kako ga pozabit?? TAKOJ

frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
kako ga pozabit?? TAKOJ 19.2.2010 15:47
KAKO NAJ GA ODMISLIM..SKREGALA SVA SE IN GA NEMORM POZABT TUHTAM SAM O NJEM ...GROZAA...
POMAGITE MI PLISSSSSSSSSS
Sad Sad Sad Sad
FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
Re: kako ga pozabit?? TAKOJ 19.2.2010 18:00
Živjo!
Mi je žou da sta e skregala. Ampak predn ti kej svetujm rabm en pudatk in sicer, če si 100% da se ne bosta več pobotala in koliko časa je že od tega. Potem ti pa z veseljem pumagam.
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: kako ga pozabit?? TAKOJ 19.2.2010 19:10
SICER BLO DANES...ME KR NEKI NAPADU IN ME OZMERJAL Z PSIHOPATOM IN VSEM MOŽNIM...ZIHR SE NEBOVA POBOTALA .. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad VIDEVAM GA VSAK DAN U SQL Confused Confused Confused Confused Confused GROZAAAAAAAAAAA
FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
Re: kako ga pozabit?? TAKOJ 19.2.2010 19:50
Dej ti še mau pučaki - kšn tedn, dva. Pa če bo šlo use na bolš, pol sploh ne bi blo purebe za udperanje tega bloga Wink . Če se nč ne bo pubolšal pa napiš, pa bom pumagala. Ampak se mi zdi, da je še velik prezgodi. Punavad se use uredi. Če se pa ne bo, napiš. Bol bova pa vaajeti uzele u svoje roke, a prou.

Du takat pa užiwej pa ne sekerat.
FamilyGirl

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.