vampirji <3

<< | 1 | 2
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: vampirji <3 20.1.2010 15:49
Fake0riginaL pravi:
Faak ej. vampirji so zakon. ampak ubistvu tega ne morš nikjer izjavit ker si pol takoj Twilight fan. Js sm gledla film do polovice in mi je blo krneki. prebrala sm pa prve tri knjige pa četrto bom tud verjetn ker me zdej že zanima. drugač pa usa tale twilight obsešn. pa daj no. grow up. so bli rbd, pa je bla gossip girl, pa je twilight pa nevem kak šit od šita je še biu. in btw. Robert Pattison je bil waaaay more cuter v Harryju. Kar pa verjetno neveš kajne? sej se mi je zdel ja. Rolling Eyes get over him.

samo nea mi gossip girl z rbd mešaj pa si carica (:
Re: vampirji <3 20.1.2010 20:12
am.. meni so vse 4 knige zakoooon. filma sta oba res kaj nekaj.. gledala sem ju sam zaradi firbca.;P
glede filma še batman res zmaga.Razz
in ja ta twilight evfurija bo minila ko bodo vsi 4 filmi zunaj.. tako kot je za vse ostale.. in potem čez par let noben več nebo vedo kaj to je..Wink
meni je glede teh filmov fajn samo to da so potem zaraditeh obsesij posneli več serij glede vampirjev ker mi je to res zakon gladat.(vampire diaries, lost boys, true blood.) take serijo so res ql.. napram filmu twilight in tudi new moon.. čeprav new moon je bolši od twilighta ampak še vedno zelo slab.. tistim ko je všeč je všeč samo zato ker so se že pred ogledom filma prepričali da je film najbolši.Wink
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: vampirji <3 31.3.2010 18:07
Jas delno vrjamem v vampirje film twilight mii je všeč ampak v vampirje ne vrjamem ravno tak kot je tam prikazano. Knjige so dost boljše od filmou. Mam pa rada tut druge vampirske filme npr. intervju z vampirjem.... Nikoli pa nisem vrjela v boga pa te fore. Pa tut to vesolje po mojem ni tako kot je prikazano (mogoče naša ožja okolica)
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: vampirji <3 31.3.2010 18:12
vuvu pravi:
Soundbox pravi:
vampirji na sceno twilight in new moon so gay..

se strinjam.. okej mogoče kakšn dracula..bi se mu lahko rekl vampir..
ampak twilight pa to sranje so pa sam fegeti..mislim..folk, k u to verjamete.. dejte si pogledat kak drug vampirski film o kkaši drakuli al kaj podobnega.. in pol mal premislite..od gdaj se pa vampir na soncu začne svetit pa neven kaj vse.. ?? vampir bi naj umrl na soncu..

glej tut to da bi mogu na soncu umret je samo v nekaterih filmih

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.