure će pa so kaki pomembni nastopi pa tui večkrat na teden... užiwaam na fuul.* poleg tega še doma obvezno vsak dan pLešem..brez tega ne mine dan.<3 men je tud fuuulll ušeč hip hop... kje pa nastopate???se da kje to vidt?? na šol ga mamo organiziranga...drug let začnem trenirat.. • Insane
• Od: 12.7.2009
11.4.2010 14:35
jas hodim na pilates. in je zakon. hodim pa enkrat na teden.;D
tak fajn je ker pri ostalih stvareh dobiš take mišice pa nabildani rataš tu pa je prau fajn.;D • anncchoo94
• Od: 5.11.2009
11.4.2010 20:44
jst treniram jezdenje že tk like 4 leta pa mi je ful dobr kr mam rada konje pa ko pa ful frndou novih dobiš pa zdle sn začela preišn mesec na aerobiko hodit ubistvu zti k mi je frendica rekla če grem zraun in mi je blo svetouno • StarryNight
• Od: 9.2.2010
12.4.2010 20:48
Heej.
Jaz treniram Akrobatski rock and roll. To je pa tko neki vrhunskega (: Treninge mamo 3x do 4x na teden po 2 uri. Pred tekmami tudi induvidualne. Mamo pa učasih (po poletnih počitnicah) tudi priprave. Tam pa spoznamo use živo. Učas mamo prou prou tko treninge gimnastike na pripravah... Pa pilates pa še ful usga (: Zakon je pa tut ker gremo učasih tko na bazene nastopat pol mamo pa zaston kopanje :A Pa šli smo enkrat tut nek Bugi vugi (al neki tazga) plesat in so nas eni iz amerike prišli učit. Men je svetouno čist^^ • limonica1995
• Od: 12.2.2010
13.4.2010 15:06
heiii jaz pa hodim na jahanje konjov seveda hodim enkrat do dvakrat na teden kokr se zmenmo pa je ful kul sam pač na začetku pa kncu je treba malo delat drgač pa ni panike ja v bistvu odločla pa sm se zato ker me to zanima in tam še nekoga srečujem ki mi je kr priraso k srcu
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.