RAP SCENA : Poznate raperja Soulja boy;• MAN
• Od: 17.1.2010
RAP SCENA : Poznate raperja Soulja boy;
25.1.2010 20:41
oi.... Mislim pr takih letih pa take video spote pa single....uhh ni kaj no........to so pč take zvezde današnjega cajta........npr.justin bieber,hannah montana,......takšem je tudi soulja boy... zaj pa komente • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: RAP SCENA : Poznate raperja Soulja boy;
25.1.2010 21:11
sori sao za hannah montano pač ne moreš rečt da je zvezda.
drugač pa on je bil meni pune vrei, sploh ona kiss me thru the phone, celo sem znala na pamet (: zaj me je pa malo minlo.. pa saj nima tolko pesmi, al ma? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • MAN
25.1.2010 21:22
PorceLan pravi:sori sao za hannah montano pač ne moreš rečt da je zvezda.
drugač pa on je bil meni pune vrei, sploh ona kiss me thru the phone, celo sem znala na pamet (: zaj me je pa malo minlo.. pa saj nima tolko pesmi, al ma? nevem okol5-6........... • MAN
25.1.2010 21:35
pixna pravi:
PorceLan pravi:
drugač pa on je bil meni pune vrei, sploh ona kiss me thru the phone, celo sem znala na pamet (: zaj me je pa malo minlo.. pa saj nima tolko pesmi, al ma? nevem okol5-6........... oz.veliko več jih ima oko l10 • Soundbox
• Od: 23.11.2009
25.1.2010 22:07
hahahaha to je en bedn swagger shit, k se ga ne more uvrščat sploh med Hip Hop!!! tak šit k ga on dela lahko pa res usak nardi..še mi smo nardil med vikendom za zaje*bancijo bolši komad od njega pa je blo use na fristajl "odpeto"..haha že to da gre dissat Ice-Tja velik pove.. soulja boy aint shit Nazadnje urejal/a Soundbox 25.1.2010 22:09; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
25.1.2010 22:08
pixna pravi:
pixna pravi:
PorceLan pravi:
drugač pa on je bil meni pune vrei, sploh ona kiss me thru the phone, celo sem znala na pamet (: zaj me je pa malo minlo.. pa saj nima tolko pesmi, al ma? nevem okol5-6........... oz.veliko več jih ima oko l10 ja no, meni je sao ena vrei.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
25.1.2010 22:13
Soundbox pravi:hahahaha
to je en bedn swagger shit, k se ga ne more uvrščat sploh med Hip Hop!!! tak šit k ga on dela lahko pa res usak nardi..še mi smo nardil med vikendom za zaje*bancijo bolši komad od njega pa je blo use na fristajl "odpeto"..haha že to da gre dissat Ice-Tja velik pove.. soulja boy aint shit ko boš naredo (če boš) kaki taki hit se oglasi, do takrat si pa lahko tiho. sploh pa če tebi ni všeč še nea pomeni da je shit _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
25.1.2010 22:28
lej. na rap musko (in tut na ostalo musko, sploh kar se tiče kvalitete)) se 100% bolš spoznam kot 90% folka na temu forumu. to kar on dela ni rap! če kdo to uvršča v hip hop, žali hip hop kulturo!
ne rabim narest bolšga hita od njega da lahko rečem da je beden. govorim ti čist objektivno. muska, k jo dela on, je totalno neinteligentna, plastična in narjena brez vsakega truda. in verjem, da sm v glasbi dosegu že dost. ni velik folka v SLO k bi lahko šli pr 18ih v Ameriko in tm normalno žvel od muske svoje identitete pa ne bom tuki razkrivu. • PorceLan
25.1.2010 22:47
doro, pač žalim hip hop, who cares in zakaj misliš da je neinteligentna? ker se kao zgleduješ po sebi, inteligentnemu človeku? ja pa ja. v sloveniji si živel? daj povej še kaj več no:P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
26.1.2010 1:07
živim še vedno tuki. je treba narest šolo in ostale stvari. ampak če bi hotu pa da bi nabrau keš za letalsko karto, bi lahko šu tja in normalno žveu od muske.
[povezava] je to inteligentno? [povezava] to? [povezava] ? to je dejansko NEUMNA MUSKA, kjer lahko mentalno dremaš zravn. totalno poneumlanje.
hvala lepa • MAN
26.1.2010 7:30
glej.............al je raper al ni................rap zvrst je........poje pesmi leti primerno........ker 18 letnik pa ne zna enga komada napisat...........čist simpl.... • PorceLan
26.1.2010 15:06
no ja, kak za koga. meni se pač neda kregat o muziki z nekom ki misli da je največji car (vsaj ne še enkrat)_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
26.1.2010 15:07
to ni rap zvrst se ti zdi kej podobn temu? [povezava] • PorceLan
26.1.2010 15:17
o fuj kak je debeli.
ne ni podobno, pa saj nikjer nisem trdila da ma sb rap zvrst. pač ma malo mešano med rapom, hip hopom, popom al kaj pač.. pravim da mi je nasploh všeč kiss me thru the phone, sploh se mi pa zdi **** da bi jih mogli uvrščat al je rap al hip hop, pač poslušaš pesem ki ti je všeč, ker npr. druge od njega mi pa niso. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • MAN
26.1.2010 15:48
Soundbox pravi:
ja kak zvrst pa je to.................fat joe je raper • Soundbox
26.1.2010 16:42
fat joe je raper ja, big pun je raper, odb je raper, soulja boy ni.
lej, sam si napisau da je soulja boy raper in da dela rap. ampak nič od njega ni rap. hip hop ni zvrst muske. tko kt maš ti svoje mnenje o njemu da je kul, mam js svoje mnenje da je beden. sam da js zravn še objektivn komentar napišem. med rap publiko soulja boy nima nobenga spoštovanja. vsi, ki se uvrščamo v hip hop kulturo (čeprou poslušam zravn še vse ostalo k nima veze s hip hopom) in mamo vsaj neki pojma o tem se smejimo soulja boyu. če hočeš klubski rap (taprau rap) maš na voljo to: [povezava], soulja boya pa prosm ne meši z rapom in hip hop kulturo. to je vse, ti posluši kar ti sede. sam ne mi tega mešat. Nazadnje urejal/a Soundbox 26.1.2010 18:58; skupaj popravljeno 3 krat • Soundbox
26.1.2010 16:43
PorceLan pravi:o fuj kak je debeli.
o fuj kok si ignorantska.. bmk če ma soulja boy normalno postavo, proti Big Punu nima za b od bureka • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
26.1.2010 17:49
Soundbox pravi:lej. na rap musko (in tut na ostalo musko, sploh kar se tiče kvalitete)) se 100% bolš spoznam kot 90% folka na temu forumu. to kar on dela ni rap! če kdo to uvršča v hip hop, žali hip hop kulturo!
ne rabim narest bolšga hita od njega da lahko rečem da je beden. govorim ti čist objektivno. muska, k jo dela on, je totalno neinteligentna, plastična in narjena brez vsakega truda. in verjem, da sm v glasbi dosegu že dost. ni velik folka v SLO k bi lahko šli pr 18ih v Ameriko in tm normalno žvel od muske svoje identitete pa ne bom tuki razkrivu. Wiki pove veliko. Zaslovel je PREKO interneta, ko mu je bilo 17. Sedaj je star skoraj 19 let. And BTW: Gimme more than 40,274 viewz. Ker so ogledi/starost polom. Nazadnje urejal/a rakun 26.1.2010 18:25; skupaj popravljeno 1 krat • jameslewis
• Od: 3.1.2010
26.1.2010 18:12
Sicer ja soulja boy ma 2 komada ok drugo je pa sranje vsekakor na meji med hip-hop in pop
RAP je LIl Wayne Eminem 50 Cent 2 Pac • Soundbox
26.1.2010 18:32
^^no ja, ti si tut mal failu..
Lil Wayne ja wack. 50Cent je meu sam Power of the dollar kul plato.. Eminem je tut že dost u ku*cu, bomo vidl kva bo z relapse 2.. 2Pac je pa tut dost overrated.. • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
26.1.2010 20:18
Soundbox pravi:^^no ja, ti si tut mal failu..
Lil Wayne ja wack. 50Cent je meu sam Power of the dollar kul plato.. Eminem je tut že dost u ku*cu, bomo vidl kva bo z relapse 2.. 2Pac je pa tut dost overrated.. Meni je bil Encore vredu Ta Relapse pa je bol tak... za silo • carry
• Od: 19.12.2009
26.1.2010 22:47
pixna pravi:oi....
Mislim pr takih letih pa take video spote pa single....uhh ni kaj no........to so pč take zvezde današnjega cajta........npr.justin bieber,hannah montana,......takšem je tudi soulja boy... zaj pa komente ne ne ne. on ni tak on je NAJBOLJŠI tk da nimajo nč skupnega čeprau no hannah pa justin mata tut dobre komade sam on ma najboljše • Soundbox
27.1.2010 0:27
rakun pravi:
Soundbox pravi:
^^no ja, ti si tut mal failu..
Lil Wayne ja wack. 50Cent je meu sam Power of the dollar kul plato.. Eminem je tut že dost u ku*cu, bomo vidl kva bo z relapse 2.. 2Pac je pa tut dost overrated.. Meni je bil Encore vredu Ta Relapse pa je bol tak... za silo Slim Shady pa Marshall Mathers sta bla najbolša..najprej je vse bol tk tk.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.