Damjan Murko - pretep! Mnenja

Damjan Murko?
DA! Ljubim Ga
12%
 12%  [ 5 ]
Tega *****.? Zagotovo NE!
87%
 87%  [ 35 ]
Skupaj glasov : 40

SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Damjan Murko - pretep! Mnenja 12.4.2009 22:00
Tukaj je ustvarjena tema, ki je Slovenijo dobesedno spravla ob živce (med drugim tudi mene). In kot ponavadi, tema se SPET vrti okoli našega ''mariborskega slavčka'' Damjana Murka.

Oseba, ki mora biti vedno v središču pozornosti, je prejšnji mesec že spet povzročila zagato. Poročali so v časopisih, televizijah in tako dalje.

Kaj si mislite o Damjanu Murku? Pretep je bil itaq zaigran...(vsaj men se zdi) Ampak najbolj smešno od vsega so bile pa Damjanove izjave. xD

Mnenja?
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 12.4.2009 22:05
jas o totem pretepu nisn nix čula...
meni gre toti damjan murko tak na živce... Rolling Eyes
antipatičen je Twisted Evil
uu mariborski slavček Laughing Confused
SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 12.4.2009 22:15
PuuuPiixXxaaa pravi:

Te pa pojdi pogledat na youtube. Tam maš polno teh videjev on njem. Kak nisi nič čula, če je pa blo na Pop teveju?
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 12.4.2009 22:28
murko koker murko...
če se rine naprej pa nej se....
nej gre tja u hollywood pa je se nastavla papracem..pomoje mu bo mrs ktira zvezda hvlaežna..
če bo imela v kakšnih slabih dneh mal mjn pozornsoti
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 13.4.2009 12:15
SpeeDsterZ pravi:
PuuuPiixXxaaa pravi:

Te pa pojdi pogledat na youtube. Tam maš polno teh videjev on njem. Kak nisi nič čula, če je pa blo na Pop teveju?

bom pogledla...em nisn nix čula ker zadne cajte nix neje glejam tv pa to xD
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 21.6.2009 13:02
-.-

Nazadnje urejal/a PorceLan 11.4.2010 10:03; skupaj popravljeno 1 krat
light • Od: 5.1.2010 • Prispevkov: 28
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 10.4.2010 22:29
"ti si nula razumeš,ti si nula ..kaj sm reku ..kaj sm reku,takoj vn..."Lol <haha kere izjave Laughing
light • Od: 5.1.2010 • Prispevkov: 28
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 10.4.2010 22:33
"ti si nula razumeš,ti si nula ..kaj sm reku ..kaj sm reku,takoj vn..."Lol <haha kere izjave Laughing
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Damjan Murko - pretep! Mnenja 11.4.2010 14:23
zaj ste me spet spomnili na to.xD
omg jas se tak razmetavam polek totega videa.xDče to ni ****č no.. pa ne moreš tak.Very Happy
zaj so ga **** iz one picerije ko je not delau.. oni šef je povedau enem kolegu da so ga vsi **** kak ma lahko totega zaposlenega pa ga je mogo.. pa da baje itaq ni nič delau.. da je biu tam samo zato da se je kazo javnosti.Very Happy
pa ona njegova žena.. jas sem jo srečala v c&a... ful je taka smotana.. čist zmešana.. sploh ni vedla kaj dela..xD ven mi je prišlo 43€ za plačat ona pa je prebrala 34.xD če je tako budalo.. se zaj je ni več nič videt.. verjetno je ona tuji mogla spakirat.xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.