kako ga naj pozabm?

lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
kako ga naj pozabm? 7.12.2008 21:05
js sm zalublena u enga sošolca...je ful poplularen na šoli in je ušeč velikim puncam... na začetku k sva se spoznala sm ga sovražla k se mi je zdeu ful važn, pa skos se neki vn meče.. sam pol sm ga pa spoznala pa sm ga mela čedali rajš...
rada bi ga pozabla k vem da ne bi blo dobr če bi bla skupi..k on se mi zdi tak da ma punco sam za enkrat pa to...
ful lpo se obnaša do mene...velikrat me objame al pa mi da lupčka pa tut dobr se štekava..js se pa kr topim on njemu...rada bi ga pozbala preden folk ugotovi da mi je ušeč...pa men se zdi da tut on neki sum, zato k ma učas kr ene izjave...zanč me je sprašvou kdo mi je ušeč...pa sm rekla da noben...in pol tko prbije "a sm ti js?" men je ful bed ratal in sm rekla da ne...tip je ful samozavesten in ti pove use u faco...

prooosm dejte mi nasvete kako ga nei pozabm! ker u šoli ne delam čist nč druzga kokr,da skos njega gledam...HELP ME!
FrEaKx3 • Od: 20.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: kako ga naj pozabm? 7.12.2008 22:08
iaa se z pudobnim primerom ubistvu pudobnim blemom kt ti ukvarjam...loh ti pa svetujm da čim mn probi mislt nanga mislem se probi s čem drugim zamott seii vem d bo teško sam....mislem js sm se mu zdeii tut tko mau začela izugibat k pol usakič k sm z nim p to sm pol čiiiiiiis hepii in pol sm s5 na začetku....drgač so mi p pučitnce fuul pumagale...mislem na začetku sm sam razmišlala o nemu p kje bi ga loh srečala p to pol sm se pa bl s frendami začela družt in sm ga like že skor puzabla....sam pol k sm ga u šol spet vidla....ie biu p s5 blem....drgač pa se prdružujm tvoimu uprašanju plisss pište če mate kšne nasvete al p predloge...sicr kšnga pusebnga pravila za to ni.. Crying or Very sad
flor • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 11
Re: kako ga naj pozabm? 13.12.2008 22:02
Veš kva p js mislm....če ti ni usojen bit z nim pol ga boš že nekak pozabla...ampak č ti je usojen d sta skp..pol p se lah sam še prpostiš toku ljubezni..in vidiš kva bo iz tega Smile
Drgač sm p tut js hotla pozabt enga tipa..p sm začela hodt z enim drugim d bi ga lah pozabla..p je kr šlo..p sm se itak u tega zalubla
sm zdj sm pa spet na začetku kr sm se nazaj u tega tipa zalubla Embarassed ..tk da...
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: kako ga naj pozabm? 14.12.2008 0:19
ah kje če te še kdaj praša reč pač sam poveš, da ti je on hud...kaj btk sej ne boš za zmeri u usnouni šoli. nevem no tega pomoje ne smeš skrivat ...itq loh na konc use u zjbancijo spremeniš
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
ne skrbet 14.12.2008 10:28
NAJPREJ TI POVEM IMAM FRENDICO ANNO KI JE PRAVA ZA TAKŠNE STVARI! PRAVA SVETOVALKA! PUNCE NJEN MSN JE: annchy917@live.com G-MAIL PA: disy.ris@gmail.com

UPRAŠAJTE NJO!

jas v svojem lajfu mam 10 pravil (ki se jih res držim Very Happy ):

1) življenje gre vedno dalje vsako minuto niti 1x ne obstane
2) če ti fant ni usojen ga pozabiš tak da malo 'reš s frendicami vun pa v kino pa se če se le da naslednji dan ko spoznaš da nista za skup kar se da lepo oblečeš in mal našminkaš pa veselega obraza odhitiš v šolo! non-stop se smej! opazo bo tudi če boš v družbi dobrih mačkov!
3) ne jokat al bit žalostna ni te vreden (pa če res take stvari sprašuje pomeni da se 'ma za težkega frajerja in lahko puncam na šoli patruljira. če te še kdaj to upraša mu reči:''ti meni? ne padam tak nizko ko vse babe na šoli!'' tud jas sem to nardila in se potem živahno obrnila in samozaveszno odšla. on nima samozavesti!!!)
4) flirtaj z drugimi ... Razz to pomaga!
5) poskrbi za šolo, domače naloge, uči se ... zdravilo za pozaljanje izgube je ker usmeriš misli drugam ...
5) naredi ga ljubosumnega (kot sem ti že prej opisala). ko s kakim lušnim fantom govoriš ga drzno poglej ... vrjemi ... kot bi ga v srce pišla z nožem (čeprav ima babo)
6) ko te kaj upraša povej:''ej nimam cajt za tebe! zmenjena sem ...'' če te še kaj upraša tega ne registriraj in odpleši drugam ...
7) glasba pomaga. jas vedno poslušam Womanizer in Piece Of Me od Britney Spears
Cool če se bo pred tako frajerja ''pičil'' pridi do njega in mu povej da je njegovo obnašanje otročje in da izpade neverjetno budalo
9) ne zavračaj drugih fantov zarad idiota ki te ni vreden. in ZDAJ visoko leti KASNEJE bo pa nisko padel!
10) NIKOLI JIM NE ZAUPAJ SLEPO!!! SAMO POVRŠNO!!! PREDAJ SE JIM V MERI!!! ZABRUSI JIM KO JE TREBA ... !!!

upoštevaj me poamgalo bo!

lp

monja
maca • Od: 17.12.2008 • Prispevkov: 7 • Kraj: koper
Re: kako ga naj pozabm? 17.12.2008 18:08
lollipop pravi:
js sm zalublena u enga sošolca...je ful poplularen na šoli in je ušeč velikim puncam... na začetku k sva se spoznala sm ga sovražla k se mi je zdeu ful važn, pa skos se neki vn meče.. sam pol sm ga pa spoznala pa sm ga mela čedali rajš...
rada bi ga pozabla k vem da ne bi blo dobr če bi bla skupi..k on se mi zdi tak da ma punco sam za enkrat pa to...
ful lpo se obnaša do mene...velikrat me objame al pa mi da lupčka pa tut dobr se štekava..js se pa kr topim on njemu...rada bi ga pozbala preden folk ugotovi da mi je ušeč...pa men se zdi da tut on neki sum, zato k ma učas kr ene izjave...zanč me je sprašvou kdo mi je ušeč...pa sm rekla da noben...in pol tko prbije "a sm ti js?" men je ful bed ratal in sm rekla da ne...tip je ful samozavesten in ti pove use u faco...

prooosm dejte mi nasvete kako ga nei pozabm! ker u šoli ne delam čist nč druzga kokr,da skos njega gledam...HELP ME!
Pomagat ti ne more noben od nas pomagaš si lahk samo sama,če prepričaš samo sebe da on ni v redu ti bo uspelo.drugače pa bol težko..lahko ti pa nekaj povem takšni frajerčki ponavadi samo izkoristijo pa pustijo...... Exclamation Exclamation Exclamation
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: kako ga naj pozabm? 17.12.2008 22:46
maca pravi:
lollipop pravi:

Pomagat ti ne more noben od nas pomagaš si lahk samo sama,če prepričaš samo sebe da on ni v redu ti bo uspelo.drugače pa bol težko..lahko ti pa nekaj povem takšni frajerčki ponavadi samo izkoristijo pa pustijo...... Exclamation Exclamation Exclamation

jaja.. poznamo take.. Confused
hm.. ma prou, da največ si lahko sama pomagaš... reci prjatlcam nej ti ga ne omenjajo..
skrij nekam čimveč stvari, kar te spominja nanj..
in pol probi ga počasi brisat iz misli... ne razmišli o njem. ko se zalotiš da to delaš, nehi. počni kei druzga... upam da ga ne vidiš usak dan, k pol je malo težje Very Happy
ampak ni neizvedljivo x)
hja.. eni "spomini" pač ostanejo..
tip.. tak kt je rekla maca prej.. no en tak je biu... pa je igrau igrce na mojem telefonu.. in je nardiu rekord.. in nihče ga ne more premagat.. in zdj zmiri k igram tisto igrco.. vidim to njegovo ime tm...
awful.
ok bai*upam da sm ti kei pomagala

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.