Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru

<< | 1 | 2
nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Re: Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru 20.12.2009 15:06
js sem se odločla da grem u tork do njega, ker mam ju3 prakso in se šele u tork vidmo.... upam da bom zbrala pogum, da se ne bom ''usrala'' Embarassed
poročam ka bo nastalo iz tega Embarassed Razz
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru 20.12.2009 15:43
^^ vso srečo! naredi tak kot si rekla (:
Re: Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru 20.12.2009 18:23
To res ni slaba ideja tist da se 1x u njega zabiješ!
Bom še js sprobala ! Smile
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru 20.12.2009 18:38
katkapusser pravi:

Aja pa če začne kašno debato kr navali ne xD
In če bi mu bla simpatična bi se ob naslednjem srečanju kej spomnu na ta dogodek in dal kakšno pripombo v zvezi z njim npr. 'ej, ti si tista ki se je zaletela, ne?' Razz
LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru 20.12.2009 19:10
disketa pravi:
katkapusser pravi:

In če bi mu bla simpatična bi se ob naslednjem srečanju kej spomnu na ta dogodek in dal kakšno pripombo v zvezi z njim npr. 'ej, ti si tista ki se je zaletela, ne?' Razz
Uhh da bi se pa to naredlo..umreeem od veselja!! Very Happy
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru 20.12.2009 19:43
LaLi pravi:
disketa pravi:
katkapusser pravi:

Uhh da bi se pa to naredlo..umreeem od veselja!! Very Happy

bi rekla, ja xD
busanc • Od: 17.2.2009 • Prispevkov: 9
Re: Mene je strah ker nwm kok bi on odreagiru 7.1.2010 9:06
pu sms-ji ga upraši kaka se mu zdiš pa to....če bo pozitiun pol mu puvej da ti je ušeč.....če bo pa negativen pol pa drž goflo pa bul da nikol ne zve ...(al pa se mu mal prlizn)))Smile)))))
Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.