plombe• mrswilliams
• Od: 26.1.2010
plombe
19.2.2010 20:54
hello. učeri sm bla pr zobozdravnici in mi je nrdila plombo. k sm dam pršla sm pogledala kako mam pač v zobu in je blo tisto modro-sive barve. zdel se mi je ful čudn k mam 2 plombi že in sta srebrne barve. sploh nevem kaj je to. a je plomba al kaj. a se bo mogoče čez par dni to spremenil v tako "plombasto" barvo?
help! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: plombe
19.2.2010 21:07
ja mogoče je pač taka barva.. ×D pomoje ni nič hudega ker pol bi ti verjetno povedla (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • ...<3
• Od: 4.1.2010
19.2.2010 22:08
jz nimam še nobene plombe in me fuuul skrbi d jo bom dobla. ka to je nujno d so plombe srebrne, a ne obstajajo tut bele???? kr jz nebi mela srebrne -.-"
• PorceLan
19.2.2010 22:12
...<3 pravi:jz nimam še nobene plombe in me fuuul skrbi d jo bom dobla. ka to je nujno d so plombe srebrne, a ne obstajajo tut bele???? kr jz nebi mela srebrne -.-"
ja bele tut obstajajo sao morš 20 evrov plačat _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • mrswilliams
• Od: 26.1.2010
19.2.2010 22:15
PorceLan pravi:
...<3 pravi:
jz nimam še nobene plombe in me fuuul skrbi d jo bom dobla. ka to je nujno d so plombe srebrne, a ne obstajajo tut bele???? kr jz nebi mela srebrne -.-"
ja bele tut obstajajo sao morš 20 evrov plačat al pa še več. jz mam eno belo plombo • ...<3
• Od: 4.1.2010
20.2.2010 11:29
mrswilliams pravi:
PorceLan pravi:
...<3 pravi:
ja bele tut obstajajo sao morš 20 evrov plačat al pa še več. jz mam eno belo plombo ss hvala ;D k res nebi mela srebrne plombe • 005
• Od: 17.5.2009
20.2.2010 14:37
...<3 pravi:
mrswilliams pravi:
PorceLan pravi:
...<3 pravi:
ja bele tut obstajajo sao morš 20 evrov plačat al pa še več. jz mam eno belo plombo ss hvala ;D k res nebi mela srebrne plombe jes za belo plombo plačam (samo) 12 € to se mi je zdelo veliko...samo zaj ko ste pa rekle da date po 20 oz še več € se mi zdi pa poceni. ;D • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
20.2.2010 19:09
PorceLan pravi:ja mogoče je pač taka barva.. ×D pomoje ni nič hudega ker pol bi ti verjetno povedla (:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala • PorceLan
20.2.2010 19:43
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
ja mogoče je pač taka barva.. ×D pomoje ni nič hudega ker pol bi ti verjetno povedla (:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
20.2.2010 19:45
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
ja mogoče je pač taka barva.. ×D pomoje ni nič hudega ker pol bi ti verjetno povedla (:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD • PorceLan
20.2.2010 19:47
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
20.2.2010 19:50
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D ja pa še na aparatu ma rasta gumice xD meni je prav smešno razumeš xD • PorceLan
20.2.2010 19:52
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D ja pa še na aparatu ma rasta gumice xD meni je prav smešno razumeš xD ne nea razumem glej.. im weirdO _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
20.2.2010 19:54
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D ja pa še na aparatu ma rasta gumice xD meni je prav smešno razumeš xD ne nea razumem glej.. im weirdO haahaha xD jas tuji ne xD • PorceLan
20.2.2010 19:58
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D ja pa še na aparatu ma rasta gumice xD meni je prav smešno razumeš xD ne nea razumem glej.. im weirdO haahaha xD jas tuji ne xD ja vem ja haha _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
20.2.2010 20:00
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D ja pa še na aparatu ma rasta gumice xD meni je prav smešno razumeš xD ne nea razumem glej.. im weirdO haahaha xD jas tuji ne xD ja vem ja haha pa debilkO xD • PorceLan
20.2.2010 20:03
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D ja pa še na aparatu ma rasta gumice xD meni je prav smešno razumeš xD ne nea razumem glej.. im weirdO haahaha xD jas tuji ne xD ja vem ja haha pa debilkO xD word! hahah _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
20.2.2010 20:08
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
kak? če pa jas mam vse bele, pa me zobozdravnica vpraša kako bi mela pa rečem da belo pa še nisem nikol nič plačala ja jas mam tut vse bele pa morem vedno plačat ×D ni fer ×D hihihi! xD kaj pa moja kolegica ko ofne usta te pa ma 30000 barv plomb xD hahah burek, tak ko neka mavrica jeote ×D ja pa še na aparatu ma rasta gumice xD meni je prav smešno razumeš xD ne nea razumem glej.. im weirdO haahaha xD jas tuji ne xD ja vem ja haha pa debilkO xD word! hahah debilkO, debilkO, debilkO • AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
21.2.2010 17:27
jst mam eno modro-sivo pa pol še dve beli plombi in nism za ti dve beli čist nč doplačala. no ti dve beli plombi so mi naredili ko sm bla stara nekje 10 let pa mogoče še tistega časa ni blo potrebno plačat. • cmmc
• Od: 15.2.2010
22.2.2010 18:03
Pr nas je tko.
Bela plomba stane 20€ Tista siva pa je brezplačna. Ene pravte, da niste nč plačale za belo plobmo, lahko, da zato niste, ker sploh ni bla plomba ampak vam je zobozdravnica naredila le zalitje. • AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
22.2.2010 21:33
cmmc pravi:Pr nas je tko.
Bela plomba stane 20€ Tista siva pa je brezplačna. Ene pravte, da niste nč plačale za belo plobmo, lahko, da zato niste, ker sploh ni bla plomba ampak vam je zobozdravnica naredila le zalitje. hjooj kk sm nora DOKAZ DA NISM ZA ZOBOZDRAVNICO |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.