Delal se je, da mu je vseeno zame, zdaj si je pa premislu...• LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
Delal se je, da mu je vseeno zame, zdaj si je pa premislu...
27.12.2008 1:55
pač na šoLi je en fant. pa se nisma nikoLi toLko menLa pa too.. poL naenkrat pa sams e začela po msn.ju pa tak v šoli menit. pa skos je prišo polek mene pa se vendno pogovarjal pa to.. pa me gledau .. pol sma se neki malega skregala pa tak.. pa sem mu rekLa da nisem jezna na njega pa niič.. pa je blo vredoo. pa se ni pol več nič z mano v šoli pogovarjau pa to.. pa sem ga vprašala kaj je da se več nič ne meni .. pa je reko da zato kr vsi mislijo da mama nekaj. a prej mi je govoril da če ga kdo vpraša če maama kaj jih na ignor vrže pa tak.. zaj pa mu kr ni več vseeno. nevem kaj naj si mislim. samo v šoli me še vedno tak lepo gleda pa me pozdravi pa vse,
mislite da je to samo zarai okoliščin? al kaj se sploh dogaja tu? • monja
• Od: 10.11.2008
Re: Delal se je, da mu je vseeno zame, zdaj si je pa premislu...
27.12.2008 11:53
no evo to je tak ... to so krive okoliščine! prav si sumila!!! očitno ne želi da kdo opazi da si mu ti všeč! prav zato ne sili k njemu (pozdravi ga že a ne!!!). pusti ga in videl bo kako ne moreš brez njega! ko ga zjutraj pozdraviš ga ignoriraj in ga NE GLEJ! to ga bo pritegnilo k sebi!
vso srečo! monja • Sashie
• Od: 6.12.2008
• Kraj: Ljubljana
28.12.2008 21:30
monja pravi:no evo to je tak ... to so krive okoliščine! prav si sumila!!! očitno ne želi da kdo opazi da si mu ti všeč! prav zato ne sili k njemu (pozdravi ga že a ne!!!). pusti ga in videl bo kako ne moreš brez njega! ko ga zjutraj pozdraviš ga ignoriraj in ga NE GLEJ! to ga bo pritegnilo k sebi!
vso srečo! monja sorry love but that makes no sense whatsoever.. ( : (sam to sm hotla napisat. ^^ ) • JUSTkid
• Od: 27.10.2008
2.1.2009 20:55
če se zrt tga neha s tabo družt...
je mau čudn. kaj se tok sekirate za govorice. probaj se pogovorit z njim. pa je.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.