bruhanje• durex
• Od: 11.10.2009
bruhanje
19.2.2010 16:44
žiujo.
ja ubistvu sploh ne vem zakaj tole pišem. velikrat sm se odločla da bom stradala pa se nism mogla upret hrani, in pol sm hotla it bruhat pa nism mogla. ( ja čudn se sliš zdj sm končn dojela da to ni zdrau. ampk js mam še useen uprašanje... kk loh bruhajo tiste k hočjo stradat.?? ...k nekatere rečejo pejt bruhat pa se nauš več sekirala...ampk js nism mogla zato me to zdj še bl zanima (: nevem hočm slišat še mal mnenj na to... • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: bruhanje
19.2.2010 16:54
če hočeš stradat pej na Haiti al pa kej.
fak ej kva je tos folkom te cajte. • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
19.2.2010 17:54
Sm vesela, da si dojela, da je to nezdravo. Tko namreč zgubiš vitamine pa pomembne maščobe k jih toje telo putrebuje. Se mi pa zdi zanimivo, a ob enem sm zaskrbljena, ker te to še vedno zanima. Jaz nimam pojma o tem. Nism nikol puskušala, nikol ne bom in sploh mi ni nikol padl na pamet. Ampak neki ti pa lahk rečm: če boš nehala z iskanjem teh 'bruhalnih' FSM, FamilyGirl • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
19.2.2010 18:00
ja prst si noter porineš pa bruhaš, al kak? pač malo se k temu spraviš..
sicer pa meni ful ni jasno kak se lahko ene tak obremenjujete s kilami pa izgledom daže na koncu do bulimije prideš. mislim boli te kurac kak zgledaš, važno da maš dve roki, dve nogi, glavo, 20 prstov, da vidiš pa funkcijoniraš. kaj pa te invalidi ko rabijo vedno nekoga ko jih 2× na dan na sonce pelje. zadovoljstvo itak pride če narediš kaj za koga drugega, da pomagaš in ne od ogledal pa tehtnic, oz.idealne postave. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
19.2.2010 18:03
PorceLan pravi:ja prst si noter porineš pa bruhaš, al kak? pač malo se k temu spraviš..
sicer pa meni ful ni jasno kak se lahko ene tak obremenjujete s kilami pa izgledom daže na koncu do bulimije prideš. mislim boli te kurac kak zgledaš, važno da maš dve roki, dve nogi, glavo, 20 prstov, da vidiš pa funkcijoniraš. kaj pa te invalidi ko rabijo vedno nekoga ko jih 2× na dan na sonce pelje. zadovoljstvo itak pride če narediš kaj za koga drugega, da pomagaš in ne od ogledal pa tehtnic, oz.idealne postave. To je pa ful lepo puvedan. Mislm, d je tebe treba še najbol puslušat • Mp3
• Od: 2.10.2009
19.2.2010 18:38
ja sam če nič ne ješ bol teško ke zbruhaš ne • Rocafella
• Od: 24.1.2010
19.2.2010 22:23
tiste ki bolehajo za anoreksijo IN bulimijo so že navajene bruhat ''na prazen želodec'' čeprav ponavadi izbruhajo samo žolč. večina jih začne z bruhanjem, kasneje pa še s stradanjem in zato so pol že navajene in avtomatsko izbruhajo hrano ker jo že telo zavrne
sej te je to zanimalo? • durex
• Od: 11.10.2009
20.2.2010 11:32
Rocafella pravi:tiste ki bolehajo za anoreksijo IN bulimijo so že navajene bruhat ''na prazen želodec'' čeprav ponavadi izbruhajo samo žolč. večina jih začne z bruhanjem, kasneje pa še s stradanjem in zato so pol že navajene in avtomatsko izbruhajo hrano ker jo že telo zavrne
sej te je to zanimalo? ja to. hvala • princessme
• Od: 27.1.2010
20.2.2010 14:14
Soundbox pravi:če hočeš stradat pej na Haiti al pa kej.
fak ej kva je tos folkom te cajte. haha ja sei tm boš sigurnoo shujšala!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.