Imam manjšo govorno napako in zaradi tega težave v ljubezni

anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
Imam manjšo govorno napako in zaradi tega težave v ljubezni 4.3.2010 16:48
weei!
imam eno težavo in siccer z ljubeznijo. :/ imam manjšo govorno napako, ki ni tako velika. V teh časih fantje iščejo samo ideal. torej, da je punca idealna. veliko ljudi mi je reklo, da sem lepa. malo fantom se bila do sedaj všeč in vretno zaradi tega. bojim se, da si nebom nikoli našla fanta. nočem, da bojo use moje prijateljice imela fanta jaz pa edina, ki ga nebi imela. zanima me ali mislite, da se bo fant zaljubil vame in me imel rad kljub moji govorni napaki?

PROSIM POMAGAJTE, KER MI JE RES HUDO IN VSAK DAN SEM ŽALOSTNA ZARADI TEGA!!
huualaa vam fuul** <33
Leyci113 • Od: 9.2.2010 • Prispevkov: 39
Upam,da sem ti pomagala 4.3.2010 20:00
Nevem,od kot ti ta misel,da neboš nikoli imela fanta in da fantje iščejo idealna dekleta.
-glede tvoje napake pri govoru,nerabiš skrbet,ker to ni nič takega.
-fant,ki bi bil resnično s tabo se nebo oziral na tvojo napako in nebo gledal,kako si popolna.Zavedaj se,da tudi fantje delajo napake.Nišče ni brez napak
-če bodo imele tvoje frendice pred tabo fanta,ne skrbi,tudi ti ga boš imela,sam ko pride pač čas.
Upam,da sem ti vsaj malo pomagala,če pa ti nisem,pa sem se vsaj potrudla pomagat.
Lepo se imej in uživaj v mladosti in ljubezni.
Leyči Razz [/b]
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Imam manjšo govorno napako in zaradi tega težave v ljubezni 4.3.2010 20:31
hej js hodm s tipom ki ma enako težavo ko ti no govorno napako...če ga mam rada ga bom mela rada takšnega kot je tut če ma težave!..Njemu je blo strah sam sm mu rekla da mi je vseen če ma govorno napako..pa je oddahno.xP..tk da tut js nwm od kje ti misel..radi te bodo meli ne glede na to da maš govorno napako Wink..
Re: Imam manjšo govorno napako in zaradi tega težave v ljubezni 4.3.2010 21:17
mjaw pravi:
hej js hodm s tipom ki ma enako težavo ko ti no govorno napako...če ga mam rada ga bom mela rada takšnega kot je tut če ma težave!..Njemu je blo strah sam sm mu rekla da mi je vseen če ma govorno napako..pa je oddahno.xP..tk da tut js nwm od kje ti misel..radi te bodo meli ne glede na to da maš govorno napako Wink..

rees huala tii <33 mi je fuul lažje Wink
Re: Upam,da sem ti pomagala 4.3.2010 21:18
Leyci113 pravi:
Nevem,od kot ti ta misel,da neboš nikoli imela fanta in da fantje iščejo idealna dekleta.
-fant,ki bi bil resnično s tabo se nebo oziral na tvojo napako in nebo gledal,kako si popolna.Zavedaj se,da tudi fantje delajo napake.Nišče ni brez napak
-če bodo imele tvoje frendice pred tabo fanta,ne skrbi,tudi ti ga boš imela,sam ko pride pač čas.
Upam,da sem ti vsaj malo pomagala,če pa ti nisem,pa sem se vsaj potrudla pomagat.
Leyči Razz [/b]

sem vesela,da si se podtrudla in si mi pomagala Wink
tudi ti uživaj in se lepo imej <3
Leyci113 • Od: 9.2.2010 • Prispevkov: 39
Re: Upam,da sem ti pomagala 4.3.2010 23:08
anchiikka pravi:
Leyci113 pravi:
Leyči Razz [/b]

sem vesela,da si se podtrudla in si mi pomagala Wink
tudi ti uživaj in se lepo imej <3

Ni zakaj.Full rada pomagam ljudem,ki potrebujejo nasvet,oporo,prijateljstvo,...
Bom probala uživat.Ti pa uživaj v ljubezni,ker ljubezen nikoli ne umre.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.