Njen fant ji ne dovoli imeti prijateljic!• sandry
• Od: 3.6.2009
Njen fant ji ne dovoli imeti prijateljic!
3.6.2009 9:43
Z mojo najboljšo prijateljico se poznave že kar nekaj časa. Problem je njeni fant. Sprla sta se, sedaj pa sta nazaj skupaj. On ji je rekel, da bo z njo, če se ne bo družila s svojimi prijateljicami ampak samo z njim. Rekla mi je, da ga ima rada in da se midvi ne bove več toliko družile. Rekla sem ji, da bo tako izgubila vse kolegice. Kako jo naj prepričam??? POMAGAJTE!
• anchycka
• Od: 25.5.2009
Re: Njen fant ji ne dovoli imeti prijateljic!
3.6.2009 11:14
Povej ji,da tazga tipa nebo mela dolgo,ker je očitno zlo nepravičen,ker bi ji vzel vso svobodo.pol pa k nebo mela nobenga,k bosta šla narazn,bo pa kriza,k nebo mogla nobenmu powedat oz.se izpovedat pol se ji pa lahk dobesedno zmeša.tak tip ni vredn punce,da jo omejuje ker je to manipuliranje in je nima zares rad če je tak!ker ma lahk probleme kasnej z njim,da jo začne s čim izsiljevat u primeru,da ga pusti.tko da odločitev je njena,js pa to zlo odsvetujem ker nebo srečna z njim.upam da se bo prou odločla.
• js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
3.6.2009 13:10
ja se strinjm...tak fant je ni vredn...k to je manipuliranje in res ji hoče odvzet svobodo...
naj punca šenkrat premisli pa upam da bo use ql • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
3.6.2009 19:35
reč ji, da če bi jo mew res rad, bi ji pustil imeti lastno življenje in da naj še 1× premisli o vsem skupi
• theBoy
• Od: 22.2.2009
3.6.2009 20:21
A on ma pa lahk frende pa frenice pa se z njimi druži?
Jau..kaj use se dogaja.. • sandry
4.6.2009 8:05
ja. on ma lahk frende. • tuRtLe
• Od: 23.4.2009
4.6.2009 11:22
na zalost nemores vec nč nrdit samo ji povej da karkoli da se zgodi da ji bos stala ob strani .. in sama bo ugotovila da dela napako in ji bo zau ki te ni poslusala .. mam dost frendic k ne poslusajo od drugih nasvete in delajo to kar mislijo da je prav in sploh ne razmisljajo o drugih moznostih .. in pol ko koncno vidijo da so nrdile narobe je prepozno in tko je vedno . drugic spet ko se ji zgodi kj podobnega ne poslusa in spet ji je zaau • sandry
5.6.2009 10:31
tnx za nasvete. upam da bo spregledala. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 20:29
sandry pravi:Z mojo najboljšo prijateljico se poznave že kar nekaj časa. Problem je njeni fant. Sprla sta se, sedaj pa sta nazaj skupaj. On ji je rekel, da bo z njo, če se ne bo družila s svojimi prijateljicami ampak samo z njim. Rekla mi je, da ga ima rada in da se midvi ne bove več toliko družile. Rekla sem ji, da bo tako izgubila vse kolegice. Kako jo naj prepričam??? POMAGAJTE!
pomojm jo ima fant zelo rad vendar ji ne zaupa zato jo hoče imeti samo zas eker se boji da bi jo izgubu. prijaeljici povej da je prav da ga ima rada vendar s emora z njm pomeniti o temker jo čaka še celo življenje in še veliko tipov in se nesplača zapraviti vse življenje in postati ubistvu samotarka zato da bo z nekom ki se nikoli neve koliko čsa bota še skupaj. naj s elpeo pomenita pa bo naj mu zaupa in pove da bo njeno zaupanje pridubu le tako d aji bo zaupu in da bo njeno ljubezn obdržu le tako da jo bo poslušal in usteegel tudi njenim željam • Hruskica
• Od: 28.7.2009
• Kraj: Velenje
29.7.2009 0:53
sandry pravi:Z mojo najboljšo prijateljico se poznave že kar nekaj časa. Problem je njeni fant. Sprla sta se, sedaj pa sta nazaj skupaj. On ji je rekel, da bo z njo, če se ne bo družila s svojimi prijateljicami ampak samo z njim. Rekla mi je, da ga ima rada in da se midvi ne bove več toliko družile. Rekla sem ji, da bo tako izgubila vse kolegice. Kako jo naj prepričam??? POMAGAJTE!
če ma on frende jih lahk ma tut ona. svoji prjatlci razlož da če ga ma še tok rada da to da preprečuje druženje s njenimi frendicami je kršenje človekovih pravic najbrš si mu ne bo upala postaviti po robu ker bi jo mogoče pustiu,zameru, ker ga ma preveč rada. razloži ji situacijo in se poskusi postavit u njeno kožo, če si že bila kdaj zaljubljena boš to dobro vedela. vso srečo in upam da se bo use rešilo tako da bo za use najbolje • MissCheriee
• Od: 1.3.2010
1.3.2010 23:22
Naii gre tkoj proč! K taki tipi so grozni, ker so preuč posesiuni, kmal jo bo še tepst začnu, tako se ponavadi konča s takimi.. Nai gre raj proč, sej jo bo bo zlorabil in ji zlomil srce • la-joie
• Od: 26.4.2009
12.3.2010 15:32
Iz prve nej pove tipu da ni njegova lastnina in da se bo sama odločla s kom se bo družla, če mu ni kul pol jo nej pa pusti na mer. Če jo ma res rad bo sprejeu, čene pa itak bolš da nimata nč. Tipi pridejo pa grejo, prjatli bojo pa ostali. (:
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.