Kako naj vem če je tip zaljubljen vame?• flor
• Od: 13.12.2008
Kako naj vem če je tip zaljubljen vame?
13.12.2008 18:54
Hojla.
Menda sem bila v šoli všeč enemu tipu, ampak najprej on men ni biu... Čez čs pa mi je postajau full ušeč tud pogovarjat sva se začela in to...ampak k mi ni dajau nbenih znakou d sm mu ušeč (npr. večinoma sm jst k nemu pršla u šol, na msn-ju me nkol ne klinke sm jst nega..) Nato p sm ugotovla d ma punco in bla sm ful sad Zdj p me zanima a bi loh bla temu tipu še kj ušeč?zakva je u šol skos z mano na msn-ju p me ne klikne? p povejte č maste tut vi kkšne take iskušnje in kva ste naredl.. plissss help • mikana
• Od: 5.10.2008
Re: Kako naj vem če je tip zaljubljen vame?
14.12.2008 22:49
no kukr sm ti pač že prej napisala...
povej mu da nemorš bit sz njim ker je brez veze če je love sam enostranska... drgač pa pazi da se ne ''opečeš''.. kr lhku, da je unmi sam pozornost godila.. zdej jst ti kej preveč ne morm povedt kr ne poznam vsega.. ja tu doskrt rata da ti edn k ti sploh ni všeč rata qute... lej premisli... magari si na list napiši dobre in slabe značilnosti od obeh.. pa primerjej pa boš ugotovila kateri ti bolj odgovarja.. sam morš se zavedt da te lhku čaka razočaranje.. ker pr unmi k ti je ušeč, si lhku premisli.. odloči se in dobru premisli... sploh pa na napakah se učimo.. upm da sm ti vsaj malu pomagala.. pa sporoči kaku ti je šlu pa kaj si se odločla.. fsm:P • lollipop
• Od: 2.12.2008
15.12.2008 15:38
mogoče tip zato ni tok okol tebe ker ve da maš fanta... opazuj ga in boš vidla če kdai pogleda pa tkoo...pa če tvojga tipa nimaš rada ga raiš pust, pa bo pol mogoče un tadrug pršu do tebe..
pr men je tut neki podobnga...lani sm se spoznala z enim tipom in je biu ful vame, sam men je biu pa grd..in pol čez ene par mescou je on men ratou ušeč, sam je blo že prepozn:( pač js sm mu povedala in sva se pogovarjala o tem, pa je reku da sm mu še ušeč, sam mu je tut ena druga...in pol sm ga čez poletne počitnce skor že pozabla, in pol letos ga spet vidm in spet mi je biu ušeč...in pol sm bla enkrt pr nemu in sva se žwalila pa to, in pol zdj sva se še enkt, sam tip men ful deluje neresn:( sam js ga mam še zmer radaa...in zdj ga ne upam uprašat če še kei čut do mene • flor
• Od: 13.12.2008
18.12.2008 17:50
mikana pravi:no kukr sm ti pač že prej napisala...
povej mu da nemorš bit sz njim ker je brez veze če je love sam enostranska... drgač pa pazi da se ne ''opečeš''.. kr lhku, da je unmi sam pozornost godila.. zdej jst ti kej preveč ne morm povedt kr ne poznam vsega.. ja tu doskrt rata da ti edn k ti sploh ni všeč rata qute... lej premisli... magari si na list napiši dobre in slabe značilnosti od obeh.. pa primerjej pa boš ugotovila kateri ti bolj odgovarja.. sam morš se zavedt da te lhku čaka razočaranje.. ker pr unmi k ti je ušeč, si lhku premisli.. odloči se in dobru premisli... sploh pa na napakah se učimo.. upm da sm ti vsaj malu pomagala.. pa sporoči kaku ti je šlu pa kaj si se odločla..fsm:P Ojla No jes sm pred kakšnima 2 tednoma pol pustla svojga tipa... No ta tip k mi je ušeč p je p skos neki težiu d mu nej povem u koga sm..in pol sm mu povedala d sm vanga in k sm pa njega uprašala kdo je p njemu šeč p mi je našteu enih 10 punc No pol naseldn dan mi je blo p tok bed... (pač k sm tut bl sramežliva) in zdj ka kumi pogledam..č pa ga na hodniku vidm p se kr nekam skrijem Zdj ful ne razumem zakva noče z mano hodt č sm mu jao ušeč FSM... • mikana
• Od: 5.10.2008
18.12.2008 19:57
okej...
če mi je ušeč še enih deste tipic zdravn.. pot ne ve s katero bi bil.. al pa mu je sam tak fajn da vse za njim letajo:P in pomoje mu tu da se zdej skrivš pred njim mal ugaja..k mord je tel lih tu doseč.. da ti pstiš tipa... zasedene so tipm namreč nekatirm dost bl ušeč.. sam ne se skrivt ne mu dt vedt da je naredu, da si žalostna.. glavo pokonci, bod samuzavestna... pa prezirej ga.. pomoje bo pot dost hitru nazaj h tebi pršu.. • Ashley
• Od: 31.10.2008
19.12.2008 18:21
Jah...to pa poznam...k se kr nmorš odločt kwa bi ...
ja lj js bi si to d te ne klikne predstaulala d nwm d ne upa? nism zih sam možn je mam tak primer u šol...sam d je obratn po msnju skooooos klika pa sprašuje pa itd.... u šol pa nč...nč nč nč!! sicer je prjazn pa use sam se ne pogovarja k d ga bi blo strah js bi ti predlagala d ne pustiš tega tipa k ga maš zj k če se mata rada je brezveze d bi ga pustila...če pa si res unga tadrujga tok želiš se pa najpri prepriiiči če je res un wate...pa pol tega pust! ŽELIM TI USE NAJBOLŠ...tko k se boš sama odločila bo najbl prou!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.