kako prepričati starše da ti dovolijo prespati pri fantu?• lollipop
• Od: 2.12.2008
kako prepričati starše da ti dovolijo prespati pri fantu?
2.12.2008 20:08
kko vi rečete staršem da hočte it spat k tipu? men je ful nerodn uprašat kr bi vedl kua bi delala...hehe...kai vi nardite? • BeeBee
• Od: 2.12.2008
Re: kako prepričati starše da ti dovolijo prespati pri fantu?
2.12.2008 20:34
recept je čist u izi... če nimaš **** tastarih pa če si z mtko use zaupata ji pač preprost poveš da maš tipa in da si želiš d bi prspala pr njemu, pač se zmenš da taprvič še ne sexata, zdei če ti mtka al pa fotko zaupata pol nej ne bi blo blemou... men je pač ratal tk da sm lahko prespala • sandek
• Od: 3.11.2008
4.12.2008 21:38
Uf js bi tud ja, za novo leto.
Sej ne bi sexala, sam moji mi tega ne bi verjel =P Tak da ne vem kak jih nej prepričam. Drug problem je pa da on živi 100 km stran, tak da se niti ne morem zlagat da sem pr kolegici =/ • Funky
• Od: 11.12.2008
11.12.2008 3:48
najbolj da rečeš da bi prespala pr njemu in da nauta sexala pa to.pač newem js osebno nisem mela nikol tko problemov ker sta mi tastaradva best frenda sam pr men je blo vedno tko da če sm mel fanta dlje cajta je pr men on prespal.heh k se men drugje ne da spat |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.