ste vraževerni?

ali verjamete v horoskop?
-jasno! verjamem vse kar preberem
16%
 16%  [ 3 ]
-ma ne vem no. če piše kej dobrga verjamem, drgač pa ne
44%
 44%  [ 8 ]
-nikoli. če ga berem, ga berem za zabavo, drgač pa mislim da so te stvari neumne.
38%
 38%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 18

danalana • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 25
ste vraževerni? 31.12.2009 15:41
hei mene sam zanima če verjamete v te stvari, kot so petek trinajsti(nesrečni dan), 7 let nesreče, če razbiješ ogledalo, črna mačka ki gre čez cesto prinaša nesrečo...vem da je glupa tema Embarassed
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: ste vraževerni? 31.12.2009 16:06
verjamem? verjamem glih nea no. samo nevem Very Happy moj muc je črni, pa mi je čist kul tak Very Happy petek trinajsti? to je moj srečn dan pravzaprav xD ne res, twe mo gre vse tak ko more it Very Happy
samo moj nesrečni dan pa je petek tretji Very Happy ne rees Very Happy
horoskop pa verjamem Very Happy ne, ker bi blo res ampak zato ker nevem.. či reče vjutro po radiju da bom mela srečni dan grem že taka pozitivna v šolo Very Happy in pol vse lepe stvari ki se mi zgodijo pripisujem mojemu "srečnemu" dnevu Very Happy
če pa reče da bom mela nesrečn dan pa cela povožena grem že v šolo pa bla bla bla.
to za ogledalo, pa ko sem bla mala sem razbila, pa je biu moj lajf isti, samo da še bol brezvezn xD

+ vedeževanje še bom Very Happy moja mama je enkrat poklicala neke za službo, ker je menjavala in ji je reko da bo vse kul in da bo tisto službo dobla (pa ji je reko točno datum) in tisti dan tak proti večeri tak ona čist ono ja.. kak je to resnično, NIKOL več ne pokličem Very Happy in pol zazvoni telefon čez en cajt pa je dobla ja Very Happy enkrat pa ji je reko neke da ji bo marca negdo ki ga ma zlo rada umr. in ja te je babi umrla, od te pa se je odločla da ma tako usodo ko jo ma, pa da bo zvedla vse ob pravem času. pa se je odločla da nebo več to klicala Very Happy

tak da ja.. verjamem samo v horoskop, pa še to tak bol okvirno ;D

mater, sem bla douga xDD[/i]
LoOoLy • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 61
Re: ste vraževerni? 1.1.2010 2:54
ja v petek 13 ne verjamem da je nesrečni dan za mene je srečen kr sm se rodila na petek 13 Smile za tote črne mačke to pa vedno ko jih vidim se tak malo ustrašim drugače v vse drugo pa ne verjamem
limonaa • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 36
Re: ste vraževerni? 1.1.2010 14:01
ja js v petk 13. ne vrjamm Very Happy ker se mi takrt nikol še ni zgodil kej groznga =P
ampak v horoskope pa tko delno verjamem (= ker mi velikrat piše prou , naprimer prejšnič sm se ceu tedn kregala z najbolšo prjatlco zarad fanta in js grem automatsko tuki na eetaq pogledat za usak dan horoskop in mi je pisal ; težave z bližno osebo se bojo polegle , nekdo te ima resnično rad in te ne želi izgubiti .. tko neki tazga Very Happy in je blo ubistvu use res tist dan (A) drgač pa mislm da če ti piše jutr bo tvoj srečni dan ; to pa ne vrjamm ker lahko je tvoj srečni dan skor usak sam če si ga tko nardiš (: use je u glavi Razz v vedeževalke pa ne vrjamm ! .. one mi grejo pa na žiuce sploh pa tiste po tvju haha
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ste vraževerni? 1.1.2010 14:35
ne jas nisem vraževerna, horoskop sicer prebrem, ampak za zabavo in ne da bi kaj verjela.. (:

OT: mia, poglej zs (:
Re: ste vraževerni? 1.1.2010 16:32
Petek 13 lihk ne verjamem tok Very Happy ubistvi kr je biu tisti petek v letu 2OO9 ni blo nič posebnega .
Od črne mačke tut ne kr se mi je parkrat zdodiLo da je šla pred mano pa nič. in od ogLedla tud ne .

Horoskop pa vrjamem . ubistvi kdaj ti pa res prou povejo sam kdaj pa kar nek. Gledla sm za leto 2O1O in mi piše da mi tip bo vračau ljubezen - to ne vrjamem kr misLm da ni možno da bi on biu kar u mene zdj XD čene pa usak dan preberm horoskop ;P
PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Re: ste vraževerni? 2.1.2010 17:44
ma za ogledalo pa črne mačke pa nwm kai še usee ne vrjamem... horoskop pa preberm sicer usak dan sam bol tko da mi s čim dan polepša ne da bi zdeii verjela u too...Embarassed Very Happy
LeeicHaa • Od: 25.12.2009 • Prispevkov: 26
Re: ste vraževerni? 3.1.2010 13:10
če je kaj fajnega u horoskopu verjamem drgač pa ne xD
petek 13. pa to so mi pa same bedarije Very Happy ...
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: ste vraževerni? 3.1.2010 13:50
jas horoskop preberem za zabavo pa čez dan včsih študiram če se je kaj takega zgodlo dda bi se navezovalo.....

drgtač pa ponavadi sanjam ka se mi bo nasledni dan zgodlo sam ko zjutraj sploh nwm ka sn sajno sam včasih postanem kr živčen tak pol pa se spomnim neke slike iz sanj pa pol nwm mam občutek da se bo neka lepaga al pa grdega..paprobam to drugač speljat ko v sanjah sam se vseeno isto narei Smile
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: ste vraževerni? 3.1.2010 16:18
ne newerjamem , mi je pa zabawno. naprimer horoskop. u usaki rewiji piše drugač, ka je pol res?lol. pol sploh ne preberem. (:
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: ste vraževerni? 4.1.2010 18:19
jz ne verjamem u to.
sam vedno če je petek 13 začne kdo paniko zganjat pol se res kei takga zgodi pa dobim za trenutek slab občutek. sam vem d je sam naklučje. =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.