Težave s spancem• Zimbzze
• Od: 9.11.2009
Težave s spancem
21.2.2010 21:09
Mene zanima kaj vi delate ko ne morete spat... Se vam zgodi, da se uležete v posteljo in se vsa utrujenost ki ste jo čutili prej razblini. Že 15 minut z zartimi očmi ležite v postelji a...ne spite.
No kaj počnete takrat, odpreste oči in potem?? js mam res probleme s tem... in ne ne mislim it spat k mami in tati hvala drugač že v naprej :DDDDD peace&love people • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
Re: Težave s spancem
21.2.2010 22:29
Jest si predstaulam svoj nasledni idealni dan. Pa če mam kšne skrivnost Tko da če ne morš spat si predstauli svojga 'edinga' v dejanjih k si želiš, da bi jih naredu (npr. kiss kiss) itd. • športnica
• Od: 11.4.2009
• Kraj: nogometno igrišče =)
23.2.2010 0:07
misli o svoji simpatiji & spij kozarc toplega mleka...boš prec zaspau! • pokerface
• Od: 29.3.2009
23.2.2010 11:58
jst drgač nucam 2 uri d zaspim...to je za mene normalno pač če ne morš zaspat si pač predstauli neki...neki lepga...nwm no...tvojo simpatijo, kak boš jutr preživela dan, lansko zabavo toje frendice...nwm...neke v tem smislu uglavnim • Aljaa
• Od: 24.6.2009
23.2.2010 19:09
Če jz ne morem spat spijem kozarc toplega mleka pa dam še žlico meda not.
pa ja pač mislim o naslednjem dnevu. • babylove
• Od: 9.5.2009
23.2.2010 20:43
Ja men se to veliko krat zgodi .... Lezim razmišlam u mojemu tipu ... mislem da dobre dogotke k sm jih doživela... grem dol u kuhinjo in si sadni sok naredim ... gledam tv .. brskam po netu ... ko foter ni imel punco sm k njem šla spat • maka12
• Od: 7.10.2009
23.2.2010 21:43
Js mam podobne teževe in sem brskala kaj bi se dalo storiti. Doma sem našla neko knjigo in noter piše da pri tem če ne moreš zaspati najbolje pomaga naslednje:
1. Prižgi luč.... 2. Vzemi pisalo in list papirja.... 3. Na list napiši največnji problem tega dneva..... 4. Napiši kako je do njega prišlo ... 5. Napiši kaj si danes naredila da si ga puskušala rešiti..... 6. Napiši kaj boš naredila jutri s tem problemom.... Že samo to da si proučila problem ti bo dobro delo. Res deluje! Preizkušeno.... je pa problem če se ti to zgodi ponoči in se ti vrjetno ne bo najbolj dalo vse to pisat .... drugače pa zelo pomaga.!! Veliko sreče pri nespečnosti in reševanju te!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.